Hirdetés
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nálunk s50 van, csak eredeti alkatrészeket vettem bele (főkefe, oldalkefe). Több helyen írták, hogy az utángyártott alkatrészek vagy nem voltak teljesen méretpontosak, vagy hamar tönkrementek stb.
Anno még aliról vettük a gépet, nem volt gond eddig. Ott 1 év garit adtak, úgy írták ha elromlik küldjek róla fotót, videót és egy rövid leírást. Ezek után küldenek eredeti modult amit nekem kell belerakni, de lesz hozzá videós segítség.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
veterán
Várj még, kaptam jobb kupont!
A 375 elírás, 575.99 akart lenni.
Ne forintba legyen a BG oldalán, USD. Forintot nem jól váltja.Roborock S7
BGANI039
$559.99paparazzi2: elírtam az árat. A 652 akkor se stimmel. Biztos USA dollárba van?
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
nagyúr
régió-problémáim vannak más eszközökkel, és emiatt meguntam n különböző appot használgatni, ha egyet is tudnék. az érdekel, hogy mennyire fog fájni az átállás.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
poli27
veterán
Miért vicc, a garanciát meg kell fizetni, meg a hazai áfát vámot, szervízt fenntartani.... 220e ft az s7 most...35e ft ért kapsz 3 év garit..... ,míg a BG nél baszakodhatsz a kínaival.... és vagy történik valami vagy nem... ha esetleg vissza kell küldened kínába máris több mint amit a gari miatt kifizetnél... ráadásul sztem hónapokig nem tudod használni..... Tényleg úgy gondolod, hogy a kínai árakkal lehet versenyezni?...
-
-
poli27
veterán
Én a dokkolót azért vettem meg, mert szar üríteni a portartályt Nah ebben az Irobot jobb volt... annál simán kijött a por (bár lehet direkt ilyen, hogy vedd meg a dokkolót)... a másik meg a kefe és a portartály között lévő gumi cső ahol beszívja a szemetet, abban mindig megállt a szemét mikor kivettem üríteni a portartályt, mindig kézzel kellet kipiszkálni onnan a szemetet, nah ezt a dokkoló már megoldja, szinte 99% ban kiszedi a port, és nem tiszta porfelhő a konyhai szemetes körül minden, mikor ürítettem a portartályt Mert lusta voltam ugye kimenni mindig a kukáig Hát 350 be van, még mindig olcsóbb mint pl az iRobot S9 ami 500e ft és még felmosni se tud És fényévekkel jobb AZ hogy vízzel utántöltöm hetente 2x kb, meg szintén 2x kimosom a moppot belefér nekem A por jobban zavart ami keletkezett a tartály ürítésénél....
4000 yüan kínában ami 200e ftnak felel meg a G10... itthon tuti lesz 600e ft... ha egyáltalán lesz vmikor... Vajon ha megvenné az ember kint és elpostázza, akkor belehet üzemelni itthon?[ Szerkesztve ]
-
-
atos30
aktív tag
Na leteszteltem (ez Midea gép , de szinte ugyan az): elküldtem egy másik helyiségbe időzített takarítással. Kihúztam a routert. Se mobilnet se semmi.
A gép elindult a beállított időben (tehát van belső órája és el is tárolja az időzítéseket a takarítási módokkal) . Nem ütközött semmivel sem, se az odaúton ,se vissza a dokkolójához ( tehát a belső memóriában elmentett térképet használja) . Mivel tudta hová kell menni, ezért a szerkeztett térkép a no- go zonákkal egyetemben a gép tárolja.A takarítás után bedugtam a routert, pár perc alatt megvolt a kapcsolat. Először az alapvető infók frissültek( takarítás ideje,m2, akkuszint stb..), majd pár perc múlva megjelent a frissített térkép és megjelent a cleaning historyban is. Tehát ha van megint internet a gép elküldi az adatokat és szinkronizál.
Szerintem ökoszisztémátol és app/pluginoktól függetlenül mindegyik gép így működik.Akár a wifis klímák vagy mosógépek.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
MBalu0001
csendes tag
Nem sajnos, az s5 max főkeféje nem jó az s7-hez, mivel az átmérője kisebb és a főkefe vájat ehhez van méretezve..hosszra elvileg jó lenne..fordítva elvileg jó lehetne, bár a méret külünbség miatt a szívási takarítási hatékonyság valószínűleg csökken..
[ Szerkesztve ]
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
istnag
addikt
-
Leon77
őstag
Az s5 max-on is le lehet venni a végén a 2 gyűrűt, sőt ez a főkefe kompatibilis a sima s5-el is, amin viszont nem távolítható el a gyűrű. Így valóban egy mozdulat az oda tekeredett haj eltávolítása.
A feltekert hajhoz a kefe testén ott a kis penge, amit adnak és egy perc alatt le is tudod venni róla. S7-el nekem nincsen tapasztalatom, ha valakinek fontos a felmosás magasabb minősége, akkor szvsz megéri a felárat, amúgy szerintem nem, de ez ugye egyéni preferencia.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
PetrTitan
csendes tag
Köszi BiP.
Felmosásal és fertőtlenítesel tiszába vagyok...tudom hogy csak sima vízzel lehet.Lehet hogy csak 1x felmosom naponta de 2x porszívózás...(most és csinálom de manuálisan )
Akor jobb lesz a S7 vagy a mi vacuum mop 2 pro plus ez gyengébb(láttam hog van kamarája )
Csak a mi nemtudom(hogy )mop funkció hasónlo vagy sokkabb roszabb?Árban nem rossz a pro2 de ...
Eddig S7 térveztem .
-
BiP
nagyúr
Megoldódni látszik a szobaelnevezés rejtélye.
Az én telefonomon a porszívó csak shared device, asszonyé a fő login.
Az övén el lehet nevezni a szobákat.
Poli27 jelezte, hogy jött új FW, azt nem tudtam feltenni a fenti ok miatt. (ahogy a múltkor se, kb.1hónapja, de azt valahogy elengedtem, nem agyaltam rajta.)
Most elkértem asszony telóját, azon minden funkció aktív volt, tudtam FW-t frissíteni, és a Name gomb is ott van neki.Másik rejtély, az ő telóját a szoftver V3.0.33, az enyémen .24, mégis legfrissebnek írja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest