- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Laraxior #2484 üzenetére
Egybol kikapcsolnam a minimapot, ahogy kikapcsoltam mast is, ami zavart a kepernyon...
Praktikusabb térkép, 3D PDA, Tájoló ...ezek mind segitenek a beleélést és egyben a tájékozódást is, de helyette van ez az otromba PDA és az a szar indikator a kijelzo tetejen.Többi dologba bele sem megyek, mi és miért kellene...Ezeket a státuszokat is modositanam, alvas ki is maradt.
Most amúgy sok esetben próbálok reálisan tájolódni, mivel körülményes pár dolgo, amiket irtam...bar itt meg a környezet kirajzolasa bajos.
Jo van az, ha kell, copas.
De nem érdekel, mert sokkal nagyobb az élmény, HA elfogadok bizonyos játékszabályokat, amiket a program és a zóna állít fel, és probalok alkalmazkodni.
vagy marad a rage és az idegbaj... nem-nemYutani
Mire én bejárom ezt a mapot, és fullos helyismeretem lesz...addigra sztm DLC-t is kapunk és a peccsek is elérik a verziovaltast.
Nem célom a vegigjatszas, sokkal inkabb a vázolt játékélményre "gyúrok", ezt probalom egyre nagyobbra és szélesebbre kiterjeszteni a mapon, aprolekosan, időigényesen.Az a kérdés, mikor unok rá, vagy lesz elegem, egy-egy szájhúzós részletből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest