- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Lenne még egy kérdésem.
Az óvodába hogy lehet bejutni? -
jegenye77
addikt
Pripyatba elmentem megnézni azt az őrt aki lövöldözött össze vissza majd magát lőtte le.Utána kinyírtam azt a gnómot és azt az üzenetet kaptam hogy nézzek körül.Két páncélszekrény szerűséget találtam amit nem tudok kinyitni.
Hol lehet ezeknek a kulcsa vagy hogy kell kinyitni? -
Scholes9
nagyúr
-
Zorro555
tag
válasz
>Dragon> #1190 üzenetére
Ne kapkodj. Lassan indul, de utána iszonyatos öszegeket lehet keresni. Szakállnak szállíts képződményeket. Most, hogy már másodszorra is végigvittem, van egy rakás cuccom full upragedelve, és kb. 610.000 rubel
Már csak Gauss fegyverhez vásárolgatok telepet, kinézek valami jó magas helyet és onnan vadászok mutánsra.
-
Vladi
nagyúr
válasz
skeleton91 #1188 üzenetére
Oh jee. végre...
Izé... mi az, hogy február 18
De: 5 390 Ft
-
emre
veterán
-
Zorro555
tag
válasz
skeleton91 #1188 üzenetére
Na, hát ez a vicces. Sírnak rínak a kiadók, de valaki már 2-5x végigviszi, mire lehet végre kapni. Mondjuk gondolkodok rajta erősen a multi miatt.
-
skeleton91
tag
Üdv mindenkinek, előrendelhető a játék [link]
-
csabicska
senior tag
Sziasztok
Ott járok hogy a Gauss fegyver javitásához mszükséges dokumentumokért megyek,de
ahol azok vannak ,nem tudok eligazodni.
Van ott egy nagy mutáns is de ha őt lelövöm sem találom a bejáratot.
Hogyan lehet bejutni,közelmenni a dok.-hoz.
Köszi ha vki elmondja. -
bluyoo
nagyúr
Köszi a tippeket hasznosnak bizonyult.
Egy két modal teljesem más játékot kap az ember.
Bár hozzáteszem mióta a S.M.R.T.E.R. Pripyat-ot beraktam kb. 1órája vagy ötször dobott ki.na majd a 1.25.47.55-as verziója egy év múlva.
Kár pedig az alapjáték nálam bugmentesen futott. -
Zorro555
tag
Én speciel erre gondoltam, mert ez angolul van.
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&lang=en
A Keeper of secrets mit ad? Valamint eladtam már több mint 9 dokumentumot, PDA-t és tárgyat Bagolynak, mégsem lettem info dealer?!
-
emre
veterán
-
bluyoo
nagyúr
Nem tudtok ajánlani valami oldalt ahol lehet módokat letölteni?
-
ubi91
tag
válasz
desert_camo #1174 üzenetére
még nem, de abban a mentésben már nem is fogom
majd valszeg kezdek egy másikat.
-
P2000WRC
tag
válasz
desert_camo #1174 üzenetére
Ha tudsz várni lövész leveleivel, akkor majd pripyat-ban add oda neki személyesen, ő egy láng képződményt ad érte, ami 24ezret ér Szakállnál.
-
desert_camo
tag
azóta megtaláltad? mert az bizony a tetőn van
Fel lehet ugrani, nem könnyű, de a benzinkút hátsó részén található tartályszerűségről kell (csakis sprintelve).
Nem tudjátok mit lehet kezdeni a 3levéllel amit lövész váltott cimborájával, valamint a puskájával? Elvinni valami illetékesebb személynek? (Bagoly kb 500ad ad darabjáért..) -
ubi91
tag
válasz
desert_camo #1165 üzenetére
köszi
nekem még a benzinkútnál volt egy rejtekhely, amit nem tudtam hol találok. bent nincs, a tetőre nem lehet felmenni, a karom anomália barlangjai meg másfelé mennek.
meg volt egy a vaserdő mellett, a térkép szélén, ahol le kellett lőnöm a fa ágáról a gyógyszereket,máshogy nem lehetett leszedni -
romero28
senior tag
válasz
desert_camo #1163 üzenetére
nem a fán van , menj le a vízpartra és ott lesz egy csatorna , vagy valami hasonló . a lényeg , hogy a föld alatt van
-
virkir
veterán
-
Zorro555
tag
Most sok kérdésre adok választ, aki küzdeni akar az csukja be a szemét.
A SEVA ruhát lehet úgy fejleszteni, hogy akár 5 (!) reklikviát is lehessen ráaggatni. Én csak 4 tárolóig fejlesztettem. 2 Buborékot használok (-8 sugárzás) és 2 aranyhal vagy 1 aranyhal+1 iránytűvel használom. Exo-t is fel lehet szerelni max. 4 tárolóval.
(Noé 2 iránytűt ad neked ingyen).Cementgyár. Én ott csak 1 rejtekhelyet találtam eddig, de az a föld alatt van.
Gauss puska. Szerezz infot. Menj el Kardánhoz. Meg fog lepődni. Onnan már tudod merre tovább.
Vicces és Bárka, az egyik a leégett falu alatti alagutakban, a másik a tölgy anomáliánál.
-
ssolitude
őstag
Magyarítás milyen szinten van?
-
desert_camo
tag
Ezt már kérdezte itt valaki, de a válasz segítségével sem találtam meg az itt levő rejtekhelyet
Kép a fáról, mely a Cementgyár mellett van.
Elvileg a fán van, de az istennek nem találom! Valaki esetleg -
jegenye77
addikt
Nekem is jól jönne egy kis segítség.
Pripyatba azt a feladatot kaptam hogy szerezzek infót a fegyverhez amit a küldetésnél kellett felvenni.Hol szerezzek infót?
A másik meg hogy keressem meg az elektromos impulzus forrását.Merre van?
Eddig a kikötőbe voltam meg onnan lehetett látni egy zöld fényt ami a házak között cikázott.Ott képződményeket találtam. -
P2000WRC
tag
válasz
csabicska #1152 üzenetére
Ha netán nem találsz a fent említett képződmények közül, vagy csak nem akarsz órákat eltölteni anomáliákban képződménykeresésre, akkor medúzát és talán facsarékot is tudsz venni Szakálltól, ha megcsináltad azt a küldetést, amikor egy iránytű képződményt kell neki szerezni. Ha jól emlékszem, nálam onnantól kezdve nem csak kaját, piát meg gyógyszereket árult, hanem néhány gyengébb képződményt is.
Amúgy a Seva ruhának alapból is 2 képződménytárolója van, tehát nem muszáj fejleszteni, de érdemes. -
kisJack
aktív tag
Szevasztok!
Hol lehet megszerezni ezt a játékot? Nem látom sehol.
-
csabicska
senior tag
válasz
P2000WRC #1151 üzenetére
Köszi.Csak akkor biztos rosz képződményeket tettem az övre mert még hamarabb végem volt.Bár olyan képz.nincs amit emlitettél. Akkor menjek vissza képz.gyüjteni? Eddig a sz@r ruhát szereztem,ha tudtam volna hogy csak feltételekkel jó a ruha akkor veszek hozzá kieg. Pedig már örültem hogy Pirypat_ban lehetek.
-
P2000WRC
tag
válasz
csabicska #1150 üzenetére
Célszerű úgy fejleszteni a ruhát, hogy több képződményt is fel tudjál rakni, és az egyik tárolóba olyan képződményt rakj, ami elnyeli a sugárzást, ilyen a medúza (-2), a facsarék (-3), és a buborék (-4). Ha Seva ruhád van, akár 3 képződményt is felaggadhatsz magadra (fejlesztéssel). Felraksz mondjuk egy buborékot, és akkor még mellé fel tudsz rakni két olyan relikviát, ami +2-es sugárzást okoz, vagy egy +3-ast és egy +1-est, vagy egy darab +4-est. Nem voltam jó matekból, de logikus, szerintem...
-
csabicska
senior tag
Persze rajtam van.
Feltúrbózni minek kell?
Arról volt szó szerezzek egyet és mehetünk.
Erre ez van .Nem értem. Na akkor mi lehet a gond?
Meg azt sem értem hogy vannak a képződmények ugye ,melyik mire jó.
Ha beleteszem az övtartóba akkor a sugárszennyezés ől meg .
Persze tudom hogy radioaktivak de akkor hogyan kell használni őket?
Lehet hogy sokat kérdezek de szeretnék választ kapni,
Köszi. -
Zorro555
tag
Nincs olyan, hogy jó végigjátszás. Amikor vége a játéknak, elmesélik kivel mi történt ezután. A történet attól függően változik, hogy mit csináltál a zónában.
Csabicska: Tudom hülye kérdés, de viseled is? Fel is turbóztad picit?
A V-1 küldetés megvan, azt nem mástól kapod.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok még egy fontod kérdés !!
Elérkrztem Pripyat-ba felemelkedik a nagy ajtó bejön két mutáns vagy mi megöljük őket és haladunk előre a zöld" levegőben" majd nagyon hamar elfogy az életem és vége.
Pedig Seva ruhám van.
Mi a hiba?
Nem értem.
Mondja meg valaki mi a megoldás!
Köszi. -
zuzo29
csendes tag
egy kérdés....
a monolitos csapat elhelyezése és a morganes küldetés kell a full good végigjátszáshoz? -
Zorro555
tag
2 lehetőséged van. Vagy Szultánnak segítesz, hogy a bandája megölje a Sevcsenkón lévő stalkereket, utána pedig egy fegyver adás-vételt kell biztosítani, ami rosszul sül el, és kitör a lövöldözés. A fegyverek eladója Morgan, egy szolgálatos harcos.
A másik lehetőség, ha Szakáll stalkereinek szólsz, hogy a banditák meg a karják őket támadni, és tőrbe csalják őket. A következő küldetés, hogy Szakáll megkér akadályozz meg egy fegyver adás-vételt. Ugyanaz az akció, csak más szemszögből.Akkor én is kérdezek, hátha valaki tudja a választ. X8 labor. 5 dokumentumot találtam. Tud valaki többről? Hol van? Én már vagy 5x átfésültem az egészet, de nem találtam többet.
A másik. A V-1 rakéta küldetést kitől kapom és mikor? -
zuzo29
csendes tag
HELP!
Csinálgatom a küldetéseket, meg akarom csinálni full goodra a gémet. A probléma az hogy kurvára nem tudom hol kapom meg a Morgan PDA ja küldetést, és anélkül meg nem tudom elhelyezni a monolitosokat!
Help pls!
-
Medvelászló
senior tag
Csak a kopaszokat küldik csellóra a seregben!!!ehe-ehe
-
jegenye77
addikt
válasz
- = Zk = - #1142 üzenetére
Pá! -
- = Zk = -
félisten
Stalker Társaim
....
úgy néz ki egy időre elhagyom a zónát. jövőhét végén átrepülök az esős Anglia lankáira. meló van. oda keresnek egy vérbeli stalkert.
éttermi kisegítésre
de ha hazatérek, rögtön beszerzem a CoP-ot...
legyetek jók, és csókoltatom Szidorovicsot.. -
csabicska
senior tag
Janovból hogyan lehet visszamenni Zatonba???
-
Vladi
nagyúr
válasz
desert_camo #1129 üzenetére
piknik az árokparton?
-
csabicska
senior tag
Ok .
Köszi .Igaz még nincs ruhám. Azt hogyan tudok majd hamar szerezni?
Nktek hogy sikerült? -
csabicska
senior tag
Sziasztok már kérdeztem ,hogy nem akarják befogadni a monolitosokat.
A PDA-t eladtam korábban az egyik tudósnak.Hogyan fofadnak a bizalmukba?
Most már mit tegyek hogy befogadják őket?
Teljesen tanácstalan vagyok.
Már sokmindent próbáltam.
De nem akar összejönni. -
desert_camo
tag
Sziasztok!
A játék végén nem szálltam be a helikopterbe, és ezzel megnyílt a freeplay, mászkáltam még egy jó félórát, visszamentem Janovba, Zatonba de senki nem ad új küldetést, relikvák sincsenek már a letapogatók szerint. Lehet még itt valamit kezdeni?
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Jupiterben vagyok és szeretnék őröket szerezni a tudósoknak de Zatonba mennék ,de nem tudom hol az átjáró Zatonba.
Mindenhol kerítés!!!
Mi a megoldás? -
riolobo
tag
válasz
jegenye77 #1111 üzenetére
4 embert lehet összeboronálni pripyatba menetelhez. Szal velem együtt 5-en mentünk. Zulu, a katona(Szokolov?) a tudósok laborjából, a Vánó nevű stalker a janovi állomásról és Kósza a monolitos-csapat vezetője. Utóbbi csak akkor jön el ha már befogadta őket valamelyik frakció.
De látom már más is leírta úgyhogy sorry.
-
ubi91
tag
na, úgy néz ki, mindenkinek mást generál ez a játék
nekem a prof odaadta a küldit, svarogot nem adott, aztán az a küldi után, hogy vigyem el neki a növénymintát rendellenes ligetből, utána simán meg tudtam venni a tudós csókától ~9000RU-ért. ilyen detektorszállítás meg ilyenek, ilyenről nem is hallottam
am jó az a svarog hogy jelzi az anomáliákat, de artikat marha szar vele megtalálni, arra inkább megtartottam a velest.
-
csabicska
senior tag
A PDA-t a tudosoknak eladtam.
Vegyem vissza?
Mit ajanlotok? -
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Janovban már szerintem mindenkit megkérdeztem hogy befogadják e a Monolitosokat
,de senki nem vállalta.
Kit keressek?
Igaz vmi s betűs Stalkert is emlegettek de azt az épületen belül nem találtam.
Ha tudtok segítsetek. -
misi666
csendes tag
Sziasztok meg tudná nekem valaki mondani,hogyan kell bejutni a katonai raktárba ahol az a sok fegyver van?Van ott egy ajtó de kódszám kell hozzá,vagy valaki nem tudná megadni a kódot?
-
emre
veterán
Azt kellene még megoldani, hogy a Pripyat alagutrendszerébe vissza lehessen menni.
Tudtok esetleg valami ilyen mod-ot hozzá? -
Zorro555
tag
A SEVA suit esetében relikviákkal elértem, hogy 100 K-t is tudjak cipelni, illetve 110 Kg-ot "túlhajtással". Na az azért nem is rossz.
Az számít, hogy Morgan PDA-ját kinek adod oda, illetve kiket kérsz fel a laboratórium "ojjektumának" védelmére. (Bár nálam már a PDA odaadásakor haverok lettek a szolgálatosok). Viszont így nem adja be a küldetést, hogy segítsek a mesterlövésznek lelőni a zsoldookat. Meg most Flintával is hamarabb végeztem mint a múltkor. Szóval nem tudom, hogy most meglesz-e a 4 emberem, vagy megint csak 3-mal megyek neki Pripjatynak?
Mityai küldetést sikerült valakinek vérontás élkül megoldania?
-
jegenye77
addikt
És jól gondolom akkor fog csatlakozni valaki a monolitosok közül hozzám?
Úgy lennénk négyen akik Pripyatba megyünk. -
jegenye77
addikt
(#1101) jegenye77
Erre valaki!? -
virkir
veterán
-
ubi91
tag
Sziasztok!
a tudósoktól azt a küldit kaptam, hogy vizsgáljam meg a rendellenes területet északon, a hűtőtoronynál. ott mégis mit kéne vizsgálni? mert 1-2 képződményen kívül nem találtam mást (továbbfejlesztett detektorom van). és a pontot is magasabban jelzi, mint amennyire fel lehet menni...
-
jegenye77
addikt
Hogy tudom rávenni őket hogy befogadják a monolitosokat?
Gondolom akkor fog csatlakozni a harmadik ember akivel mennénk Pripyat-ba.
A kereskedő azt mondta hogy beszéljek Lokival.Beszéltem de az nem engedte hogy jöjjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Napelem
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged