Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16001) Dilikutya válasza Pro Koryak (#15986) üzenetére


Dilikutya
félisten

[link]

Elég jó véleménycikk, sok háttérinformációval.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#16002) james001 válasza dethroner (#15999) üzenetére


james001
veterán

Igazad van,rosszul is írtam,a Lulu,na az egy igazi mestermű :Y

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#16003) updog válasza dethroner (#15994) üzenetére


updog
senior tag

"FFDP [...] olyan sejtésem van, hogy ugyanúgy a magyar tag miatt kap idehaza nagyobb figyelmet és elismerést"

Ezt a múltkori koncert után így gondolom kicsit én is, minden szám után ment a "Zóóli Zóóli" (úgy látszik, csak a Zoltánoknak jön be az american dream, ha már Ignite ;] ), de amúgy meg mintha senkit nem is érdekelt volna maga a koncert, legalábbis én az első 6-8 sor azon részén ahol álltam, így éreztem, pedig mi kaptuk a pofánkba az energiát tőlük, de valahogy visszafelé én nem éreztem ezt. Amúgy még teltház sem volt, és azért nem csak itthon kapnak figyelmet, #2 heavy metal band in the world a Metallica után, ahogy annyira szeretik magukat hívni :D

Így 10 lemez után, amiből talán az első az egyedül valamennyire megkülönböztethető, már kezd kicsit unalmas lenni pont ugyanaz a bitch motherfucker american shotgun heavy metal I am fucking angry téma ezredjére, ugyanazokkal a screamekkel, ugyanazokkal a fordulatokkal az énekben és a riffekben.

Azért még csípem őket, de Zoli és Ivan is konkrétan úgy mesélik a sztorit, hogy ők meg akarták csinálni a heavy metal zenekart ami lenyomja a világot, és ezt érezni is, lehet hogy szívből gyártják futószalagon a metált, de attól még gyártják...

Tegnap pont feldobott egy nagyon hater reviewt a youtube :DDD És a poén az hogy kb. minden szava igaz.

szerk.: mondjuk én a a St. Anger albumot is csípem :))

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#16004) james001


james001
veterán

5FDP-vel az a baj,hogy annyira nagy potenciál lenne bennük,de sajnos nem használják ki a zenei tehetségüket. És a legnagyobb baj Ivan Moody-val van inkább a zenekarban,meg a bugyuta és hisztizős dalszövegeivel. Vannak baromi jó fülbemászó dalaik,de a legtöbb mind ugyanaz az unalmas egy kaptafára épülő szám. Új albumot még nem hallgattam,de azzal is tuti az lesz mint az előzővel is,hogy kb 2 számot lementek,aztán szevasz a többi feledésbe merül.

És amúgy a Metallica témára: nyilván szarkasztikus voltam csak,de szerintem sincs semmi baj a St. Anger-el. A Black album meg zseniális,ugyanúgy mint az első négy albumuk,sőt a Load és Reload is k.va jók,plusz persze az újabb albumaik is. De a Lulu az tényleg sz.r ;]

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#16005) Pro Koryak válasza Dilikutya (#16001) üzenetére


Pro Koryak
addikt

"de a banda már a stúdióba is a korábbiaktól gyökeresen eltérő ötletekkel érkezett. Bob Rock szerint a válasz egyértelmű: „A Metallica akkor már átlépett egy szintet, de a mainstream rádiók még mindig nem játszották a dalaikat. Amikor megkerestek, készen álltak arra, hogy még feljebb lépjenek, az igazi csúcsligába."

Aki azért készít albumot, hogy több helyen/rádióban játsszák a dalaikat ... :Y :O őőőő no comment.

Szó szerint egyik napról a másikra lettek p.ncik, teljesen más zenével álltak elő, mint már írtam:
"Metallica meg a Black albummal lett rádiós rockzene, ezért is ismerték meg sokan ... "

(#16006) chaosmonger válasza Pro Koryak (#16005) üzenetére


chaosmonger
tag

Most nem azért, de hallottad te már a Black Albumot egyáltalán? Már a Nothing else matters-en kívül ? :)
Mert minden csak nem rádiós rockzene.

"Aki azért készít albumot, hogy több helyen/rádióban játsszák a dalaikat .."

Jajj...Minden ember/csapat aki nyilvánosság elé áll a saját zenéjével azt szeretné ha minél többen ismernék, kedvelnék. Aki mást mond az hazudik. Különben nem hozná nyilvánosságra hanem a fiók mélyére dugná. A legelvetemültebb deathcore vagy black metal bandák is így vannak ezzel, sőt ők bizonyos szempontból még kevesebb kockázatot is vállalnak, hiszen jól ismert sémákkal dolgoznak egy pontosan behatárolt közönségréteg megcélzására.

Hogy más lett a zene? Az előző lemezeiken is folyamatosan változott a hangzás és a dalok szerkezete is, semmivel nem nagyobb a különbség a Justice-hoz képest mint mondjuk a Kill és a Ride vagy a Ride és a Master között. A legnagyobb változás szvsz a Kill és a Ride között volt.

Megjegyzem nekem sem kedvencem a BA, de nem azért mert rádiós lenne, ahogy mások is írták ennél sokkal összetettebb hogy miért pont akkor robbantak be.

Ha a logikád helyes lenne akkor a Load-nak még sikeresebbnek kellett volna lennie mert az még 'rádióbarátabb' lett.

(#16007) Dilikutya válasza james001 (#16004) üzenetére


Dilikutya
félisten

5FDP-ről az első lemez megjelenésekor megmondtam, hogy nagy jövő előtt állnak. Szarul szólt, a dalokban is volt hiba, de az irány világos volt, akkor, ott, világosan látszott, hogy egy, a Panterához hasonló karriert futhatnak be, mínusz persze a moszkvai kétmilliós koncert, meg a lemezeladások. De ez egyik sem róható fel a zenekarnak. Igazam lett, mert jól megy nekik, más kérdés, hogy zeneileg messze nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeimet.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#16008) Dilikutya válasza Pro Koryak (#16005) üzenetére


Dilikutya
félisten

Persze, ez egyértelmű, hogy az S/T-vel jutottak el a rádiókba. De már a One-ért Grammy díjat kaptak, nyilvánvaló volt, hogy van tehetségük a közönségsikerhez és az igényes zenéhez. Melyik, zenélésből élő zenekar mondana nemet a kereskedelmi sikerre, és választaná azt, hogy inkább kriptában felvett demókat készít a továbbiakban?
Ehhez képest a Metallica sikeresen örökítette át a metalt a 80-as évekből a 90-esbe, cserébe ma kb. bármit megtehetnek. Még a Lulut is.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#16009) james001 válasza Dilikutya (#16007) üzenetére


james001
veterán

Az első albumuk volt még a legjobb szerintem. :D
Meg mint írtam tehetségesek zeneileg (kivéve Ivan),de nem használják ki ezt a tehetséget. Sokkal zúzósabb jobb metált is tolhatnának,de inkább ezt a kommersz stílust választották,sajnos.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#16010) james001


james001
veterán

Lement az új 5FDP,hát ez az album az eddigi legrosszabb anyaguk... Ugyanaz az unalmas ritmus mindenhol,felesleges elektronikus effektek,Ivan szokás szerint nyavalyog az egyik számban aztán meg szét akar verni mindenkit a másikban... :U Néhol vannak jó gitártémák,de most nem éreztem egy fülbemászó dallamot se sehol.

Új Arch Enemy-től se estem hanyatt... Alissa baromi jó énekes,nekem tetszik a tiszta hangja és a hörgős hangja is,viszont nem sok újdonság volt ezen az albumon,kissé repetitívnek éreztem,nyilván vannak benne jó pörgős riffek,de semmi különleges. Mondjuk szerintem ők is már azon a ponton vannak hogy nekik se kell mit bizonyítaniuk,lerakták az asztalra amit kell,a régi anyagaikat nem fogják túl ugrani úgyse :)

Új In Flam... Vagyis Halo Effect még hátra van,kíváncsian várom :))

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#16011) KerryVTR válasza james001 (#16010) üzenetére


KerryVTR
tag

(#16012) Akelaus


Akelaus
senior tag

Az igazi megosztó én lehetnék az Akela imádatommal, de nem terhelek senkit itt Akela linkekkel. 🤭

Fekete album: évek kellettek mire megszerettem, és bár nem ugyanaz a "kategória", de a Moby Dick Fejfa helyett albuma meg tök hamar bejött, sőt!
Ők is szépet változtak arra az albumra..
Ugyanilyen késői érés nálam a Guns. A klippes dalokon kívül semmit sem bírtam meghallgatni, aztán jött a Spagetti.. album, és ott megváltozott. Illetve én változtam meg talán. 🤷‍♂️
De Akela az örök 🥰

(#16013) Peterhappy válasza Pro Koryak (#16005) üzenetére


Peterhappy
őstag

Azt azért tegyük hozzá, hogy a '80-as évek végén, '90-es évek elején kb. annyi esélye volt egy zenekarnak, hogy befusson, hogy mind többet játsszák a dalaikat a rádiók.
A lemezeladás volt a legfőbb bevétel - szerintem ezerszer rosszabb feltételekkel megkötve, mint napjainkban - és nyilván a koncertek, de ha nem játszották a rádiók a zenédet, elég nehéz volt megismerni és megszeretni adott zenekart. És nem a mi kis tízmilliós országunk a példa, ahol mentek az emberek Ricsére, Mobilra, Hobora, hiába (és még inkább azért mert) tiltva volt a zenéjük. Nem volt internet, egy Metallica könyörtelenül elveszett a többi együttes között és ha nincs a fekete korong, talán megragadnak egy Anthrax, Slayer szintjén - akik lehet, hogy szintén nagyszerű zenét játszanak és alulértékelt bandák (bár én nem ismerem őket igazán), de megközelítőleg sem értek el olyan sikereket, mint a Talicska.
Ráadásul akkortájt (bár ez inkább a '70-es években volt még jellemző) még a komolyabb bandák is sokszor civil foglalkozás mellett zenéltek, tényleg csak az elit zenekarok járhatták a világot kényük-kedvük szerint.

Nem esküdnék meg rá, de úgy rémlik, a One-t is csak vágott változatban játszották a rádiók.

@dethroner: a Garage lemezt én is nagyon szeretem (a poén, hogy most is épp az szól), bár főleg az első lemez lett (szerintem) nagyon jó. Nekem is hatalmas kedvencem a Turn the page és a Loverman, még az Astronomy zseniális, hatalmasat énekel abban is James papa.

(#16014) Peterhappy válasza dethroner (#15999) üzenetére


Peterhappy
őstag

Soha nem voltam nagy Eddás, de van néhány tökös-dögös (és egy-két líraibb daluk), amiket nagyon szeretek.

Hallgassatok Solaris-t :D :K Az az együttes egy csoda. És javarészt Napoleon Boulevard, csak ének nélkül :)
Progresszív rock, abból viszont világszínvonalú. És nem túlzok.

(#16015) Dilikutya válasza Peterhappy (#16013) üzenetére


Dilikutya
félisten

Anthrax, Slayer nincsenek alulértékelve. Aranylemezes bandák, bőven adtak el lemezt a hőskorban. Mondjuk a Metallica már a Justice-ból is többet adott el abban az időben, pár hét alatt lett platina.

A dupla Garage Inc részben válogatás, a 2. CD-n 80-as évekbeli felvételek vannak többnyire, különféle kislemezeken jelentek meg. Azért van annyi Blitzkrieg és Diamond Head is rajta, sokat hatottak ezek a zenekarok a Metallicára.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#16016) Pro Koryak válasza chaosmonger (#16006) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Ismerem amióta megjelent. ;)
Már miért ne lenne rádiós rockzene, hallottál/játszottak már kereskedelmi rádióban az első 4 albumról számot? Nem
A Black albumról? Igen, nem is egyet.

"Minden ember/csapat aki nyilvánosság elé áll a saját zenéjével azt szeretné ha minél többen ismernék, kedvelnék. "
Sok metál együttes, főleg a keményebb vonalból csak szimplán kidobják az albumot, ezek vagyunk mi és nem törnek világhírnév felé, főleg nem popzenét játszó rádiókban akarnak szerepelni.

Ott van pl. a Nile/Nevermore együttes, már majd 30éve ott vannak az élvonalban és valahogy nem akartak mainstream rádiós banda lenni, holott zenei, technikai tudásuk kimagasló, zseniális.

"Az előző lemezeiken is folyamatosan változott a hangzás és a dalok szerkezete is ..."
Ezt hívják zenei fejlődésnek! ;) Kill emall hangzása a 80-as évek elejének felelt meg, nem is lehetett volna más akkor.
A kib.szott nagy váltás a Justice és a Black album között van, ezt még a vak is látja. Teljesen más zenével álltak elő. Itt már nem zenei fejlődésről van szó, hanem 180°-os fordulatról.

Nálam az a szégyen és elk.rvulás megjelenése, ha azért készít valaki zenét, hogy bekerüljön a mainstream/pop/kereskedelmi rádiókba.
Amiket szívesen hallgatok, nagyon nem így készítenek albumokat. Igaz, pár banda számomra azok közül is szenny lett, lásd In Flames, Soilwork, Decapitated, Cannibal Corpse, Cradle of F., Obituary, Entombed, Morgoth ....

(#16017) sith7 válasza Pro Koryak (#16016) üzenetére


sith7
nagyúr

pénz beszél ...

(#16018) Peterhappy válasza Dilikutya (#16015) üzenetére


Peterhappy
őstag

Lehet, hogy nem fogalmaztam megfelelőképpen.
Mindenesetre egy Anthrax vagy Slayer nóta soha nem fog 1mrd megtekintést elérni, ahogy soha nem fognak 60 ezres stadionokat önállóan megtölteni, headlinerként végigturnézni egy kontinenst és megtölteni a legnagyobb arénákat.

Hogy erre a Talicska képes, ahhoz bizony nagy mértékben hozzájárulhatott a Black album. És ha már ezzel a két együttessel példáloztam, lehet hogy egy ős-thrash figura azt mondaná, ezerszer őszintébb és jobb zenét csinálnak, mint a Metallica, de ha az utcán odamész random 100 emberhez, 90 ismerni fogja a Metallica nevét, míg a másik kettőét jó, ha 10-20. De szerintem sokat mondtam. És abból jó, ha kettő tudni fogja, hogy hívják pl. az énekest, vagy megnevezni akár csak egy-egy nótát.

Szerk: Garage: igen :K
Egyébként Ulrich-ék mindig is büszkén hirdették, mely régi nagyok voltak rájuk nagy hatással és a mai napig óriási tisztelettel képesek nyilatkozni a "hőseikről" - miközben azok 90%-át jócskán túlnőtték.

[ Szerkesztve ]

(#16019) chaosmonger válasza Pro Koryak (#16016) üzenetére


chaosmonger
tag

"hallottál/játszottak már kereskedelmi rádióban az első 4 albumról számot? Nem"

A Master pont most került be a mainstream-be a Stranger Things miatt :) :

(#16020) Pro Koryak válasza chaosmonger (#16019) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Igen, szóval nem a zene miatt kedvelik, hanem a sorozat miatt! Ha a zene miatt lenne, már eddig is hallgatták volna, felfigyeltek volna rá a nyálzenét kedvelők közül.
Szóval ez csak divat metál zene hallgatás. Pár hónap és lecseng, azaz továbbra is lesz.rják. :U

(#16021) Dilikutya válasza Peterhappy (#16018) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nincs azzal semmi baj, ha valaki felvállalja a hatásait. Mindenkire hat valami, akár beismeri, akár nem. Tőlük meg ez szimpatikus húzás, mert amúgy jókora ingyenreklámot csináltak ezeknek a bandáknak. Mert mondjuk egy, főleg a brit heavy metal zenébe magát felületesen beleásó ember a Diamond Head-del találkozik könnyebben, de egy Blitzkrieg, vagy Budgie már más kategória, azok azért nem jönnek szembe csak úgy. Biztos dobott valamennyit a Blue Öyster Cult lemezeladásain is a Garage Inc, de azért ők saját jogon is ismertek.

Nem tudom, a Metallica mekkora helyeken játszott a S/T lemez előtt, de 1988-ban az MTK stadionban már 16 ezren voltak kíváncsiak itthon is rájuk.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#16022) Peterhappy válasza Dilikutya (#16021) üzenetére


Peterhappy
őstag

Egyetértek, ezt én is pozitívumként írtam.

Ez jó kérdés és abszolút jogos felvetés. Fura egy évük lehetett, mert rengeteg lyukban játszottak, 1-3 ezres csarnokocskákban, ugyanakkor év végén meg pl. headlinerként léptek fel a Westfallenhalle-ban.
Nem tudom, mennyi külföldi lehetett az MTK stadionban, de kiindulva abból, hogy már a '84-es Maidenre rengetegen jöttek a határon túlról, szerintem sokan. Az egyetlen közép-európai bulit játszották Budapesten. És most nézem, a Justice turné első állomása volt, s jó pár dal premierje nálunk volt, wow!

Mindenesetre a spanyol Monsters of Rock nagyot üthetett az Anthrax-szal, a Helloween-nel és a Maiden-nel kiegészülve :K

(#16023) Dottorei válasza chaosmonger (#16019) üzenetére


Dottorei
tag

22-ben majmolják míg 80-ban értették - nem kis különbség. A metál Ica is rábaszott erre mikor bevédte a trad rajongóival szemben az "újkori" funokat, mert azok először vették a relikviákat, polokat, stb. élénkítve a bizniszt de aztán miután lassan megértették mit hallgatnak köpködni kezdték a zenekart.

[ Szerkesztve ]

(#16024) chaosmonger válasza Dottorei (#16023) üzenetére


chaosmonger
tag

Ugye az megvan, hogy ez egy mém?
Azért tetszik, mert velem ez tulajdonképpen megtörtént. Mikor kijött a Master akkor pont volt egy osztálybulink a gimiben és a haverommal beraktuk. Pont úgy néztek ránk mint az alsó képen.
Nem, nem értették a 80-as években sem.

(Ja és ha további magyarázatra van szükség: nem, egyik képen sem Metallica rajongók láthatók)

[ Szerkesztve ]

(#16025) Dottorei válasza chaosmonger (#16024) üzenetére


Dottorei
tag

akkor 5x vagy Te is, ez nekünk mond valamit mert átéltük az egészet, abban a korban teljesen más viszonyok voltak. Aki most hallja először annak is mond valamit de em ugyanazt. Maradva a stranger things-nél Kate Bush mondta hogy örül neki ha népszerű a film miatt a running up that hill, nem akar belemagyarázni semmit, mindenki azt hall ki belőle ami neki tetszik.

(#16027) james001


james001
veterán

Parkway Drive - Darker Still

Érdekes lesz ez az új album,de nekem baromira tetszik ez a szám is :K

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#16028) Ellia


Ellia
addikt

CALIBAN - Dystopia (FULL ALBUM 2022)

4 hónapja megjelent, nagyon elmentem mellette (itt se találta a kereső), de tetszetős lett az album.

(#16029) james001 válasza james001 (#16010) üzenetére


james001
veterán

The Halo Effect nagyon jól eltalálta az új albumát. Igazi régi klasszikus In Flames hangzás,Stanne is zseniális azzal a nyers hörgős hangjával :K Nekem ott van a 2022 top 10es listában :D

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#16031) TripleB


TripleB
senior tag

Kis Gire a Fekete Zajról

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"

(#16032) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

ENSLAVED - Kingdom (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#16033) updog válasza TripleB (#16031) üzenetére


updog
senior tag

:Y <3 Tizen-, méginkább huszonéve többek közt a Gire vezetett be a poprockon túli világba :))

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#16034) james001


james001
veterán

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#16035) cappa72 válasza james001 (#16034) üzenetére


cappa72
nagyúr

Sherdülő-kori AE? :DDD

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#16036) TeeBee73 válasza james001 (#16034) üzenetére


TeeBee73
addikt

:DDD :DD :C

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#16037) Dilikutya


Dilikutya
félisten

2023. július 11-én Rammstein a Puskás Arénában.

Az Anthrax meg az elbaszott európai logisztikai viszonyokra hivatkozva lemondta a teljes őszi EU turnét, az angol dátumok kivételével.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#16038) sith7 válasza Dilikutya (#16037) üzenetére


sith7
nagyúr

El kellene menni :))

(#16039) Voy15 válasza Dilikutya (#16037) üzenetére


Voy15
tag

Gondolom lesz vagy 60000 egy normális jegy.
Mindegy, menni kell :D

Szeptember 8-án indul az elővétel.

(#16040) dethroner válasza Dilikutya (#16037) üzenetére


dethroner
veterán

Több mint 20 éve láttam már mindkettőt. Amennyibe kerülni fog, annyit ép ésszel nem lehet kiadni érte.

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#16041) Dilikutya válasza dethroner (#16040) üzenetére


Dilikutya
félisten

Anthrax-re 10 volt a jegy.
A Rammsteint nem tudom, tippre 25 körül lesz a sima álló.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#16042) Peterhappy válasza Dilikutya (#16041) üzenetére


Peterhappy
őstag

Én azt keveslem.
Szerintem a kiemelt álló 45-50k, a sima álló 30k. Minimum. De ne legyen igazam, így is épp azt számolgatjuk Asszonypajtással, melyik nem túl létfontosságú belső szervünktől kellene megszabadulni, hogy ott lehessünk.

(#16043) sith7 válasza Peterhappy (#16042) üzenetére


sith7
nagyúr

epe

(#16044) dethroner válasza sith7 (#16043) üzenetére


dethroner
veterán

Az a hányáshoz nélkülözhetetlen :D

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#16045) gbors


gbors
nagyúr

Random bedobta a Spotify (el nem tudom képzelni, miért :DDD ), és nem bírtam letenni:
Fates Warning - A Pleasant Shade of Gray

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#16046) sith7 válasza dethroner (#16044) üzenetére


sith7
nagyúr

Nekem 26 évesen kivették, azóta is megvagyok, és ha érdekel a téma, akkor hánytam is :D

Igazából akkora epekövem volt, mint maga az epehólyag, és végig kellett vágni/kivenni, csak úgy tudták eltávolítani, az epevezetéket összekötötték, és ennyi.
Azóta is megvagyok kopp - kopp :)

(#16047) Peterhappy válasza sith7 (#16043) üzenetére


Peterhappy
őstag

Köszönöm, tudtam, hogy számíthatok rátok :D :R

(#16048) sith7 válasza Peterhappy (#16047) üzenetére


sith7
nagyúr

:DD

(#16049) Dilikutya válasza dethroner (#16044) üzenetére


Dilikutya
félisten

Az nem a sárgarépa? Minden hányásban van sárgarépa.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#16050) dethroner válasza gbors (#16045) üzenetére


dethroner
veterán

Ha már Fates Warning, évek óta a telómon ez az üzenetjelző hang: [link] Elképzelni sem tudok baljóslatúbb hangulatú zenei darabot. Ha csak meghallom feláll a tarkómon a szőr és várom a bekövetkező armageddon-t :K

És tudtam hogy egy metal topikban lesz reakció a hányás témára. Talán csak a kulázás megbeszélése váltana ki több reakciót belőletek :DD
sith7 Igen, lehet rókázni a epehólyag nélkül is, ez tény. De mennyivel élvezetesebb az, amikor már nem tudsz mit kiadni magadból, de még mindig megvan az inger és az igény is, és akkor jön a qrva keserű zöldes epe, ami tudtodra adja, még élsz.

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.