Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
válasz Piedon #19426 üzenetére
Na akkor úgy tűnik, mégsem olyan szép a menyasszony, többváltozós a megoldás.
A program gyári, angol, a firmware pedig 4.0.9_0017.
És akkor a leírás is pontatlan, szó sem esik arról, melyik app, és hogy a magyarban nem is ott kell keresni a plugin könyvtárat. Lehet, hagyom a fenébe, ha ilyen macerás.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
-
Yellow73_a
tag
Kb 6-kor bejutottam, bent még további 20-30 perc volt a sorbanállás, miközben tapiztam a Redmi 6 és a Mi 8 telefonokat. Viszont van már robotporszívónk!
Amin viszont csodálkoztam, hogy a 10 Ft-os fülesből még rengeteg volt, így hoztam abból is egyet. Igaz, nem ajánlgatták, úgy kellett kérni. Lehet, hogy sok előttem lévő vásárló nem is tudott róla, hogy van? Ugyanez volt a helyzet a telefonvásárlás mellé adott 10 Ft-os bluetooth hangszóróval, abból is volt még vagy 30-40 darab.
A pórszívóból ezek szerint nem is fogyott olyan sok, pedig a sorban kb tízzel előttem állók is azért jöttek, meg a közvetlen mögöttem állók is.
Amin viszont kiakadtam, hogy voltak emberek, akik mindenféle cél nélkül érkeztek, azt sem tudták, kb miket lehet kapni és mennyiért, de képesek voltak végigállni a sort csak azért, hogy körülnézzenek, hátha megtetszik valami.
Megkérdeztem, hogy mikor lesz Roborock S50 (2nd gen) porszívó, azt mondták, hogy nem lesz, mert annak nincs CE jelölése, és az amúgy sem igazi Xiaomi termék (nem mintha a 1st gen az lenne).
Szóval aki holnap délelőtt megy, annak nagy eséllyel még marad porszívó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest