Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Xiaomi porszívót szeretnék rendelni, most gearbest cz raktárról, nemzetközi verzió szállítással együtt 243€, ami egész tűrhető ár.
Akinek már van azoktól kérdezném, lehet neki külön programokat beállítani? Például menjen reggel egész házat takarítani, de mondjuk este meg lessen be csak a konyhát kipucolni, mert az általában vacsi után szépen néz ki. -
hakydakillah
senior tag
válasz Williamgrant #5963 üzenetére
Köszi, akkor az úgy tökéles, mert vacsi és gyerekfüggő, hogy milyen állapotú a konyha utána, szóval nem minden nap kellene
Már nem követtem egy ideje, de annyiért, az jó ár érte nem? Talán nagy akcióban szokta a 220€ környékét súrolni. -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Gearbest ma kellemesen meglepett. Vasárnap rendelt Xiaomi masinát ma már hozták is. Bár kicsit nem értem, mert preorder volt, és oda volt írva feketén-fehéren, hogy odaadják 238ert, de szállítás december 24 után lesz intézve. Akkor én ezt jegeltem magamban, oldalra fel se mentem, de nem is jött értesítés, csak úgy a semmiből ma telefon, hogy csomagot hoznak :-) -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
nah nekünk is hozott Xiaomi porszívót a Jézuska Olyan kérdésem lenne, hogy egyes alkatrészeket milyen gyakran cserélitek? Összefoglalóban annyit olvastam eredetit érdemes venni, nem utángyártott gyenge minőségűt. Gearbest például most ezt a szettet árulja 7eurós áron, de sehol se látom, hogy eredeti-e, vagy sem: [link] -
-
hakydakillah
senior tag
válasz ribarszki #6180 üzenetére
+Headless
Köszönöm a válaszokat, legalább fogom tudni, miket és milyen ár/minőségben szerezzek be hozzá. Xiaomi cuccokkal tele a ház, remélem ez a termék se okoz csalódást- bár csupa jókat hallottam róla ismerősöktől is, szóval tutitra rendben lesz. Majd holnap tesztelem végre -
hakydakillah
senior tag
Xiaominak sikerült ismét meglepnie. Ma volt az első teszt, és nagyon precízen végigment minden szobàn. Ami külön meglepett, az az összegyűjtött kosz mennyisége. Rendszeresen takarítunk, feleségem kis mániája a takarítás, ezért is lepett meg az összeszedett mennyiség. Régen meg azt számlálták az ilyen robot masinákról, hogy csak össze-vissza táncikálnak a házban, összeszednek pár hajszálat, porcicát, semmi hasznuk. Látom ez a generáció ennél fényévekkel többet nyújt, most már nagyon örülök a vételnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- ROWENTA RH6756WO porszívó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest