- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
skeleton91 #1387 üzenetére
Rajta van a cseh és lengyel nyelv is. Plusz a védelmi progi. Szerintem azért nagyobb.
(#1393) BMW001:
Hát nekem ez azért kicsit morbid, megmaradok a szimbolikus szinten.
Más:
Elkeztem én is. Kicsit vegyesek az érzéseim. Néha olyan konzolos szálybarágósnak tűnik, néha meg egészen más. Kicsit gagyi időnként, de pl a fegyver úgy rángat, hogy csak na.
1 óra játék alatt 2* haltam meg, úgyhogy nem éppen könnyű.
Egyébként hogy van az, hogy az 1 hajón lévő kereskedő nem veszi meg a fegyókat?
-
gizmo20
tag
jó játék az előbb álltam neki.
-
playhard
csendes tag
hello
lenne 2 kérdésem,megszereztem az átalakított detektort,és visszamentem a hűtőtoronyhoz,ott volt az anomália kipotyogtak belőle az emberek,találtam 1 pgá-t az egyiknél,aki a szolgálat alapítója volt,valakinek oda kelle adnom csak kinek?a másik kérdés szultán felbérelt hogy találjam meg a stalkereket akinék lehetnek még detektorok,hol vannak?
-
MPowerPH
félisten
Jah, az új verzió elképzelhető, hogy grafikailag jobb lett?
Mert sokkal több helyet foglal, mint az orosz vagy a német, ami megmagyarázhatatlan. Nem mintha bajom lenne, ennek így kell kinéznie. Nyomasztó légkör mellé olyan grafika való, ha csili-vili Crysis lenne, akkor nem lenne Stalker feeling. Akiknek nem tetszik ez, azok ne Stalkerezzenek.
mod: Próbálom rávenni haverokat és barátnőmet, hogy menjünk el nyáron Csernobilba. Cikk.. Kicsit drága, de nekem mindent megérne.
-
MPowerPH
félisten
Hát igen...
És ha a Szolgálatot hagyod a fenébe, és a Szabadsághoz próbálod betenni a Monolitosokat.(bakk, meg se próbáltam...
) Bár lehet akkor meg azoknak kellene odaadni a PDA -t.
Amúgy azért bűzlik ez nekem, mert ugye a végén az van, hogy Bagoly infokat szivárogtat az SZBU felé. Most pl. a PDA neki nem lehet fontos doksi...szerintem...Mennyivel egyszerűbb volt megcsinálni a full bad endinget...
Gerys: A Bulat is nagyon jó, és a Seva suit is, csak legyen kifejlesztve.
-
Gerys
csendes tag
Az lenne a kérdésem h valaki vitte már ki úgy h testpáncélt használt? Most kezdtem el másodjára és kíváncsi vagyok a testpáncélra is ,de nem tudom h megérné-e vagy maradjak inkább az exonál?
-
konas
senior tag
A tudosoknal felvettem 2 kuldit.Az egyik:hozzak el ket artifact ot..de nem tom hol talalom..?
-
westcoastog
veterán
igen, jó hozzá a magyarítás, úgy toltam végig másodszorra.
Szombat fél 10kor elkezdtem, toltam éjfélig, másnap 11-2-ig, utánna 4-től háromnegyed 12-ig, és ki is lett játszva, a 70 küldetésből 60 valamennyi készrenem volt hosszú így második nekifutásra
és jó pár "kitüntetést" kaptam kaptam.
-
True
aktív tag
Sziasztok!
Pripyat-ban bekapcsoltam a liftet, de valami kártyát kér hozzá...
Valaki tudna súgni merre találom..?
Mert nálam van a gauss puska, de nem tudom használni, másik kűldit meg nem igen ad... -
Vladi
nagyúr
Volt nemrég kérdés:
1.6.02-es verzióban jelent meg. Kérdés a magyarítás megy -e vele. -
Vladi
nagyúr
Jihááá! Együtt a trilógia. Végre én is rátettem a mocskos mancsomat.
-
MPowerPH
félisten
Vannak 5db doksi a végén, ami az SZBU elemzőit érdekelné. Ezt nem tudom Bagolynak adni, pedig elvileg a good ending 16 -os diájához ami Bagolyról szól, pont az kell, hogy minden doksit eljuttassunk neki. Strelok leveleit már odaadtam, ezekkel nem tudok mit kezdeni. Milyen doksiket kell eljuttatni a Szkadovszkra?
Megint végigtoltam, sajnos Garik még mindig rossz történeteket mesél Pripyatról, és ugye a hiányzik Bagolyról ez a dia. -
danati
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Exo ruhát hol/hogy tudok szerezni?
Előző Stalkerekben nagyon tetszett ebben is ki akarom próbálni. -
300000
csendes tag
Üdv!
Aki exoval akar menni pripyatba (és még egy csomó cuccot magával vinni), az tegye a következőt:
exot vedd fel, egy sevát tegyél be a hátizsákodba (küldönben nem enged át), a 2 arti slotba tegyél egy Bubble-t (-4 sugárzás) és egy Meat Chunkot (+6 chemical védelem).
Így nem halsz meg a gáztól, de lemehetsz a föld alá, s a Sevát egyből le is dobhatod. -
ubi91
tag
végigvittem másodszor a gamét. a full good endinghez csak 2 dia hiányzott:
8: "Garik történetei arról, milyen sikert ért el a katonaság Pripjatyban, sok ember érdeklődését felkeltették, és hamarosan számos független csoport kezdte meg a szellemváros felfedezését. A Monolitosok folyamatos támadásai ellenére a sztalkereknek sikerült megvetniük a lábukat az egykori katonai bázison. Újabb és újabb utakat tesznek a város belső területei felé, és minden alkalommal egyre mélyebbre jutnak."
16:"Bagoly jó kapcsolatot épített ki Zónán kívüli ügyfelekkel. Az áruja: információ. Pletykák szerint információinak jelentős része az SZBU-hoz kerül."
8: Garik milyen küldetést ad még? a tudósoknál mikor volt odaadtam neki a képződményeket, meg a zsoldosokat is kinyírtam pripjatyban.
16: a szolgálatos vezér PDA-ja és strelok iratai kivételével mindent neki adtam el. akkor ezt csakúgy lehet elérni, ha nincs meg a titkok őrzője teljesítmény?
ha nem adom el a szolgálatnak a PDA-t, akkor nem tudom csatlakoztatni hozzájuk a monolitokat, vagyis nem lehet összehozni a full goodot
-
kisJack
aktív tag
Nah, ma hogy jártam!
Nekiálltam újra, és a vérszopó fészkes küldetésnél, mikor még csak felfedezik a fészket és sunnyogni kell, véletlenül lecsúszott az ujjam a shiftről! Felébredt az összes, de csak egyetlen egyszer sebeztek meg, az első ütés úgy ért hogy beszorultam -pontosabban csak beestem- menet irány szerint jobb kéz felől egy ha jól emlékszem fém szekrény és a fal közé a sarokba, már pont nyúltam az F9 felé, amikor feltűnt hogy nem is bántanak, csak rohangásznak össze vissza. Előkaptam a shotgunt és lepufogtattam az összeset, mikor lelőttem az uccsót, kiírta hogy a fészket kiirtottam!
Jelentettem Szakállnak, felvettem a zsugát és ennyi. Nem kevés időt spóroltam meg ezzel, nem kell tökölni a híd alatt. Bár lehet később elmegyek a dokumentumokért, lehet megér vkinek egy kis zs-t. -
muxi-muxi
senior tag
Immáron negyedszer vágtam neki, most már az angol verzióval. Kérdéseim: be tudta már valaki kapcsolni az élsimítást? Én sehogy sem bírom, sem játék alól, sem NVidia Control Panelből. Más: Kedves Radeon 58X0-tulajok: láttok valamerre DX11-et?. És végül mindenkinek:lát valaki különbséget az angol és az ukrán verzió közt? Mert én csak méretben eddig (ukrán: kb. 3 giga, angol 4Gb)
-
-
Zorro555
tag
válasz
MPowerPH #1363 üzenetére
Egészen bizutosan lehet találni 3-at, de én egyszer rosszkor vettem be (véletlenül rossz gyorsbillentyűt nyomtam, és kiütöttem magam harc közben.
) Ezért kellett vennem még egyet. Ha a tudósoknak összeszeded a 3 képződményt a rothadó mocsárból, az alagútból ahol a kontroller van és az oázisból, akkor Hermann tud készíteni ilyen anabiotikus kapszulát. Darabja 1000 rubel, de én utána is találtam még, eladási ára 800 rubel.
Amúgy Ukrajnában miért rubelt használnak? -
ubi91
tag
-
smok3
csendes tag
válasz
MPowerPH #1357 üzenetére
A kitörés elleni pirula ANTIDOTE (vagy ilyesmi) néven van a játékban, Janovnál a tudósok bunkerében lehet venni az egyik figurától. Nyílt terepen túléled vele a kitörést. Nem tudom, hogy már a játék elejétől lehet-e kapni, nem figyeltem, lehet azután tudják előállítani, miután segítettél nekik pár dologban.
De jó, hogy megjelent hivatalosan is, így akik még nem játszottak vele, megint jönnek ide megkérdezni, hogy :
1. Hol találok szerszámokat?
2. Körülöttem egy nagy sötét árnyék van, mit lehet tenni ellene?
3. Hol találom a gázt aa vérszopók kiirtásához?
4. Hogy jutok el Pripyatba?(nekik írom, hogy olvassanak vissza, használják a keresőt, bár tudom, úgyse fogják
)
-
MPowerPH
félisten
A kitörés elleni pirula az pontosan hogy is néz ki?
Hol lehet beszerezni?
-
-
Gabiszon
csendes tag
Megjelent a játék magyarországon is (angol hang magyar felirat) tessék szépen megvenni, segítve ezzel kedves ukrán szomszédainkat.
5390 Ft egy hétvégi ivás ára, annyit meg bizton megér.
-
ubi91
tag
én éjszaka inkább aludni szoktam
-
kisJack
aktív tag
válasz
skeleton91 #1348 üzenetére
Igen, de ez még nagyon az elején van.
Lehet külön szerezni éjjellátót? Nekem csak akkor volt, mikor már a katonai ruhát nyüstöltem, annak a sisakjában volt beépített. -
skeleton91
tag
Peccs van már hozzá, ha igen valaki belinkelné?
-
kisJack
aktív tag
válasz
skeleton91 #1345 üzenetére
Én pont éjszaka értem oda és semmi nem látszott.
Pont most játszottam végig, de nagyon sok mellékküldit bennehagytam, úgyhogy nekiállok újra, de most aprólékosabb leszek.konas: igen, készült hozzá magyarítás, sztem a magyarítások.hu-n is fent van, de nem biztos.
-
konas
senior tag
magyarositani lehet a jatekot?
-
Vladi
nagyúr
"örömmel értesítjük,
hogy megjelent, már kaphatóS.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
c. PC játék (angol nyelven, magyar kézikönyvvel)"
Jáá!
cdgalaxisban
-
ubi91
tag
ha jobban megnézitek, aholaknák vannak, ott sötétebb a talaj. így simán ki tudtam őket kerülni.
szerszámok meg zatonban a fűrészüzem padlásán, meg délen az álállomáson, de fegyverrel ne közelíts és vigyél kaját a zsoldosoknak! Janovban meg a Jupiter üzem nyugati oldalán lévő raktár padlásán, meg a cementgyárban asszem. Pripjatyban áruház pincéjében meg a nyugdíjas klub felső szintjén (meg van egy csomó lőszer is, nagyon unatkoztak ezek a nyuggerek)
-
Myair
tag
ÜDv
szerszámokat hol találhatok? Kb 1-2 efjlesztés érhető csak el 1-2 fegyónál. Fel tudnátok sorolni pár helyet ahol érdemes emgnézni? thx
Ja igen, mikor mentem megölni kimérát vagy mit, alatta egy szellőztető rendszerven volt 2 csillagszóró fátyol szerü valami, ha tovább akarok menni, visszadob a terem elejére, mindta átteleportálna. ez mi a rák?
thx -
konas
senior tag
Kerdesem a kovetkezo:Hogyan jutok el a tobbi crash saithoz amik a map also reszein vannak?Hisz itt a felso resyen megcsinaltam azt a ket kuldetest.
A keritesek nem engednek a map also reszeire... -
SteeWe
aktív tag
El kell távolodnod a hajotol és akkor kiírja, nah mostmá' elovehetetd a fegyót.
Tegnap kezdtem bele, eddig jónak tűnik, mondjuk tetszik ez a hangulat és környezet ezért elnézek neki kisebb idegesítő dolgokat, pl.
- lelövöm a zombit látom hogy ledobja a shotgunt és ott van a foldon is, de nem tudom felvenni, közben gyakok még egy másikat is. Mire visszafordulok már nincs a földön, gondolom wtf? De szerencsére megtatláltam az egyik zombi hullájában.
- uez volt az artifact-al is. Hallom hogy előbukkant, nem látom a földön sehol. Ok a barlang "plafonján" vol, Próbálom felvenni, F-el, de nem veszi fel, belelövök akkor arrébb löki a kövedék. Aztán sztem felugrottam úgy vette fel.
- amin nagyot néztem: be van pipálva a full screen mode, de kis ablakban rakja ki a játékot, aminek nincs kerete (értsd, nincs ikon, bezár, stb gomb a jobb sarokaban), menuban kipipa-bepipa, aztán ok. De köv. indulásnál uez van. ugyhogy most abalkosan nyomom.
Önárnynék nálam nem volt telepítés után, az ott leírtakat megnézve minden ugy volt beállítva alapbol kivéve azzam a sun_distance volt 1 helyett 20 ezt állítottam át így mintha jobban futna.mod:
r2_sun_near volt 1 helyett 20 -
konas
senior tag
Hello.
Nem tudom mit csinalok rosszul,most kezdtem nem reg,eljutottam a legelejen a hajo ig.
Jon a kitores elrakom a fegyomat hogy be engedjenek,6 os gombal,es tobbe nem veszi elo a hajon kivul se_
Segitsetek pls -
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.Az angol verziót hogyan lehet magyarítani?
-
ubi91
tag
válasz
MPowerPH #1310 üzenetére
a tároló kirablása nekem a következő módon jött elő:
SPOILER! SPOILER! SPOILER!
a hajón a 'rendelős csávótól' (nem jut eszembe a neve) reneltem egy mesterlövész puskát, csinálgattam Zatonban a mellkküldiket, és egyszer mikor bementem a hajóra, az ajtótól jobbra a Bütyök nevű stalker kijelentette, hogy ez a fegyver az övé és lopott. ha utána megkérdezed a rendelős csókát, akkor elmondja hogy az a srác egy csaló stb... utána Janovban ő rabol ki és majd a vasútállomáson találod meg félholtan.
Ha lebuktatod őt is meg Flintát is, akkor kapod meg 'az igazság hírnöke' teljesítményt. -
konas
senior tag
Neha ugy elteszi a fegyvert h nem birom elovenni.
Csak 5 perc osszevissza nyomkodas utan..
Melyik gombal teszi el es veszi elo? -
Zorro555
tag
"Jupiternél kirabolják a személyes tárolómat" Na ez nekem új. Lehet harmadszorra is végig kell vinnem
Marked by Zone - Én megcsináltam.
Szerezz 3 kapszulát ami véd a kitörés ellen, és amikor szólnak, hogy bújj el, akkor vedd be. 3x megcsinálod, és megjelöl a zóna. Ezután ha akarsz akkor már kint maradhatsz újabb kitörésekkor, ha az egészséged maxon, akkor nem fogsz meghalni, csak elájulsz 1 pillanatra. (Persze ilyenkor az egészséged lecsökken úgy 1/3-ra vagy 1/4-re de nem érdekes, pár kolbász vagy egy medkit és rendben vagy. -
smok3
csendes tag
én is azzal szenvedek, a játékot másodjára vittem végig, de mindig azt mondja nekem is, hogy nem volt mit tenni. A másik küldetés amit nem akar beadni, amikor Jupiternél kirabolják a személyes tárolómat, és lehet menni leszámolni
Annak van valami előfeltétele?
Marked by Zone for surviving three blowouts using anabolic drugs.
Ezt valakinek sikerült már elérnie? Tippek trükkök?
A monolitosok befogadásához tapasztalataim szerint elég annyi, hogy Jupiterben megcsinálod az összes mutánsvadászatos küldetést ( 3 vérszopó + kimera) , ezek után minden stalker zöld lett, a téranomáliából kipotyogó katona PDA-ját a Szolgálatnak adtam, a monolitosokat pedig a Szabadsághoz ajánlottam be. Amíg nem voltak zöldek addig azzal az indokkal zavart el mindkét fél, hogy bennem sem bíznak meg, nemhogy a monolitosokban. Pripyatba sikerült átvinni mindenkit élve, sok gyorsmentéssel, és főleg úgy, hogy vittem RPG-t és a generátor bekapcsolásakor előkerülő katonák megjelenésekor a tömegbe lőttem
-
MPowerPH
félisten
Banditáktól nem kérdezni kell, hanem lőni.
Sokkal gazdaságosabb, és élvezetesebb. Ha zöldek, az nem jó. Nekem egyszer voltak azok, de akkor is kiraboltak... Jobb a Stalkerekkel haverkodni.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Zorro555 #1306 üzenetére
Nem tudom miért, de nekem A Mityáj-os cuccnál amikor odamentem a csókákhoz akik adják a küldetést, csak annyit mondtak, "szegény Mityáj, hogy tehetted, hisz még gyerek volna" én meg csak annyit tudtam mondani, hogy " Nem volt mit tenni", de lövésem nincs, hogy mit tehettem.
-
emre
veterán
válasz
VinoRosso #1304 üzenetére
A konténer raktárról van szó.
Nekem bandita nem sokáig maradt zöld.
Az ottaniakat pedig igen gyorsan elintéztem, én csak egyszer próbáltam meg haverkodni.De a banditákkal a játék vége felé nem is nagyon akartam. Igaz az elején sem nagyon.
Amikor a hajót el akarják foglalni akkor is felnyomtam őket. Aztán volt az a gyerek amelyik átbaszott valami üzelttel, és nem sikerült kinyírnom. Szóval nem lopta be magát a szívembe. Meg még egy küldetés amikor Jano-nak van tartozása a ruhája miatt. No én ott is a költséghatékony megoldást választottam.
-
VinoRosso
veterán
Van egy rész Jupaterben, ahol banditák vannak, és amikor odamégy, nem akarnak beereszteni a területre, mégha zöldek akkor sem. Annyit tudsz mondani, hgoy "beszélnem kell a főnököddel" erre azt a választ kapom, hogy " a ló.,szt kell beszélnem vele" és hogy húzzam el a csíkot gyorsan. Van valami módja annak, hogy beszéljek a főnökkel, van valami küldetés erre, vagy ez így marad a játék folyamán végig?
-
playhard
csendes tag
válasz
remington2 #1300 üzenetére
köszönöm valami ilyesmire gondoltam én is,de még nincs meg az átalakított detektor,gondolom akkor kapom meg amikor elviszem a 3 velest a kereskedőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest