- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz Gabesz87 #7740 üzenetére
Ugyanezt akartam írni, mert hasonló helyzetben vagyok. Csurig van a 2,4, néha még a routertől fixen két méterre lévő egyik Wi-Fi-s bulb sem veszi az adást. Azt megértem, hogy abból a <10k árú cuccból még kispórolták a dual bandes modult, de az már erősen wtf, hogy a 100k feletti cuccokba sem fért bele.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz ribarszki #7712 üzenetére
Köszi, ez hasznos, ilyen tapasztalatokra voltam kíváncsi!
És mi a helyzet azzal a problémával, hogy egyes típusok nem hajlandóak rámenni a sötétebb szőnyegekre?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Williamgrant #7707 üzenetére
Köszönjük emese!
-
Oliverda
félisten
Igen, ezt linkeltem feljebb, csak épp kíváncsi lennék, hogy ennek tükrében miért inkább a Roombát ajánlgatja itt szinte mindenki, de a konkrét indoklás egyelőre várat magára.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz Headless #7700 üzenetére
Nem szeretnék ilyenekkel szórakozni. Azt szeretném, hogy kiveszem a dobozból, összerakom, és működik, jól, megbízhatóan, hozzá se kelljen nyúlni, lehetőség szerint évekig. Az iRobot és a Neato elég jó, megbízható mákának tűnik. Nyilván egyik sem tökéletes, de mindkét cég erre a területre specializálódott, ami nekem többet számít mint az létező legjobb ár/érték arány.
" a 980 és az i7+-nak, de a d7-nek is. 280-300 ezres áruk van"
Persze, ha itthon veszed a pofátlan árréssel dolgozó boltoktól. A szomszédból a 980 és a D7 is rendelhető bruttó 190-200k körül, szállítással és 5 év garanciával együtt.
Tehát Roomba 980 vagy Neato D7?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Headless #7698 üzenetére
A Xiaomiban a szoftver miatt nem bízok. Volt már pár kínai cuccom (Mi Band, IP kamera, stb.), és mindegyik szoftveres hiányosságoktól, illetve alapvetően logikátlan megoldásoktól hemzsegett, így ezt az opciót elkerülném, ráadásul nem is sokkal olcsóbb mint az említett két márka hasonló tudású terméke.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz ribarszki #7687 üzenetére
Ez alapján inkább a Neato, pláne annak fényében, hogy akkor szeretném, ha takarítana, amikor épp nem vagyok itthon, a Roomba pedig nem lát jól a sötét helyeken (pl. a fürdőszobában).
Mi szól a 980 mellett?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
A szisztematikus, felmosásra is képes gépek közül per pillanat melyik számít a legjobbnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék