Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
válasz BlackJack21 #23725 üzenetére
Nálam integrálva van okosotthonba.... S6 MaxV (Home Assistant)
A sajátját használom (Roborock app), a Mi app-ot 1000éve nem néztem, azon még nem volt megoldva, hogy lássam a kamera képét ( S6 maxV kamera) . -
BlackJack21
tag
válasz Galahed #23751 üzenetére
Nekem sima S7 van és a legjobb tudomásom szerint csak a Mihome alkalmazással lehet kinyerni a tokent, a Roborock app használata esetén az azonnali tokencserével indít, és folyamatosan cseréli is, így nem lehet egyszerre használni a HA-t és a Roborock appot.
B opció lenne a Valetudo, de ahhoz szét kellene teljesen borítani a robotot és úgy flash-elni, na ezt meg nem szívesen tenném meg.Nem tudom, hogy az utóbbi időben (kb. 1 hónap), változott-e valami, de nem hiszem, hogy változtattak volna ezen.
Ha van valami megoldás, azt szívesen venném -
Galahed
senior tag
válasz BlackJack21 #23753 üzenetére
Megmondom becsülettel, nem egészen értem amit irsz a tokencseréről, de nálam mint a képen is látszik a következő infók állnak rendelkezésre (azt hiszem nem mindegyiket raktam fel)
Ez ki van egészitve Alexa rutinokkal, igy teszi a dolgát....
[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
Nálam három macska lakik bent a házban. A kamerán keresztül az AI képes azonositani, hogy az most macskaszőr amit lehet feltarkaritani, vagy egyéb pl macskapiszok amit nem kéne szétkenni a padlón. Ezenkivűl felismeri a kamera az elosztót,kábelt, papucsot stb ez alapján tudja nagy ivben elkerülni, vagy szorosabban körbeporszivózni őket.
-
Scale
őstag
1 napos használat után eléggé meg vagyunk elégedve roborock s8-al még csak porszívó részével szórakoztunk de nagyon okos meg jól is takarít.
Mopos részéhez kérdés: ti kifejezetten csak vizet töltötök a tartályba vagy valami enyhébb szert, anyagot lehet/szoktatok keverni hozzá? Mert azért tisztán hideg vízzel kicsit szkeptikus vagyok a felmosast illetőleg.
A teli 300milis tartály mekkora területre elég? Ha be van töltve és felé van pattintva a mop fej akkor ha nincs beállítva valahol no mop zona akkor mindenhol fel is most porszívózás után? Szőnyegek, stb?
-
Galahed
senior tag
Roborock appot használok ott nekem bele enged nézni. Amúgy érdekes dolog, az ágy, szekrény alatt lévő gyerekjátékokat megtalálni vele... (két óvodásom van)
Meg tudom nézni, ha nem vagyok éppen otthon, hogy merre lehetnek a macskák... stb, Ilyenkor felad egy irányitópanelt ott kell böködni, hogy merre menjen. -
MBalu0001
csendes tag
Az s8-on nem rgb kamera van mint az s6 max v-n, vagy az s7 max v-n (állítólag), így nem lehet bele nézni.
Az s8-nál valahogy úgy van megoldva hogy a kamerát a rendszer kifejezetten a dolgok 3d felismerésére használja, így megoldották az adatvédelmet .Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
ACE-
addikt
Furcsa ez az S8 egyébként, az S5 a széleken szép körívekben fordult, ez meg robotiasan, szélére ér balra át, kicsit megy, megint ballra át... Az valahogy szimpibb volt nekem...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
A portárolója is nehezebben üríthető, mert nagyon szűk a nyílása és kifele pont van egy műanyag ami még akadályozza is a kiszedést... sokkal lassabban találja meg hogy hol van, ha egyszer felveszem a földről, de ez még akkor is keresi magát ha csak felnyitom a tetejét. Az S5 az érzékelte hogy nem mozdult el és egy portartály ürítésnél rögtön ment a helyére, ez meg még keresgéli magát...
Összességében visszalépésnek érzem... pedig az S5-ről beszélünk...Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz Galahed #23766 üzenetére
Na jó de az újaknak a szoftverét nem kéne ennyire el*rni... Ezek csak szoftveres problémák. Ennek is két különálló kereke van úgy irányíthatnák ahogy akarják. Na mind1... sajnálom kicsit az S5-öt hogy eladtam, de már lassan 5 éve ment minden nap, néha napi többször is, és bár látszólag semmi baja nem volt féltem hogy megadja magát a motor, kerekek, egyéb mozgó egység. A kerék gumija is már nagyon kopott volt, és az is nehezen cserélhető...
-
Raiu
tag
Csak egy kis elmélkedés.... Miért nem teszik a gyártók bele az appba, hogy szoftveresen tiltani lehessen a leesésgátló szenzorokat? Sokak életét megkönnyítenék... Simán megoldható lenne szerintem és nem lenne gond a fekete szőnyegekkel olyan lakásban, ahol nincs lehetősége amúgysem leesni....
-
ACE-
addikt
Ez szerintem egyszerű, ez effektíve olyan biztonsági funkció, amit nem kapcsolhatnak ki, hiszen sérülést okozhat. Gondolj bele hogy véletlenül valaki kikapcsolná, vagy a szoftver bolondulna meg és kikapcsolódna magától, majd egy helyen leesne valakinek a fejére, az meg meghalna... bezárhatná a Roborock a boltot kb. olyan pert akasztanának a nyakába.... Ha valaki meghekkeli, és úgy használja ez után hogy sérülést okoz, az meg már az ő sara...
-
atos30
aktív tag
Töltési érdekesség: Midea M7pro-nál azt vettem észre, hogy ha a lakásban 28-30 fok van (nincs klíma), akkor egy 25 perces takarítás után 6-7 óra mire feltölti magát. Szerintem a meleg miatt ez valami szuper lassú csepptöltés lesz. 27 fok és alatt viszont símán feltőlti magát 20-30 perc alatt.
Tapasztalt valaki hasonlót más gépeknél?A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
Van egy Roborock S6 MaxV porszívóm, már megvan 2 és fél éve, (2021 januári vásárlás).
Én mindig használom a felmosási funkcióját is, por törlésre kiváló, szeretem. Csakis fordított ozmozisú vizet használok, nulla vízkő, mindent kiszedek a csapvízből amit csak lehet (előszűrő, aktív szenes szűrős, aztán RO membrán, 400TDS csapvízből 5 TDS vizet készítek) szóval vízkövesedés teljes mértékben kizárva.
Olyat produkál már néhány hónapja, hogy ha kihúzom a víztartályt akkor tócsa jön ki belőle, a gép alja is enyhén vizes. Ha átmegy egy küszöbön ott is képes lerakni egy kisebb tócsácskát. Véleményetek szerint ez honnan jöhet? Van valahol valami tömítés ami elfáradhat? Egy tömítést látok ahol a tartályból szívja fel a gép belsejébe, a gép jobb oldalában van egy kis "csöcs" ami rámegy, ott van egy gumi tömítés szerűség.
Van esetleg valami ismert hiba ezekkel a gépekkel kapcsolatosan hogy hol "ereszthet" egy kisebb vizet néha? Lehet kapni ilyen tömítéseket vagy ilyesmiket ami esetleg tönkre mehet bennük?Köszönöm szépen a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
válasz ftamas0201 #23780 üzenetére
Szerintem a Roborock appon keresztül kérdezd meg a supportot a problémáddal. Nekem egyszer volt egy problémám és 2 napon belül kimerítő választ adtak képekkel és videóval illusztrálva. Abszolút korrektek.
-
veterán
Geekbuying-on kiárusítják a Roborock S7 Pro Ultrát. Utolsó darabok, nem lesz több.
Roborock S7 Pro Ultra
Kupon: NNNS7PUSALE
Ára: $801.01Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
paparazzi2
tag
Sziasztok!
Lassan két éve rendeltem egy Roborock S7 robotporszívót. Valamiért az utóbbi időben nem takarítja ki a teljes helyiséget csak kb az 1/3-át a szobáknak. mondhatnám hogy bemegy szétnéz, majd kijön.
Találkozott már hasonló problémával valaki?Köszönettel János
-
ftamas0201
senior tag
válasz paparazzi2 #23783 üzenetére
Szia.
Az utóbbi 1-2 hónapban találkozom én is néha ezzel az S6 MaxV porszívómmal. Mondom neki hogy takarítsa ki az egész lakást, az összes szobát, otthagyom, ránézek az alkalmazásra mikor kiírja hogy Complete, erre csak a nappalit takarítja ki. Eddig kb 3x jött elő ez az utóbbi két hónapban, ha nálad is előfordul, simán el tudom képzelni, hogy valami szoftveres butaságuk lesz ami mostanában jött.
A hétvégén én szépen lepucoltam az összes szenzorát az alján, az elején a nyomásérzékelős résznél is a kettőt, illetve a nyomásérzékelő mögötti részt is kifújtam és ronggyal benyúltam és a felsőt is, kiszedtem belőle a portartót, ott is kimostam, a tartót is, megtakarítottam mindenét, azóta egyszer ment, most rendben ment, majd kiderül hosszabb távon.#23781 Luigi962
Köszönöm, írok nekik az ott található email címre, hátha mondanak valamit rá.[ Szerkesztve ]
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
Roborock S7-hez honnan tudok jó áron ventillátort rendelni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
phoenix1989
őstag
Sziasztok!
Viomi se 2in1 tartályt hol tudok beszerezni? -
bigdady
nagyúr
Hali
Asszem itt olvastam egy robotról ahol magyar nyelvű oldal dicsérte és link volt a cikkben asszem 99ezer volt és uv fertőtleníti a koszt a gép. Melyik lehetett az a cikk? Kuponnal volt annyi asszem. Talán valami p betűs volt
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz AlyrArkhon #23788 üzenetére
Lidaros volt asszem. EU raktárból
-
bcsarli
tag
Ebben tudna valaki segíteni?:
"Sziasztok!
Roborock S7-hez honnan tudok jó áron ventillátort rendelni?
Előre is köszönöm a segítséget!" -
Gerzsi
tag
Roborock S7 alapgép már teljesen kifutott?
-
atos30
aktív tag
válasz bcsarli #23791 üzenetére
Szerintem azért nem válaszolt senki, mert nem tudjuk milyen ventillátorra gondolsz. Amúgy Aliexpress, annál olsóbb hely nincs.
(közben rájöttem:- a kínai a DC motort angolul "fan motor-"-nak nevezte el. Ezt a magyar forgalmazok -gondolom google fordítóval- átfordították ventillátor motorra. )
[ Szerkesztve ]
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
atos30
aktív tag
válasz bcsarli #23791 üzenetére
Na közben megnéztem : műanyag házas Nidec motor van benne. Tipushibája ennek, hogy idővel a műanyag forgó lapátkerekek deformálódnak és hozzáérnek a műanyagházhoz és megszorul a motor. Javítása: szétszeded kicsit megcsiszolod ahol összeérnek a műanyagok. Vagy itt egy videó [link] , ahol igaz hogy S50-es a gép de a srác alátétet rak a rögzítőcsavarokhoz.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ezek közül van ajánlott?
[link] -
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnál van egy 3 éves Xiaomi Mop Pro robot, amely az utóbbi időben nem akar működni.Start-ra mondja a szokásos szöveget, hogy megkezdi a takarítást, de vagy meg sem moccan azzal a szöveggel, hogy " Vacuuming has been passed", tehát szerinte végzett...
Vagy eltávolodik a dock-tól pár centit, mintha beindulna a takarítás, de egyből leáll, se kép, se hang...Szerintetek kuka? Akksi gond lehet, vagy valami más?
Köszi.
-
bigdady
nagyúr
válasz AlyrArkhon #23790 üzenetére
V10 lehetett. Ez a márka volt szerintem
Az ajanlott? -
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #23786 üzenetére
Senki ? Alin próbáltam de nincs eredeti gyári .
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
a legelső Xiaomi lézeres robotposzívóm van. Néha úgy érzem, faltól falig megy, pl. ha lent marad a cipő, simán elviszi, nem látja. Ez így rendben van, mert csak a torony magasságában lévő tárgyakat látja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest