- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skeleton91
tag
Peccs van már hozzá, ha igen valaki belinkelné?
-
skeleton91
tag
Üdv a 14-es: csinálj meg minde lehetséges küldetést a Skadovskban, vállald el a banditáktól a küldetéseket és köpd be őket a sztalkereknek innen már tudi fogod mi a dolgod.
8-as: Teljesídzsd az összes küldetést amint ad, beleértve azt is amikor egy üzletet kell meghiúsítanod pripyatban
14-es: Csatlakoztasd őket valakihez, vidd magaddal Rouget Pripyatban és ne hagy hogy meghaljon.
16-os: Teljesídzsd az összes küldetését és azokat a dokumentumokat amit el lehet adni nek add el neki.
18-as: Ne öld meg Noét és álkutyáját.
Remélem segitettem.
-
skeleton91
tag
Üdv mindenkinek, előrendelhető a játék [link]
-
skeleton91
tag
Én félretettem a gamet, megvárom a Magyarországi megjelenést. Sztem az sokkal kiforrottabb lessz mint az orosz. De különben vagy 4-5x kijátszottam, nekem nagyon bejött.
-
skeleton91
tag
El kell vállalnod "skadovskban" a kereskedőtöl, hogy vigyél a tudósoknak 3 "veles" detektort, amint leszállitod a tudósnak jelentkezz a kereskedőnél, amint jelentkeztél már csak várnod kell néhány napot és kapsz egy prototipus detektor, azzal fel tudod mérni az anomáliát a hűtőtoronynál. Remélem érthető voltam.
-
skeleton91
tag
Üdv, az oázis műtárgyhoz nem sikerül bejutnom, akinek sikerült az írja már le nekem. A hűtőtornyost sikerült megcsinálnom.
-
skeleton91
tag
És is vissza tudok menni Creek-be. Amúgy tök király a játék vége, de nem akarom lelőni a polyént mert még vannak akik nem jutottak el oda.
-
skeleton91
tag
Üdv hol található az oázis műtárgy, mert már egy csomó embert végigkérdeztem de még mindig semmi, és a hűtőtornyos küldinél mit kell csinálni?
-
skeleton91
tag
válasz
skeleton91 #482 üzenetére
Asszem - = ZK = -nak volt ilyen jellegű problémája.
-
skeleton91
tag
Üdv, lenne egy problémám a pripyatba vezető úton amikor ki kell menni az alagutakból fölmászom a létrán, jön a töltőképernyő és amikor betölt kivág az asztalra bugreportal. Veletek volt hasonló a játék során? Most újrakezdtem remélem nem fogja megint csinálni, addig is küldene nekem valaki egy mentés pripyatról, annak nagyon megköszönném.
-
skeleton91
tag
Hi merre lehet átmenni Pripyat-ba mert egy csávó mondja hogy a Jupiter gyár alatti alagutakat keressem de sehol nem találom.
A "bump" a legjobb puska, azzal lehet rendesen aprítani a mutánsokat.
-
skeleton91
tag
Köszönöm azoknak a segítséget akik segítettek beüzemelni a játékot.
-
skeleton91
tag
Tudnátok linkeli angolosítást, mert oroszul semmit sem tudok csinálni,
-
skeleton91
tag
Szerintem megvárom amíg megjelenik Magyarországon.
-
skeleton91
tag
Hi letöltöttem de nem akar elindulni valami fájlt keres asszem 3dx941.dll. Ti nem tapasztaltatok ilyesmit? Ha valaki tud valamit akkor segítsen.
-
skeleton91
tag
válasz
- = Zk = - #150 üzenetére
Jó lenne ha ezt is leszinkronizálnák, de az is jó lenne ha nem kiheréltekkel szinronizáltatnák mit a CS-ban. Némely hang olyan volt mint a 9 éves öcsémé, vagy még rosszabb, de angolul is megfelel.
-
skeleton91
tag
Nem lehet kivárni az angol verziót, hol van még tavasz, most akarom.
-
skeleton91
tag
Gameplay:[link]
-
skeleton91
tag
Azért kár hogy csak jövőre jelenik meg, de nem baj mert addigra már lesznek hozzá peccsek.
-
skeleton91
tag
Itt van még egy:[link]
-
skeleton91
tag
Itt egy másik:[link]
-
skeleton91
tag
Itt egy újabb:[link] eddig ez mutatja a legtöbbet.
-
skeleton91
tag
Itt egy újabb vidi:[link] igaz sokat nem mutat de több a semminél.
-
skeleton91
tag
válasz
dangerzone #58 üzenetére
Sztem most se fogja ezt a rossz oldalát kinőni.
-
skeleton91
tag
Az hogy lehet nálam mükszik csak elég nehéz egy dög. A sótartós dologban igazad van a pékesre meg nem is gondoltam, de mi lenne ha három zsák lisztért vagy egy láda élesztőéért kellene legyakni az ellent.
Csak a shoc-nál a ol.2.2-őt és a priboi storyt 1.1-et de ez nagy szar volt senkinek sem ajánlom, inkább menjetek el moziba vagy akármi. -
skeleton91
tag
Itt van egy a legújabbak közül:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Keresünk dokkolókat
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest