Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15751) Dilikutya válasza gbors (#15750) üzenetére


Dilikutya
félisten

Egy "Can I Play with Madness"-t bármelyikre becserélnék. :) Vagy "2 Minutes to Midnight", "Evil that Man Do"... vagy így ezt a hármat :). És még egy Wicker Man-t. :)
Vagy ezeket hagyjuk meg a búcsúturnéra? :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#15752) Farkassacred válasza Dilikutya (#15751) üzenetére


Farkassacred
őstag

A durva az egyébként, hogy mindhárom énekese aranyat ér a Maidennek. :K Eszméletlen mit összehoztak az évek alatt..
Egyébként 3 énekes már biztosan van a világon, akik majdnem tökéletesen utánozzák Bruce hangját, komoly. :DD

(#15753) Dilikutya válasza Farkassacred (#15752) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nekem az a meglepő, hogy vannak Blaze korszakos dalok is a programban a mai napig. Mondjuk születtek jók akkoriban is. De pl. az Anthrax nem szokott játszani a Bush érából, igaz, Belladonna egészen más hang.
A Judas Priest-től mondjuk nekem pont nem hiányzik a Painkiller utánról semmi, kivéve a Firepower dalait, de az meg Halford, és jók is nagyon. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#15754) kristof123


kristof123
őstag

Még friss :)

Parkway Drive - "Glitch"

[ Szerkesztve ]

(#15755) Voy15 válasza Dilikutya (#15753) üzenetére


Voy15
tag

Pár dalt elénekelt már Bruce a Blaze korszakból és mindegyik baromira jól szól az ő hangjával.
Sign of The Cross, Lord Of The Flies, Clansman, még talán a Futureal is felbukkant valahol.
Csinálhatnának arra a 2 albumra remake-et Bruce hangjával, én vevő lennék rá. :D

(#15756) Farkassacred válasza Voy15 (#15755) üzenetére


Farkassacred
őstag

Jól szól, de a Blaze dalokat igazán csak Blaze tudja elénekelni. ;)

(#15757) Peterhappy válasza gbors (#15750) üzenetére


Peterhappy
őstag

Szerintem óriási a Senjutsu utolsó három dala (és általában az egész lemez), de biztos, hogy én nagyon elfogult vagyok velük szemben :B

Nekem egyébként a Blaze-féle két korong is nagyon tetszik, sajnos azoknak a keverése, hangzása is elég pocsék. Elég komor hangvételű mindkét lemez, Steve papa épp akkortájt volt válófélben, eléggé taccsra vágta a dolog.

Én 2003 óta egyetlen koncertjüket hagytam ki, épp a '14-es Aréna koncertet, előtte egy nappal rommá törtem magam és kórházba kerültem...

@Dilikutya: a Tim Owens-féle Priest lemezek is egész jók, egyik lemez sem tökéletes, de azokat szépen összefoglalja a Live in London koncert, ami viszont szenzációs :K
Az Angel of... szerintem bitang jó visszatérő korong lett és a Redeemer-en is jó dalok vannak, de valahogy (szerintem) az is rosszul szól, azért nem az igazi talán.

A Nostradamus pedig személyes kedvenc, azt valahogy nagyon nekem találták ki (legalábbis azt tudom, hogy másoknak nagyon nem) :D

@Farkassacred: De Ő sem élőben. Legalábbis a Maidenben harmatos volt koncerteken. Az As live as it gets (ha jól emlékszem a címére) koncertlemeze neki is eléggé rendben van, igaz azon jó pár dalt eljátszott a Tenth dimension korongjáról, ami baromi jól sikerült.

[ Szerkesztve ]

(#15758) gbors válasza Dilikutya (#15751) üzenetére


gbors
nagyúr

Hát, Icarus meg Revelations lesz, ne légy telhetetlen :) Meg a végén Aces, nekem az jobban adja, mint a 2 Minutes. Általában amúgy jobban szeretem Harris szerzeményeit a régi lemezeken is, de nem biztos, hogy mondjuk egy Hallowed Be Thy Name annyira jó lenne, ha nem Dickinsoné lennének a vokál-szólamok. Általában az egyszemélyes hadsereg jellegű szerzői munka hamar ki tud fáradni, Harris dícséretesen hosszan bírja vinni a dolgokat.

#15757 Peterhappy: abszolút, simán el tudom képzelni, hogy Steve eposzai jól működnek azoknál, akik szorosan követik a Maiden munkásságát. Nekem a Book of Souls többé-kevésbé kimaradt, és most így visszacsöppenve, a Senjutsu eleje nagyrészt tetszett, a második felénél viszont teljesen leestem a lóról.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#15759) Voy15


Voy15
tag

Akkor jó bulit ma estére mindannyiunknak :D

(#15761) gbors válasza Voy15 (#15759) üzenetére


gbors
nagyúr

Hát az biza' megvolt :C Nagyon jó volt a koncert, odatették magukat a fiúk, a setlist meg a 3 Senjutsu-nóta után átment retroba, amivel nehéz vitatkozni :D A színpadi elemek is jól működtek, volt néhány meglepi, Bruce meg lubickolt a különféle karakterekben. És hát nem fog rajta a kor, továbbra is air raid siren.

Én nem járok annyira sűrűn koncertre, 22 év alatt ez volt a 3. Maiden-show, amit láttam - mindegyik maradandó élmény volt. Ez a mostani extrán is, mert ide nem egyedül mentem, hanem egyik leányommal, aki szintén nagyon élvezte a show-t. Up the Irons!

NP: Iron Maiden - Infinite Dreams

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#15763) Peterhappy válasza gbors (#15758) üzenetére


Peterhappy
őstag

Nekem a Hell on Earth az egyik legnagyobb kedvencem, sokszor hallgatom a lemezt edzés közben (~90 perc), mindig úgy kezdem, hogy előbb a legutolsó számra ugrok :)

Én mondjuk imádom az epikus műveket, reggelig tudnám sorolni az ilyen kedvenceim, de nem untatnálak most benneteket evvel.
A Brave new world után nekem egyik lemez sem jött be teljesen, mindegyiket sikerült "jóra" hallgatnom, de egyik sem volt letaglózos - a Senjutsu igen.

A mókás, hogy nekem épp az első két dal nem ül annyira, jók, de nem tökéletesek, számomra mókás, hogy épp ezzel kezdődött hát a koncert. a Writings on the wall viszont irgalmatlan nagy nóta és sejtettem, hogy koncerten bitang jól fog szólni, de minden képzeletemet felülmúlta :K

Ha már epikus művek, a Sign of the cross mekkorát szólt, te jó ég, én imádom azt a dalt, full libabőr volt az egész.

szerk:
Bruce pár évvel nyelvrák után és pár hónappal(?) azután hogy csípőprotézist kapott... hát nem normális :N
Élete formájában van basszus, de az egész együttes nagyon topon volt, az egyik, ha nem a legjobb koncertjük volt, amit láttam.
És külön öröm, hogy nem néztem setlistet, nem tudtam miket játszanak, így ért egy-két nagyobb meglepetés!

[ Szerkesztve ]

(#15764) Pro Koryak válasza Ellia (#15762) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Igen ismerem. Azért nem mind tetszik, kell bele valami elszállós, felemelő rész. A sima prüncögés uncsi.

(#15765) Dilikutya válasza Voy15 (#15759) üzenetére


Dilikutya
félisten

Jó volt. :)

Szépen megtelt a lelátó is, színpadhoz közeli végeken volt foghíjas picit, a küzdőtér meg szerintem tömve, a koncert előtti napokban normál állójegy már nem is volt.

Előzenekarok. a Lord Of The Lost nekem totál ismeretlen volt, ilyen enyhén indusztriál/new wave metal, kb. mintha a Depeche Mode bedurvulna. Fura volt, nem igazán illettek ide, de amúgy nem volt rossz.

A Shinedown szinte mindent eljátszott, amit nem ismertem, volt egy kva jó lemezük (a koncert utolsó negyede arról ment talán, jobb is volt az elejénél), és azon el is lőttek mindent, amit tudtak sajnos, úgy érzem.

A Maiden meg a Maiden. :) Első rendes koncertem, engem meggyőztek a DVD-k után így is, ha tudok, legközelebb is megyek. Feltéve, hogy nem megint Sziget vagy Volt lesz, bár nézve, hogy milyen szépen megtelt a Groupama, szerintem nem kell erőltetni a fesztiválfellépéseket. Setlisttel nem sokat variáltak, de ezen mondjuk nincs is mit csodálkozni, ez lényegében szinte már színház, profi előadás, kevés lehetőség van rögtönözni, spontán dolgokat kitalálni. Méret, fények, látvány tekintetében kb. ez az a nagybetűs koncert, amire kb. asszociálni lehet, ha az ember grandiózus rockkoncertekre gondol.

És gyerek kérdés: egy barátommal pont ezt beszéltük, hogy mi el se fogjuk tudni vinni a gyerekeinket azokra, amikre mi is járunk/jártunk, mert már mi is olyanokra járunk, amikre akár a mi szüleink is mehettek volna (38 vagyok). De mondjuk 10 év múlva nem lesz már Iron Maiden, Dickinson 63, Nicko 70, a többiek 65-66 évesek. Rossz belegondolni, de ezeknek a zenekaroknak ilyen tempóval még 1-2 évük lehet, 70+ évesen ilyen pörgést kevesen bírják. Mick Jagger igen, de őt fiatalon tartják a nők. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#15766) gbors válasza Peterhappy (#15763) üzenetére


gbors
nagyúr

Elképesztő, hogy egy alapvetően hasonló ízlésvonulaton belül milyen mennyiségű apró különbség tud felbukkanni :) A következőket csak just for fun írom le, vita vagy győzködés szándékát teljesen nélkülözve:
- Nálam a Bruce Mk2-es inkarnációval kényelmesen a Matter of Life and Death a legjobb lemezük, jobb, mint a BNW
- Jellegzetes Maiden-szokás, hogy az új lemez első 2-3 nótájával kezdenek, szinte minden lemezturnén ezt csinálják (OK, ez nem volt lemezturné, de félig). A Senjutsu reményeimnek megfelelően nagyon odab***ott nyitásként, bár a 8 perc élőben kicsit sok volt belőle. A Stratego tökéletes folytatás volt - nem egy újító mozgalom, de koncertre ideális, bombasztikus refrénnel...
- ... viszont nekem a Writing on the Wall nem tetszik. A közönség reakciójából ítélve, ez magánjellegű probléma :DDD
- A Sign of the Cross tipikus Harris-epic, heavy metal műfajban meglepően jól összerakott dramatizációval - viszont szerintem túl hosszú egy ilyen koncertre, ha valaki nem kimondott rajongója a nótának, akkor annak kicsit leült a dolog közben.
- Clansman hasonlóan
- Aces High a végén azzal a díszlettel - na ott leraktam a hajam :K

A csípőprotézises sztoriról nem is tudtam, hát hiába, 60 körül már jönnek az ilyenek. Ahogy Terry Pratchett fogalmazott - ha ennyi idősen reggel úgy kelsz fel, hogy semmid nem fáj, akkor valószínűleg éjszaka meghaltál :D

+1 móka: előre nem voltam nagyon rápörögve a koncertre, ha lányom nem rágja a fülem, akkor vszleg kihagyom. Azóta viszont teljes Maidenity van, délelőtt munka közben 3 lemezüket meghallgattam, ha ma este lenne még egy buli, egészen biztosan mennék arra is :C

[ Szerkesztve ]

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#15767) Voy15


Voy15
tag

Zseniális volt az első pillanattól az utolsóig.
Ez volt kb a 14-15 Maiden koncertem szóval túl nagy meglepetések nem értek, tudtam mire lehet számítani.
Az összes dalt (A senjutsusok kivételével) hallottam már élőben akár többször is, de hihetetlen, hogy ezekben a régi dalokban még mindig mennyi energia van és mennyire élvezettel játsszák el 23.000.000 alkalommal is.

A senjutsus dalok nagyot mentek (számomra) és a Writing on the wall refrénét kb ordította mindenki körülöttem, nagyon koncertsláger szagú szerzemény lett.
Fogjuk ezt még hallani élőben, más Maiden turnén.

Ami viszont beárnyékolta a tegnapi napot az a körítés volt (már megint).
Hihetetlen, hogy 2022-ben még mindig nem megoldott az, hogy 5 percnél tovább ne kelljen sorba állnom sörért egy ekkora eseményen.
Hihetetlen hogy mindig ezek a bunkó faszkalap valtonosok biztosítják az eseményt és mindig kritikán alul.

(#15768) james001 válasza kristof123 (#15754) üzenetére


james001
veterán

Kurva jó lett. Hallani lehet a Reverence meg IRE hangzást,plusz egy kis újítást is. Remélem lassan új album is lesz,már 4 éve epekedek egyre tőlük,a Reverence óta ugye :)

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#15769) Dilikutya válasza Voy15 (#15767) üzenetére


Dilikutya
félisten

Na most képzeld el, mikor valaki végigállja a sort a sátornál, és már majdnem sorra kerülne, mikor közlik, hogy kártyával ott már nem lehet fizetni, menjen a rendes büfésorra. Mondjuk nekem jó, előbb sorra kerültünk. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#15770) gbors válasza Dilikutya (#15769) üzenetére


gbors
nagyúr

És amikor végigállod a sort a pultnál, és közlik, hogy elment az áram? :D 10 percet vártak a "technikai szakértőre", akik bemászott minden alá, aztán kihúzott és visszadugott egy konnektort. Pénztáros lányka további 1 perc, mire detektálta, hogy jé, van áram. Ezután kérdeztem, hogy van-e nem hűtött ásványvíz, mire mondta, hogy nincs, de pénztárgéppel együtt a hűtőből is elment az áram, úgyhogy az sem hideg, ami benne van :Y

Szóval ja, idegesítő részletek akadtak, ide lehet még venni a magashangzást (ill. annak teljes hiányát) is - de igazából lesz**om, nagyon kellett már egy ilyen koncert :R

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#15771) Voy15 válasza Dilikutya (#15769) üzenetére


Voy15
tag

Fasza lehet :D

Shinedown közepe felé kimentem, hogy szerzek sört, meg esetleg veszek polót, de az egész annyira esélytelen volt, hogy hagytam is a francba.

Az egész show alatt 1 sört tudtam venni, mindjárt érkezéskor, mert akkor még alig voltak.

A normál állóhelyen bezzeg volt söröspult, és állítólag ott nem volt nagy sor. Kár, hogy a végén fedeztem ezt csak fel, bár ahogy a valtonos fazonokat ismerem simán csak kicsesztek volna a sima állóhelyről, a kiemelt karszalagommal :D
Nemértem a kiemelt részre miért nem raktak egy pultot, mondjuk a túloldalra, ott úgyis szellős volt.

gbors:
Én vice-rozét vettem a feleségemnek és hátul a pultos lánykák nemigazán tudták eldönteni hogy akkor az most fehér borból vagy rozé borból van :DDD

Adom nekik a re-pohár tokent, hogy ne számolják fel, de nem vették el, szerintem azt se tudták mi az.

Nézem a számlát a végén: házmestert ütött a gépbe (ami amúgy nyilván drágább mint a vice, mert több benne a bor), plusz felszámolta a poharakat.
Jól van akkor... Hagytam az egészet a fenébe, mert nem akartam feltartani a sort.

De amúgy ja, én is sz*rok rá, de szomorú, hogy még mindig itt tartunk.

[ Szerkesztve ]

(#15772) Dilikutya válasza Voy15 (#15771) üzenetére


Dilikutya
félisten

Valamikor 6 körül érkezhettem, póló viszonylag gyorsan, 2-3 ember után, és kva drágán lett is, az első sörre már várni kellett akkor is vagy 10 percet. A második sörre már elment a két nyitó banda közti szünet + a Shinedown első 1-2 száma. Több ló nem indult. :) A Shinedown végén mikor még nem szállingóztak ki a népek, gyorsan kiszaladtunk, de kint tele volt olyanokkal akik be se jöttek az előzenekarra, hagytuk is a fenébe, inkább visszanyomultunk a jó helyünkre.
Amúgy nem értem, miért nem folyamatosan csapolnak, és futószalagszerűen adják is ki, a habja se megy le a sörnek, már van is gazdája, itt úgyis mindenki azért áll sorba. 990-ért mondjuk még max egyet ittam volna a 300 Ft-os Dreherből. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#15773) Peterhappy válasza gbors (#15766) üzenetére


Peterhappy
őstag

Hehe, hát tényleg nem vagyunk egyformák :D

Ma én is Maiden napot tartok. Koncert előtt direkt hetekig nem hallgattam, úgyhogy most azzal a lendülettel előveszem a teljes diszkográfiát és kivégzem :)

(#15774) Farkassacred válasza Dilikutya (#15772) üzenetére


Farkassacred
őstag

Nevetségesek ezek a büfés árak a koncerteknél. Meg az az elv, hogy nem vihetsz be semmit, kiráz a hideg tőle rendesen.. Szép nagy ívben kerülöm már ezeket.

(#15775) Dilikutya válasza Farkassacred (#15774) üzenetére


Dilikutya
félisten

Én azzal egyet értek, hogy ne vihess be semmit, magának a helyszínnek a büféből van bevétele (+ a rendezvényhez a bérleti díj). A jegybevétel szerintem teljes egészében a szervezőé, vagy ha olyan a megállapodás, részben a zenekaré. Amúgy ha nevetséges a 990 Ft-os Dreher, akkor a Múzeum körúton a Soproni 1500-ért mi? :) Vagyis 3 éve volt annyi, most simán lehet 2000. Jót szörnyülködtem rajta, aztán ittunk a Kálvin téri Monyóban 1200-ért rendes sört. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#15776) Farkassacred válasza Dilikutya (#15775) üzenetére


Farkassacred
őstag

Akkor építsék bele a jegy árába amondó vagyok, így a gusztustalanság netovábbja ez ebben a formbában.
Még rosszabb, mint a mozis reklám, pedig az is egy kemény dolog.

(#15777) Dilikutya válasza Farkassacred (#15776) üzenetére


Dilikutya
félisten

De pont ez az, hogy a jegybevételből a bérbeadó helyszínnek nem jut valószínűleg. Nekem meg az 1000 Ft-os sört ne építsék bele a jegybe, mi van, ha kocsival megyek inkább, ami a keddi nap után elég sanszos, arról a pár sörről le tudok mondani. Azt tudtam, hogy a Nyugatiig nem szabad bemennem vonattal, mert a Kálvin térig vadászhattam volna a metrópótlót, de arról szó sem volt, hogy a működő vonalszakaszokon is metrópótló közlekedik este 9 után. Aztán meg Kőbányán az utolsó 10 percben írták ki, honnan megy a vonat, addig meg idegeskedjen a paraszt, hogy a menetrend szar a neten, és kiad a rendszer nem közlekedő vonatra jegyet, mert valami menetrendváltozás van, vagy Kőbánya szar. Vagy én vagyok bizalmatlan a Mávval, meg még vagy egy tucat vonatra várakozó. Hogy a kőbányai állomás hogy néz ki, milyen alakok vannak ott, abba ne is menjünk bele. Odafele meg nem ment a klíma az IC-n, ablakot meg azon nem tudsz nyitni, ha akarnál se. Botrányos a Máv színvonala, amit csak tetéz az igénytelen utazóközönség.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#15778) gbors válasza Farkassacred (#15776) üzenetére


gbors
nagyúr

A lehúzásokra én is harapni szoktam, de ez nekem nem tűnt vészesnek. 500 pénz volt egy 0.5l-es szénsavmentes víz, a leírtak szerint 1000 egy sör - ezek ma nem számítanak durva áraknak.
A "nem lehet bevinni sajátot" dolog nekem sem tetszik, de annak van egy másik aspektusa az anyagin kívül - az irdatlan méretű szemetelés, amit az emberek ilyenkor csinálnak, meg a műanyag palackokat dobáló parasztok, akiből még így is volt 1-2. Elvileg ebbe az irányba törekszik az egész re-pohár rendszer is, az más kérdés, hogy a műlödésén lehetne csiszolni.
Az árakba meg semmiképp ne építsék be, sokkal jobb, ha transzparens.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#15779) james001


james001
veterán

Bleed From Within - Shrine (full album)

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#15780) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Grand Cadaver - Into The Maw Of Death

Mikael Stanne death bandája. :D

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#15781) gbors válasza Peterhappy (#15773) üzenetére


gbors
nagyúr

Ez a diszkográfiás gondolat szöget ütött a fejembe. Kb. a felénél tartok :D

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#15782) Peterhappy válasza gbors (#15781) üzenetére


Peterhappy
őstag

:C :R
Van par egyuttes, akikkel ezt rendszeresen, legalabb evente egyszer eljatszom (Maiden, Priest, Queen, Manowar, Rammstein, Metallica igy hirtelen, ex has), de csinaltam mar Thy Catafalque-kal, Rainbow-val, Pink Floyd-dal, Myrath-tal, Iced Earth-tel, Zeppelin-nel es Sabbath-tal is, oriasi idoutazas tud lenni es kevesbe ismert gyongyszemekre, is ralelni, uj kedvenceket avatni :K

(#15783) gbors válasza Peterhappy (#15782) üzenetére


gbors
nagyúr

Wow, azért az nem gyenge :R Ez így napi szinten is jól látható mennyiségű zenével töltött óra, ha jól sejtem. A "jé, ez korábban nem is tetszett ennyire" effektus nálam is be-bejön.

A keddi show és utána a pár nap nagy tanulsága, hogy többet kell koncertre járnom. Meg az, hogy a Senjutsu borítója remekül működik Teams-háttérként :D

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#15784) james001


james001
veterán

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#15785) Vikthor válasza james001 (#15784) üzenetére


Vikthor
nagyúr

:DDD :C én... :D

Erről ki talája ki melyik előadó & albuma ihletett meg? (Felső kép)

[ Szerkesztve ]

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#15786) Dottorei


Dottorei
tag

SOULFLY - "Scouring The Vile" feat. John Tardy (OFFICIAL TRACK) [link]

(#15787) Voy15 válasza Vikthor (#15785) üzenetére


Voy15
tag

Wintersun - The Forest Seasons
vagy
Ashtarothum - Dark perfection

első tippre :)

(#15788) Vikthor válasza Voy15 (#15787) üzenetére


Vikthor
nagyúr

And the winner is Voy15!

Helyes megfejtés: Wintersun - The Forest Seasons :R

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#15789) Voy15 válasza Vikthor (#15788) üzenetére


Voy15
tag

Nyereményem egy új In Flames nóta: :DDD

IN FLAMES - State Of Slow Decay

(#15790) Ellia válasza Voy15 (#15789) üzenetére


Ellia
addikt

Naaaaa, Sounds of a Playground Fading lemez óta (2011) kevés In Flames szám volt ami megmozgatott volna, ez tetszik.

Remélem kicsit magukra találnak és visszanyúlnak a Claymen vonalhoz (na nem a remester szarhoz). Ha pedig a Colony és Whoracle is előkerülne... (kétlem).

[ Szerkesztve ]

(#15791) Voy15 válasza Ellia (#15790) üzenetére


Voy15
tag

Nekem is az volt az első benyomásom, hogy mintha időutaztak volna 20 évet vissza.

Maradhat ez a vonal :D

(#15792) james001 válasza Voy15 (#15789) üzenetére


james001
veterán

Ez kurva jó lett. Mondjuk nekem az I,the Mask album is tetszett :B De ez jobb annál,bár lehet most a Halo Effect-re akarnak valamiféle "kontrát" :D

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#15793) gbors válasza Voy15 (#15789) üzenetére


gbors
nagyúr

Ha vakon hallgatom meg, akkor inkább tippelek Dark Tranquility-t, mint In Flames-t, de azért jó lett :)

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#15794) Dottorei


Dottorei
tag

Get The Shot - DEATHBOUND ft. Rob Watson from Lionheart [link]

(#15795) Dottorei


Dottorei
tag

Orosz tol egy japó nevű francia bandától angolul :D
ALEX TERRIBLE - GOJIRA - SILVERA (COVER) [link]

(#15797) Füleske


Füleske
addikt

(#15798) james001


james001
veterán

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#15799) TeeBee73 válasza james001 (#15798) üzenetére


TeeBee73
addikt

:DDD :C

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#15800) cappa72 válasza james001 (#15798) üzenetére


cappa72
nagyúr

Óriási! :DDD

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.