- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
VinoRosso #1304 üzenetére
A konténer raktárról van szó.
Nekem bandita nem sokáig maradt zöld.
Az ottaniakat pedig igen gyorsan elintéztem, én csak egyszer próbáltam meg haverkodni.De a banditákkal a játék vége felé nem is nagyon akartam. Igaz az elején sem nagyon.
Amikor a hajót el akarják foglalni akkor is felnyomtam őket. Aztán volt az a gyerek amelyik átbaszott valami üzelttel, és nem sikerült kinyírnom. Szóval nem lopta be magát a szívembe. Meg még egy küldetés amikor Jano-nak van tartozása a ruhája miatt. No én ott is a költséghatékony megoldást választottam.
-
ubi91
tag
válasz
VinoRosso #1231 üzenetére
Ha valamit nem tudsz, ajánlom, hogy kérdezz meg stalkereket, hogy "mi újság a zónában?" "tudsz valamit erről-arról?" nekem mindig adtak tippeket, ha elakadtam, és akkor esett le, hogy jaaa
am. meg a feladat leírásában benne van, hogy keresned kell egy jó technikust. Nitró nem vágta a témát, vittem hát Kardánhoz
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
VinoRosso #1227 üzenetére
Én lementem a liftben is az X8-ba rendet csinálni, utána meg vissza mentem a gaussal zatonba, ott az alkesz szervizes adott egy belépő kártyát a gauss laborhoz. Aztán a dokumentumokat begyűjtve, visszatértem az azóta antialkoholistává vált szervizeshez, meg is szerelte azt.
-
-
P2000WRC
tag
válasz
VinoRosso #1050 üzenetére
Lassú a futár.
Akkor menj még egy kört Janovban is, és utána menj vissza.
Nekem nem volt 2 nap, mire odaértek a detektorok. Leadtam, megcsináltam egy küldetést Janovban, összeszedtem néhány képződményt, át Zatonba, ott is mentem egy kört, és már szólt is Bagoly, hogy mehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ford topik
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Mazda topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest