Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Zorro555
tag
válasz
muxi-muxi
üzenetére
Ne legyél telhetetlen

Nem tudom, nekem GTA nem jött be. Ha már lúd, legyen kövér és inkább Mafia. Na az szép volt grafikailag, és játékélményben is ott volt. Amit Stalker-ben szeretek, az az AI, hogy egymással is foglalkoznak, nem pedig mindenki téged lő mint a legtöbb FPS-ben.
Ez mondjuk a mutánsokra nem nagyon igaz, mert láttam már olyat, hogy 4-5 fickón keresztülhúzták magukat, csak hogy engem támadjanak. AI meg lőtte őket mint a hülye, és persze engem is szépen eltaláltak. -
emre
veterán
válasz
muxi-muxi
üzenetére
Semmi, a fő történet ott ér véget.
Maradhatsz kalandozni, viszamehetsz másik pályarészekre ha van még olyan küldi amit nem csináltál meg akkor azokat lehet folytatni.Varga Csaba legjobb tudomásom szerint az általad keresett kulcs az utolsó uazban van, de érdemes végignézni a konvojt.
A gauss puskát megszerezted? Mert ha igen kkor a dokumentumokat esetleg megmutatod pripyatban a főnöknek, aztán mehetsz vissza a Öbölben, vagy hova a hajóra a fegyvemesterhez, csak ő tudja megjavítani a stukkert. Ha kész a gauss utána még lesz dolgod pripyatban.
-
virkir
veterán
válasz
muxi-muxi
üzenetére
Sajnos sokaknak.
Ez van.
Ha tovább akarsz menni akkor érdemes letölteni innen a mentést ezzel megy oda vissza a játék.
Elég jó felszerelést szedett össze a srác én is ezzel vittem végig mert nekem meg akkor szállt el amikor az öbölbe akartam visszamenni.
Megvárom az első peccset meg a magyarítást aztán elkezdem elölről újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

abból az 5 rongyból amit Vano ad le is rendezhetted volna ha csak kicsit fenyegetőzöl de nem nagyon...és később nyugodtan kiírthattad volna a banditákat ha már leokézta a questet. Tiszta nyereségként. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahogy sejtem, lesz egy rakat snork. 

shield