Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

Sziasztok!
    Tegnap kezdődött valami elég érdekes kálvária, először a RT-N12 Asus routerrel, megjelent a beállító oldala, valahogy kikapcsoltam, aztán csak muszáj volt benne ügyködni, javasolt fw frissítést, megcsináltam, utána sárga felkiáltójel villogot, hogy rossz a wan ip cím, amit beállítottam. Állított egyébként a ragya, pont dolgoztam, minek állítgatnék valamit, amiről azt se tudom mi a fene!? Elkezdtem valahogy beállítani, eleinte a mobilon még volt wifi, de a pc-n már semmi, aztán már wifi sem volt.
    Utána direktbe kötöttem pc-vel, de akkor már csak egyes lapokat nem akart behozni TLS kézfogást emlegetve, ami számomra elég egzotikus dolog. Kipróbáltam több Linux disztrón is, olyanon is, amin semmi nem lett állítva a telepítése után, annyira friss, több böngészővel és ugyanez a jelenség maradt továbbra is.
    Mindig kiröhögnek, miért tartok meg régebbi verziókat is a Linuxokból, de most egy Mint 17.3-as mentett meg, azzal bejön minden oldal, ez jó, mert melóhoz nem árt! Ezt a részt megoldom.

Az Asus router viszont egy fehér oldalon azt írta, indítsam újra, a ppoe beállítása után volt ez, de onnantól semmi csak a fehér képernyő marha nagy betűkkel!
    Mit javallottok? Reseteljem és kezdjem el beállítani, mint amikor hazahoztam?
    Ez az ip cím is elég fura nekem, hasonló volt tegnap is, de az tuti, hogy nem ez volt az ip címem ekkor (Digi lan)

Itt van még számomra érthetetlen dolog:

Azt írja itt, hogy kész, de utána mindig feljött az a sárga felkiáltólej a nem megfelelő wan ip címről!

Mit javasoltok? Kalapácsot már előszedtem.....

Előre is köszönöm a tippeket! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés