Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

válasz Williamgrant #7799 üzenetére

nem, pont te értelmezed úgy

kaptam egy privátot értem most már miért csinálod

Amiket példaként írsz azok nagy része nem hivatalos, buherálásal megvalósítható dolgok. Persze minden elismerésem azoké akik ezt készítik, de alap funkciókban a 306s6 többet tud és ezt te is tudod.

Alapból ezeket tudja

-lézeres térképkészítés
    -tárgyelkerülés és finom érintés
    -leesés elleni védelem
    -geofence – az applikációban kijelölt területet takarítja csak /ismételtethető/
    -geofence block – adott részt kizár a takarítási területből
    -automatikus dokkolás
    -felmosás
    -időzítés
    -DND – olyan időszak kijelölése, amikor sem a takarítás sem a hangjelzések nem aktívak
    -history – állapotjelzések eltárolása, előzmények formájában /kikapcsolható/
    t-érképvisszatöltés – előző napi térkép alapján takarítás (Roborock S50 nem tudja)
    -LED világítás kikapcsolása (Roborock S50 nem tudja)
    -üzenetek hangerejének beállítása (Roborock S50 nem tudja)
    -virtuális távirányító
    -eszközinformáció
    -pozíció hangos kimondása angolul
    -működési és egyéb állapotok kimondása angolul
    -karbantartási információk, szűrőcsere riasztás
    -firmware frissítés
    -szívóerő kiválasztása három fokozatban: csendes, normál, erős

Tudom hogy valamit Valetudo-val lehet előnyei is lesznek meg hátrányai ezeket persze nem írtad!

Szóval ne maradjunk annyiban,
    Aki most vesz egy új robot porszívót a többsége nem buherálni akarja, hanem simán egyből használni, és nem kéne ráeröltetni az akaratodat. Ide nem csak hozzértők írhatnak. Akkor nyiss egy Xiaom,i robot porszívók topikot és akkor nem kell elviselned ha valaki más márkáról ír.

A link pedig egy blog ahogy írtam, most a reflikekbe nem tudtál belekötni ezért megpróbáltál másba.
    Ez a cikk szerintem igazán jó és hiánypótló , de lássunk tőled jobbat Ja olyan nem létezik.
    én nem láttam még tőled semmit az állandó kritizáláson kívül.

Nekem meg megfelel angolul az a 10 mondat, nem akarom buherálni a készülékemet, és bár tudnám alkalmazáson kívül is indítani tökéletes nekem appal.

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák