- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony UBP-X800M2 régiómentesítés
- Asszociációs játék. :)
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
ennek az S20+-nak a feltörlő / felmosó funkcióját mennyire lehet komolyan venni?
Kutya esténként bent alszik az előszobában, jelenleg egy Viomi SE porszívóz fel reggelente, majd utána mehet a felmosás (kézzel). (kb.25nm terület)
Ez az S20+ ki tudná ezt váltani? Vagy melyik az a gép, amelyik már elfogadható minőségben fel is tud mosni / törölni?
Köszi! -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
rúdporszívóból is van ajánlás ebben a topikban? Vagy arra van egy külön topik, amit nem vettem észre?
kb-25-30nm járólapos felület, kutyaszőrrel kellene elsődlegesen megküzdenie. -
evitiguF
senior tag
Viomi SE
Megcsináltam, hogy átmenjen a küszöbön is, ezért csináltattam egy új feltérképezést, takarítást.
[kép]
Annak ellenére, hogy 200nm feltakarítást írnak a leírásában, a felével sem végzett. (Strong módban ment)
Gondolom itt is marketing áll mögötte, hogy ez csak a legtakarékosabb módra vonatkozó érték.
Feltöltés után most indíthatom újra, hogy legalább egy teljes térképem legyen, amit majd szétoszthatok szobákra. -
evitiguF
senior tag
Akkor máshogy is felteszem a kérdésemet, így talán még érthetőbb.
A ház két szintes, alsó szinten a konyha-ebédlő térben helyeztem el a dokkolót, ezt a két helységet rendesen fel is tudja térképezni, fel is porszívózott.
A konyhából nyílik ajtó előszobába, ott magasabb küszöb van, mint amivel meg tud bírkózni.
Itt majd ki kell cserélnem a küszöböt, hogy az előszoba, nappali térbe is eljusson.
Gondoltam amíg ezt nem kivitelezem, addig van-e valami megoldás, hogy átviszem a gépet, vagy a gépet dokkolóval, feltérképeztetem, és kitakarít.
De akkor még a felső emelet mindig kérdéses.
Ennél a Viomi SE-nél nincs olyan lehetőség, hogy házon belül szinteket is kezel?
Ha van, akkor át tudnám verni lent is, hogy a konyha-étkező egy szint, a nappali-előszoba egy másik szint, és lenne egy tényleges első szint is. -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
megjött a Viomi SE, gyors beüzemelés, és első feltérképezés/takarításon túl van.
Sajnos az egyik küszöb túl magas neki, ott nem tud átmenni.Úgy lehetne ott is takaríttatni vele, ha mindig átraknám dokkolóval együtt?
-
-
evitiguF
senior tag
válasz lord_devil #18905 üzenetére
volt már ennél olcsóbb is, szóval nagy valószínűséggel, igen.
-
evitiguF
senior tag
Ez az 5%-os Allowance kupon nálam csak addig jelenik meg, amíg be nem lépek. Én is új reges vagyok, és van egy new user allowance kuponom, nem tudom ez hátrányt jelenthet-e.
-
evitiguF
senior tag
Ti is kaptatok fogalós emailt? [kép]
Ezek szerint ez lenne a 11.11 végős ár? Vagy mehet még lejjebb? -
evitiguF
senior tag
[Roborock S7 fehér] Alza - 209.990.- KARACSONYI2000 kóddal 207.990.- 24hó gari
ez már magyar beszerzéssel elgondolkodtató lehet...
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
ebből én azt mondom, 11.11 -> jó eséllyel $450-re lemegy.
de ne legyen igazam és zuhanjon be még jobban -
evitiguF
senior tag
Roborock S7-nek mi volt eddig az elérhető legkedvezőbb ára?
Silent77 hozzászólásaira szűrve [17894] -es hozzászólásban van egy 375.99, de ebben nem vagyok biztos, hogy nem elírás, mert ezen kívül mindenhol 500 feletti áron szerepel.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
pár napja már én is figyelemmel kísérem a topikot, egy robotporszívó beszerzésén töröm a fejemet.
A feladata a következő lenne: [kép]
Elsősorban a világoskékkel jelölt területen lenne bevetve, ami konyha + étkező + előszoba kombinációból állna, mindenhol járólap található.
A sárga szín a nappali, ahol parketta van, plusz egy nagy, alacsony profilú szőnyeg (tehát nem bolyhos fajta), ez másodlagos lenne, ha ennyivel is elbír a gép, akkor ezt is beletenném a rutinjába.
Szisztematikus gépet preferálnám.
Mi az ami erre a feladatra ajánlott lenne?
A 11.11-re időzíteném a vásárlást, bízva egy esetleges jó ajánlat elcsípésében.
Mielőtt erre a topicra ráleltem volna, a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro volt szimpatikus, de ha jól informálódtam, akkor a kedvezőbb áru, és a napokban nagy sláger Viomi SE ennél jobb választás lenne.
Érdemesebb esetleg Roborock S7 felé kacsintgatni, ha 150 körüli áron akcióznák 11.11-en?
Árban 2,5xöse a Viominak, tudásban is tapasztalható lenne?
Illetve nyitott vagyok bármeyik másik típusra, ha tudtok ajánlani, első sorban jó lenne 100k alatt maradni (ezért is szimpatikus a Viomi SE), viszont egy tényleges nagyobb tudásért hajlandó vagyok többet is áldozni rá. (Roborock S7 ?)Szerk.:
a képen a zölddel jelölt lenne a dokkolási pozíció, a pirosak pedig az ajtókat jelentené, ahol át tud menni a másik helységbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest