- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #299 üzenetére
eztmost nemértem...
az a bajod, hogy olyan, mint a valóságban?....mert akkor hanyattb..szom magam..
ha nem, akkor képen mutasd, mia probléma... -
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Miért van az,hogy éjszaka abszolút nem látszik semmi,még körvonalak sem?A lámpa bekapcsolása segít valamit a dolgon,de akkor is csak egy nagy homályos folt látszik.Ez a hiba csak külső területeken jön elő,belső terekben minden ok. -
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #297 üzenetére
Nemtudom melyik képre gondolsz
De holnap megkeresem a kutyás embert
Na megyek, holnap felis kellene kelni
, jóéjt
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #296 üzenetére
hajrá
...
de feljebb még képet is találsz, hogy pontosan ki is Ő, és hol van helyileg...énmeg addig várok, hátha valaki megszán, és segít rajtam is
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #295 üzenetére
Keresem közbe
futok, vagy sétálok, majd pár másodpercre megfagyok...állóra.. ez mitől van?
Ilyen nekemis van, eddig nemtudom hogy mitől lehet
a helikopterhez úgytudsz a legkönyebben feljutni, ha elmész és beszélsz a kutyás hajólakóval, aki rádlő, ha rányitsz. nem téged lő, csak vmitől fél. (kutyáktól)..
Megvan, megpróbálom megkeresni a hajólakót...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #294 üzenetére
azt, hogyha maxra feltekerem, játszhatatlanul lassú lesz
...AA nincs rajta!
ellenben egy Fórumtársunknak 1600ban kimaxolva vígan rohangál...igaz, az i7-tel volt asszem..azis majd 4G-n...nemértem, hogy hogyan lett optimalizálva...bár ha jobban belegondolunk, ezmég nem "az" a stalker, amelyik....
a helihez való feljutást már többen laírtuk, itt a fórumban..a PH! keresője a barátod lesz, én látom már
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #292 üzenetére
érdekesen alakul a játék
Mire gondolsz ?
Én már az elején elakadtam, amikor odakell menni a helikopterhez vagy miaz
megtámadott vagy 5 szörny
a fegyver meg beragadt, megis öltek
Ennél a résznél mitkell csinálni? A hegyre nemtudok felmenni.
(#293) virkir:
Lehetséges, 9.10-be hátha javitva lessz ha driver hiba.
-
virkir
veterán
válasz
killer1203 #291 üzenetére
Akkor ez valószínű, hogy driverhiba lesz
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #291 üzenetére
én ha levettem az árnyékot, a talaj olyanvolt, mintha szürkület lenne....holott tűzött a nap ezerrel...ám .ltx módosítással megoldódott..viszont FPS csökkenés lett az eredménye
..
ahoz képest, hogy AMD-ATI-ra van írva, érdekesen alakul a játék...vagycsak nálam?
-
- = Zk = -
félisten
a hűtőtornyoknál hogyan kell detektorral mérni?
....
ahol a nyil van, ott kéne olyan magasan lennem, mint a tőle 150m-re levő torony
...
háde hogy, mikor lejt a talaj....
286: azért Pripyat is jónagy lett
....kiv leszek egy ottani atmoszférára, viharra, stb..
-
Scholes9
nagyúr
A txt buherálással megoldódott
-
Scholes9
nagyúr
Nekem úgyanúgy xar az árnyék 9.6-os Catalysttel is
-
virkir
veterán
Amerre járkálunk.
Kicsit nagy lett -
CptMisi
őstag
válasz
W h o z Z y #284 üzenetére
ha jól láttam 1.6 a verzió... szóval illett kijavítani a bugokat
-
-
bim
veterán
válasz
- = Zk = - #273 üzenetére
Nyilván a jobb gépen..
(másikat ki is töröltem)
-
CptMisi
őstag
magyarítás készülőben Nightvison kolléga nekiállt honosítani a CoPot, akinek van ideje és kellő tudása, jelentkezzen fordítónak!
Minél többen segítetek neki, annál hamarabb kalandozhatunk magyar felirattal...sajnos én nekem időm sincs és a játék se megy
ui: Nightvison magyarításaiban még nem csalódtam, jó munkát ad ki a keze alól
-
virkir
veterán
válasz
killer1203 #261 üzenetére
Melyik drivert használod?
Nálam lustaságomból kifolyólag a 9.6-os van fent és ezzel "hibátlan" a grafika se árnyék se csíkozódási gond nincs. -
virkir
veterán
válasz
skeleton91 #272 üzenetére
Bear_English
-
skeleton91
tag
Tudnátok linkeli angolosítást, mert oroszul semmit sem tudok csinálni,
-
Olvasgatom itt a topicot, azt nézem hogy mivel játszottok ti mikor csak 2010-be jön, azt látom hogy már kint van "jópár" helyen
Este ki is próbálom. -
bim
veterán
Mi lehet annak az oka hogy kimaxolva minden 1600x1200-ban elsőre szokatlanul jól megy az atin?
Vagy csak az én rendszeremen megy jól? -
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #265 üzenetére
nekem este 9 óra 5-10 perc körül jelent meg .
-
- = Zk = -
félisten
siker, köszöntem...
a kymerát csak éccaka lehet levadászni?
....nemár
-
stamy
csendes tag
válasz
killer1203 #261 üzenetére
killer1203: arra hogy kikapcsold az az árnyékot ami előtted megy arra az egyetlen általam ismert megoldás hogy a menüben kiveszed a "shade from sun" effektet
- = Zk = - : kell lennie egy oldalsó bejáratnak ( ahogy nézed a térképet aszerint jobb oldalon) és ott be tudsz menni egy hangárba , ott fel pár létrán és utána már látni fogod hogy merre
-
- = Zk = -
félisten
jupiter gyárban hogyjutok az utolsó ellenőrzési ponthoz?
....
valami "közlekedési átjáró, felüljáró..
picture -
killer1203
senior tag
Felraktam a játékot, minden beállitást fullra raktam, eddig bejön, de miez a nagy fekete árnyék előttem? Megyek előre és folyamatosan ottvan akármit csinálok nagyon zavaró, Meg távolabbról nézve csikok vannak a hegyek oldalán és a talajon ez mitőlvan
-
CptMisi
őstag
válasz
skeleton91 #249 üzenetére
nah a megoldás: d3dx9_41.dll letöltése ezt a problémát megoldja, más még lehet
-
Enton
addikt
-
virkir
veterán
válasz
skeleton91 #255 üzenetére
Ment egy mél.
-
virkir
veterán
válasz
skeleton91 #252 üzenetére
Akkor nézz utána mert elméletileg xp-n csak trükközve indul.
-
virkir
veterán
Az egyes pályán a hajóban nekem 2 tradert mutat de csak egyet találok.
Merre van a második? -
virkir
veterán
válasz
skeleton91 #248 üzenetére
Ha win 7-en próbálod akkor frissíts dx-et.
Ez valami dx9-es fájl amit hiányol. -
romero28
senior tag
megvan az oázis ereklye : 4 oszlopsor van , először a 4.-nél jelenik meg az árnyék - anomália , átmész rajta , utána az első oszlopsornál , átmész azon is , aztán 3.-nál azon is átmész és végül megjelenik a 2.-nál is - persze ezen is át kell menni . ha mind a négy megvan , akkor elindulsz az elsőtől a 4.-ig - végig átmész mindegyiken . tehát a sorrend : 4 , 1, 3 , 2 . utána beenged a terembe ahol van az oázis ereklye , azt csak ha felugrasz , akkor tudod levenni a helyéről .
-
skeleton91
tag
Szerintem megvárom amíg megjelenik Magyarországon.
-
virkir
veterán
válasz
skeleton91 #246 üzenetére
Ennek fuss neki mégegyszer mert a gugli sem talál ilyen hivatkozást a fájlra.
-
skeleton91
tag
Hi letöltöttem de nem akar elindulni valami fájlt keres asszem 3dx941.dll. Ti nem tapasztaltatok ilyesmit? Ha valaki tud valamit akkor segítsen.
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #244 üzenetére
jahh , egészen véletlenül ... fekete dobozát meg elvittem a bunkerba , a szerelőnek .
-
- = Zk = -
félisten
a pilóta nélküli repcsit gondolom tiis felfedeztétek
....
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #241 üzenetére
Hát ezt meg is néztem de ezektől nekem, szemre mintha csúnyább lenne így, de a csíkok meg kockák eltüntek.
Na majd még jáccani kell ezekkel a beállításokkal sokat. -
Enton
addikt
Plusz:
Másnál is így néz ki? még a köröskörbe húzodó valamik a földön a távolban nemis zavarnának, de van ez a csík és az meg jön velem, mint egy látótávolság, de mikor villámlik meg hasonló effektek vannak akkor ezen belül is szép árnyékok lesznek.
Ha van már valakinek olyan mentése ahol a vasutállomásnál kell lövöldözni, azt megköszönném, ha megkaphatnám.
-
Enton
addikt
Valaki találkozott már ilyen effektel?
A bal felső sarokban ezek ilyen körvonalak és mozognak a fa anyagu valamik melett.
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #236 üzenetére
az egyik hajóban volt egy manus még az elején , aki rádlőtt mikor rányitottál - majd felvitt a helikopterhez a dombra - őt keresd , elméletileg tőle lehet beszerválni a compass cuccost
a chimera egyébként nem szereti a granyókat
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #234 üzenetére
akkor kapsz majd igazán rohamot , mikor a chimerára kell éjszaka vadászni
én kb kiugrottam a gatyámból , pedig nem vagyok egy ijedős fajta
ráadásul esett az eső és villámlott , aztán jött ez a sátánfajzatoasis ereklyéhez kell az első pályáról valami compass ereklye . állítólag attól lehet beszerezni , aki a helikopterhez vitt fel a dombra , sajnos én ahogy visszamegyek az első pályára kifagy a game
-
Enton
addikt
Nagyon jó kis játék.
Az első Blowout meg is ölt annyira tetszett a villámlás és inkább azt néztem ahelyett hogy menekültem volna. -
emre
veterán
Üdv Urak!
Sikerült végéigolvasnom a topikot, asszem hamarosan jelentkezek....
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #228 üzenetére
azt hittem ezekről beszélsz
mint 2 különböző
-
- = Zk = -
félisten
szvsz ismét egy abbahagyhatatlan stalker részt kaptunk
....
nekem nagyon bejön...alig várom, hogy megvehessem....nagyon remélem, hogy nem árazzák túl
...a clear sky bitang finom árazással jött
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #225 üzenetére
végül is ugyanaz, csak az ember nincs rajta
-
romero28
senior tag
valaki nem tudja , hogy hogyan kell megszerezni az oázis ereklyét
átmegyek a csatornán , aztán a szellőző anomálián , de mikor majdnem odaérnék az oázis ereklyéhez , akkor mindig visszadob . -
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #223 üzenetére
Sonja: majd egyszer leírom
-
- = Zk = -
félisten
1: AKM 74/2-re hol tudok venni távcsövet?
....
2: a hangtompítót mértnem lehet erre a fegyverre felszerelni?....
3: énis megveszem a gémet. alap! megnéztem DX 10ben mit megy....
megvagyok elégedve vele....a DX 11 meg egyelőre nem az én asztalomkiv vok melyik dobozképet kapjuk, mert eddig 2-t láttam....
-
CptMisi
őstag
csak én nem játszom még vele?
nem hiszem el, hogy nem sikerül elindítani
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #216 üzenetére
küld priviben, melyik az a guglis verzió....
mert pl én magyar felirattal nyomom....nah az sztem a gány....kezdetlegesnek viszont jó!
-
hülyegyerek
addikt
Na még egyszer:
Sziasztok.Szeretném angolosítani a játékot,de a gugli fordítós verzió sokak szerint igen gány lett.Van esetleg valami jobb megoldás? (privátban is jöhet ötlet)
Köszöntem. -
keIdor
titán
válasz
- = Zk = - #214 üzenetére
-
keIdor
titán
Srácok, mennyire jó az angolosítás? Megfelelően le van fordítva minden? Az Options is?
-
- = Zk = -
félisten
hm...
meglesem majd énis....max leiszom magam kozák vodkával
....a szerelő úgyis vevő az ilyenekre...mocskos alkoholista, berugott az orrom előtt...
nekem nagyon bejön a CoP......tudtam, hogy nem lesz bugmentes, de engem nem zavar.
az atmoszférát ismét eltalálták...a menü zenéje a legmegkapóbb számomra...volt/van hozzá szerencsém, valszeg azért....
-
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #208 üzenetére
Én úgy láttam, hogy nem.
A hajón a szerelő pl. 1600-ért javítja a fegyvert a kereskedő meg megveszi 1200-ért.
Nem egy nagy biznic
Inkább körbebóklászok és szedegetem az artit meg a lőszert.
Ja a hiénázáshoz, a hullákat kifosztják de a kocsma közepén elszórt nagyhalom fegyvert meg ott hagyják.romero28
Úgy emlékszem ha leraktad a detektorokat akkor vissza kell menni a tudóshoz.
-
romero28
senior tag
ha kevésbé van leamortizálva a fegyó akkor megéri megjavíttatni és úgy eladni , én így csinálom legalábbis
-
virkir
veterán
Na vannak azért bugok
Viszont a CS-hez képest egy álom, játszok vele már egy ideje de még egyszer sem lépett ki vagy fagyott meg.
Rájöttem, hogy a kereskedők csak jó állapotú fegyvert hajlandóak megvenni legalább 80%-os kell legyen akkor jó ha lepukkant akkor elhajt.
Így itt inkább a lőszert, gránátot, artit érdemes gyűjtögetni.
Ami még nem az igazi, hogy nem átjárhatók a pályarészek hanem csak vezetővel lehet közlekedni, természetesen fizetősen.
Úgy néz ki, hogy a beígért 5 pályarészből 3 lett sajnos legalábbis ennyi van a PDA-n és a nyelvi csomagban is csak 3pályarészhez van szöveg. -
romero28
senior tag
kereskedéssel kapcsolatban rájöttem valamire : eleinte én sem tudtam az összegyűjtött fegyvereket eladni , de mikor az alapfegyómat megjavíttattam azt vettem észre , hogy eladható lenne mikor bizniszeltem valakivel . vagyis csak tökéletes állapotban lévő fegyvert tudunk eladni .
más : első pályára visszamentem artifactokat gyűjteni , meg mellék küldiket csinálni . az egyik ilyen küldetésnél el kell mennem egy nagy daru alá , de senki sincs ott , és pár játék-órai várakozás után sem jött oda senki!
küldetés neve : disappearance stalkers : find glouchar . van valaki aki tudja mit kellene esetleg tennem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest