Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dodopek
addikt
válasz

danati

üzenetére
						Ismert hiba.Nem tudom milyen megvilágításban játszol, de állítsd vissza teljes dinamikus, vagy dinamikus megvilágításba.Mindegy melyik, a lényeg, hogy dx9, és dinamikus legyen.Ha így elindul(és eljut a menűig, akkor tudsz játszani). Ahogy kiértél Undergoundból, visszaállíthatod.
 - 

- 

emre
veterán
Egy csomó hozzászólásom van a témában, böngésszed őket.
De a lényeg, hogy a magyarítás configs\ui mappáját ne másold be a játékba.
Most esetleg azt lehet csinálni hogy a mod configs\ui mappáját mégegyszer rámásolod.mod: kb a lap közepétől egy jó darabig csak ezzel a buggal foglalkozok
 - 

- 

Májsztró
addikt
Arra gondoltam igen.
 Egyébként nem látom értelmét a sörétesnek , vagy csak szimplán nálam szar 
 User error kizárva 
 Megöltem a kimérákat , ezért a Vadász nekem adta a sörétesét. Na , abba szereztem a legjobb töltényekből. És valahogy megint lett egy kiméra ( 

, no mindegy is 
 ) és azt alig tudtam vele megölni. Szerintem Desert Eagle-lel pont ugyan addig tartott volna ... Szóval nálam a sörétes felejtős.Apropó , valami jó pajzsot hol lehet szerezni ? Mert most a SEVA-ból válogathatok , meg a komplett felszerelésből amit Pripyat-ba a katonák adtak.

- 

emre
veterán
Nem kívánom ismételni magam
 Az ez utáni pár hsz-em ezzel foglalkozik. 
mod: kibővítem kicsit.
A monolitosok állandó jelleggel feltünnek a zónában, sokkal nagyobb a nyüzsgés, szinte mindig történik valami. A szolgálatosokkal a menedéken kívül fasirtba kerültem, miután átadtam a rejtekhely információkat a freedomnak. Még eléggé az elején vagyok, az összes scat intót sem szedtem még össze. Sajnos hét közben nincs időm,meg kicsit fáradt is vagyok a játékhoz.De sajnos valami gebasz van, mert most meg nagyobb lövöldözés közben kifagy megint.
Szerintem a rev1-es magyarítást nem bírja a mod. - 

caizzz
senior tag
A pontos számukat nem tudom, de ha mindenkinél vettél fel missziót, és a PDA-ban már nincs semmi, akkor végeztél. Elvileg kapnod kellett volna valami achievementet ha kijátszottad.
Hun'reeth: Freedom pártiként odadtam Lokinak Morgan PDA-ját, meg a hűtőtornyosat is.
 Rohadék szolgálat tehet egy szívességet. 
 - 

emre
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD

- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Megöltem a kimérákat , ezért a Vadász nekem adta a sörétesét. Na , abba szereztem a legjobb töltényekből. És valahogy megint lett egy kiméra ( 

, no mindegy is 

Rohadék szolgálat tehet egy szívességet. 

shield