Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz xcvbxcvb #1667 üzenetére
Ezt hol látod? Mert én EU raktárból legolcsóbban 384$-ért látom, de pl. HK-ból is 300. Miért lenne parasztvakítás? Ha nincs szerencséd, jól megvámolják, aztán a végén fizethetsz majd 2x annyit.
Ezeket a kuponkódokat hol találjátok? Én végigbogarásztam a GB-n a futó akciókat, de sehol nem láttam ilyet.
(#1668) Hami33
HM, de kár, hogy nem pár nappal korábban kezdtem el nézelődni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz xcvbxcvb #1674 üzenetére
Nem kell olvasni ezeket.
Mindehol vannak hibák, itt néha több mint kéne.
Nekem is most adták fel a 28-ai rendeléseim eu17 raktárból. Besokaltak.
Eu express óta, olyan szinten növekedett a vásárlás amire nem voltak felkészülve. Persze ezt a kínai nem fogja elismerni, viszont ők nem tudják milyen a Magyar.
Nagyjából bele látok, persze csak annyit amit nekem is elmondanak.Ahogy mondod, vagy elfogadja valaki, mint te, én, vagy nem.
Nekem hatalmas gondom nem volt velük, remélem így is marad.
Törlést én se tudom, de általában új vásárlóktól hallom.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Headless
őstag
válasz xcvbxcvb #2040 üzenetére
miért kéne hozzá távirányító?
legfeljebb megnyomod a tetején lévő gombot és indul, ha nincs mobil/wifi a házban, valamint ott van az időzítés is,amit szerintem crontab szerűség intézi, vagyis teljesen offline módban is működik, csak legfeljebb az idő szinkronizáció mászik el, ha nincs nete. Én pl semmi pénzért nem vennék ennél butábbat, ami csak kóvályog a lakásban, és sokkal nem olcsóbb, 100 usd-vel volt drágább a xiaomi.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
wierra
senior tag
Tévedésben élsz. Az app-ban van a távos.
Hozzáteszem amióta megvan, kb. kétszer ha használatam ezt a funkciót, akkor is csak játszásiból.. Egyszerűen nincs rá szükség."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
T. Almeida
senior tag
Miért kellene hozzá vmi vacak műanyag távirányító (amit úgyis elhagysz, eltörsz), amikor fullos app van hozzá, amivel teljeskörűen lehet vezérelni? A távirányítót elhagyja az ember, a teló mindig kéznél van Ráadásul távolról is lehet indtíani, ha van mobilnet/wifi. Nem értem, ez miért hátrány.
-
tboyka
csendes tag
Ennyi pénzért? Mennyi pénzért??? 70000-ért? Ez aztán az ÖSSZEG! Amikor az emberek 200.000-ért vesznek mobilokat. Amikor egy hasonló tudású iRobot 300.000ft. Ilyenkor dobom el az agyam, dehát hiába a több 1000-res 5csillagos értékelés, fanyalgók mindig lesznek. Amúgy meg van rá egy használható app, ami használható, tapaszalatból mondom.
-
törölt tag
válasz xcvbxcvb #11060 üzenetére
Szervízt nem próbáltam még, nem tudom megérné-e javítani + paranoiás vagyok és ebben a vírus helyzetben én ki nem mozdulok, hogy elvigyem / hozzam.
V7 Plust már nem árulnak Gearbesten, amit láttam olcsóbban az a V5 vagy V5s Pro de azok meg nem kefések, hanem csak szívónyílás van.
Találtam egy klónt(?) Alphawise, ami még olcsó és eléggé hasonló hozzá de az meg nincs helyi raktárból.
Még gondolkoztam a Xiaowa Light-ban, amit ajánlottak, de az még mindig egy fokkal drágább, mint amennyit rászánnék, de nem nagyon találtam olyan oldalt, ahol elérhető.
Szóval még toporgok kicsit egy helyben. -
törölt tag
válasz xcvbxcvb #11082 üzenetére
Szervíz akkor is vállal javítást ha már belepiszkáltam és kicseréltem a kefemotort?
Mondjuk egy levelet megérhet, mert ahogy néztem a lejelentőlapot, konkrétan van benne olyan opció, hogy hátrafelé mozog és forog, szóval valószínűleg ez ismert hiba már.Ahogy néztem, az A6 az az A4 kiköpött mása és utódja, csak duplába kerül, mint az A4 2,5 éve, mondjuk itthonról. Ahhoz meg még van csomó kefém, motorom és szűrőm is, az meg elvileg jó az A6-hoz is.
A random nekem is megfelel, 2 kicsi szőnyeg van és nincs küszöb csak burkolatváltó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest