Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy Limanszkban az egyik fazon tud upgradelni, meg javítani. Az elhagyott kórházban ilyesmi eszembe sem jutott. Már csak tovább akartam jutni.

Végigjátszottam, de hogy, ilyen nincs. De mégis van. Nézem, hol van az a szerencsétlen Strelok. Hát nem lent a csernobili terepen, ahol lövik egymást, mint állat? Hogy került ez oda, mondom magamban, én oda nem tudok lemenni. Gyorsan keresgéltem, mert az emission mindig ilyenkor jött. Látom, hogy egy helyen le lehet ugrani, mert ki van szakadva a fal, ott éppen át lehet bújni. Valami törmelékre estem az életerőm és a páncél azonnal fuccsba ment, alig egy kis csíkocska maradt, mondom, nekem itt azonnal végem, mert sz@rrá lőnek.
Látom, hogy a monolit fazonok rám se hederítenek. Lövök rájuk, nem fogja őket a golyó (!!!). De ők sem lőnek rám, mintha ott sem lennék. Kedfves kis szkriptelt f@szik, óriási...Strelok meg ott állt, kezében egy fegyver és meg se mozdult. Aztán addig lőttem a pajzsát, míg meg nem szűnt..(a többit nem írom le, biztosan nem játszotta még végig valaki)
Ugye itt kezdődne az első rész, hogy Streloknak amnéziája van. De mi lett a mostani figurával? Kipurcant, vagy mi történik vele?
Új hozzászólás Aktív témák

- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2-odjára OK lett, egy ilyen hibát még elnéz az ember egy játéknak.