- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Árnyékos sarok
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Sikerült. Köszönöm!
Dreame F9 ha a szőnyegre ér akkor felemeli a fordulatszámot tehát felismeri de viszont a térképen nem jelzi, hogy ott szőnyeg van. Feltörlésnél jó lenne látni, hogy oda ne menjen rá olyankor.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz frenk74 #19324 üzenetére
Lehet nem volt teljesen feltöltve az aksi és vissza kellett mennie a töltőre ezért nem mentette el a térképet? Mert ugye így nem is ment végig mindenhol.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Dreame F9 nél, hogy menti el a térképet?
Elindítottam az első körre, végzett is vele de azt írja, hogy nincs mentve a térkép.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Max 200 euróig melyik porszívó ajánlott?
Dreame F9 et néztem ki. 169 - ért jó vétel lehet?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz jilian #15674 üzenetére
Nekem az Ecovacs Deebot OZMO 950 is ugyan ezt csinálja a szőnyegen.
Mindenhol szépen megy de a szőnyegen meghülyül.
Igazából annyira nem gond mert több ideig szórakozik vele de így jobban ki is porszívózza. A szőnyegből nagyon sok szöszt kiszed ilyenkor.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Azt, hogy tudom megoldani, hogy két telefonról is lehessen indítani a robotot? (Ecovacs Deebot OZMO 950)
Feleségem is letölti az app ot és ott az én regisztrációmmal belép? Akkor nála ugyan úgy meglesz a térkép meg minden?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Szombaton sikerült az első teljes kör az Ecovacs 950 nek.
Teljesen rendben volt. Pár dologra kell még figyelnem. Pl a vékonyabb szőnyeget inkább feltúrja minthogy rámenjen. Ezeket fel kell szednem ha elindítom. A vastag IKEA s szőnyeggel nincs probléma. Arra szépen felmegy és megemeli automatikusan a szívóerőt.
Első kör után most már be tudom állítani, hogy hova ne menjen vagy hol ne mosson föl.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz bandigno #14955 üzenetére
2cm - t ír.
Csak egy gyors próba volt. Utána ment is a töltőre. Csak azt nem tudtam, hogy ha feltöltődik akkor folytatja is az útjátSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz MBalu0001 #14953 üzenetére
Igen.
Itt van az ajtó és nyitva is volt. Csak egy alacsony térelválasztó van de mégse ment ki. ( mondjuk lehet jobb is mert máshol se volt elpakolva. Ki tudja mit szedett volna össze )
Majd ma újra elindítom az első körére.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz farkas26 #14950 üzenetére
Köszönöm!
Nem történt semmi. Fecsavarta kicsit a függönyt :)
Amit nem értek, hogy miért nem ment ki a szobából?
Pici küszöb van csak.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Nem tudom. Elég közel van a falhoz a függöny.
Függöny nem érdekel mert nem egy drága darab de a robot ne menjen tönkre. Vagy az akvárium
9 kor végzek akkor majd kiderülSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Ha a függöny lelóg a földre akkor mit csinál a robot? Lehet valami baja?
Reggel meló előtt elindítottam az első útjára de nem volt feltöltve az aksi így 2 perc után ment is a töltőre.
Gondoltam majd mikor hazaérek újra indítom. De közben mikor feltöltődött folytatta az első kört és én meg semmit nem pakoltam el
Függöny meg lelóg a földre és látszik is a képen, hogy ott vergődött majd megállt.
Mire számítsak ha haza érek robotnak lehet valami baja? Vagy a függönynek?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz bandigno #14846 üzenetére
Havernak akinek az s5max van ő mondta, hogy akitől jött az ötlet annak az Ecovacs Deebot OZMO 950 van és dicsérte, hogy jól működik. Ezért is mertem megvenni.
De persze majd a saját tapasztalat lesz a lényeges.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz MBalu0001 #14843 üzenetére
Ok.
Igen Németországban de otthoni online áruházban is találtam ( sokkal drágábban)
Havernál láttam az s5 Max ot működni, azzal tudom összehasonlítási.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz MBalu0001 #14840 üzenetére
Most akcióban olcsóbb mint az s5 Max.
Igen én is olvasom, hogy karácsony felé volt valami hiba. Törlődött sokmindenkinél az elmentett térkép de javították egy frissítéssel.
Tegnap este megrendeltem. Végül azért választottam ezt mert itt helyben a MM - ban van most akcióban. Ha nem tetszik vagy garis probléma van akkor csak beviszem ide és kész. Nem kell postázgatni.
Kíváncsi vagyok milyen lesz.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Van valakinek tapasztalata az Ecovacs Deebot OZMO 950 nel?
Ezt vagy a Xiaomi roborock s5 Max ot néztem ki de nem tudok dönteni.
Valahol az Ecovacs ot írják jobbnak.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Headless #14823 üzenetére
Igen erre gondoltam, hogy akkor nem tud hol elmenni.
Lehet úgy állítom be, hogy oda ne is menjen. Azt hetente egyszer a nagyobb takarításnál úgy is felmossuk.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Headless #14817 üzenetére
Függöny fel lesz kötve. Majd nem ér le a földre.
Csak akkor simán átmegy a szőnyegen és feltörli a belső részt majd kijön és a szoba elejét is?
Úgy tökéletes lenne.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Egy xiaomi roborock s5 Max a kiszemelt készülék amit vennék.
Ebben az árban vagy olcsóbban van ugyan ilyen tudású gép?
Fontos lenne, hogy szoba közepén egy vastagabb szőnyegre is fel tudjon menni. Küszöbök nincsenek csak a burkolat elválasztó ami lapos. Erős porszívó és feltörlő is fontos.
+ egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a szoba közepén van egy nagy szőnyeg amit először kiporszívóz és utána indulna a feltörlő program akkor a szőnyegmél be lehet állítani, hogy ott ne töröljön fel. De nálunk nincs hely ahol a szoba másik felére eltudjon menni csak a szőnyegen keresztül. Ezt, hogy lehet megoldani? Van erre is beállítási lehetőség?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gran Turismo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...