- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz
macii97 #19149 üzenetére
Küszöbbel nincs baja. Az asztalunknak nem lábai vannak, hanem középen van alátámasztva és talpa van. Kb. 4 cm és simán rámászik. Azzal is kibékülök, hogy a hálóban azt a hoszzúszőrű szőnyeget nem bírja. De ha valami baja van és segítségre van szüksége utána tudja már beazonosítani, hogy hol van. Dühítő. Amúgy csendes, meg jól szív, meg mos is, de ezt mire betanítom a lakásra egy szál hajam nem marad.
-
macii97
senior tag
-
cimp
senior tag
Ez a Xiaomi mop 1c egy orbitális nagy fos. két nap alatt 7 -edikre sem sikerült feltérképeznie a lakást. Szól, hogy baja van, visszateszem ugyanoda, ugyanúgy, fordul kettőt és ez neki new area és törli amit eddig beolvasott. Az egyik szobából már ki is zártam, mert az mission impossible volt neki egy hosszabb szőrű szőnyeg miatt. Tud valaki valami ráolvasást, hogy folytassa ha elakadt?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Mit lehet azzal kezdeni, hogy a porszívó ne hagyja el a kis seprűjét?
Ha kis akadály van máris leesik róla! -
drlovi
aktív tag
válasz
tranceplanet #19143 üzenetére
Hát igen,de elvitt a BF láz
Egy neato Bovtac D85 van otthon, és 2014 óta hiba mentesen teljesít szolgálatot. Most szeretném ha nyugdíjasként az emeletre költözne. Ezek a mop-os robotok nagyon tetszenek, ezt a részét mindenképpen használnánk.
-
tranceplanet
addikt
válasz
drlovi #19138 üzenetére
Először olvasni kellett volna, aztán vásárolni!
Itteni tapasztalatok alapján senki nem fogja ajánlani a Mop Pro robotot. Félreértés ne essék, nekem is ez van, teszi a dolgát, több, mint egy éve. Az a helyzet, hogy a megjelenése óta sok új robot jelent meg a piacon és nehéz helyzetben van. Ár/érték arányban a Viomi SE és az S5 Max jó vételek, ha nyomott áron veszed kuponozva. Megjöttek a tárgy felismerős, az ürítős modellek és a rezgő mopos változatok is, itt azért még vastagon fog a cerka, de hát minden új fejlesztést meg kell fizetni.
-
Bazsee71
őstag
-
drlovi
aktív tag
Sziasztok,
Vásároltam agy mop prot a napokban. De beleolvasva a topikba azt érzem hogy inkább cserélnem kellene egy viomi se-re
Érdemes lenne megjátszani ? Árban kb ugyan az lenne.
-
frenk74
tag
válasz
Tomassino_81 #19133 üzenetére
Csak nyugodtan. Ha tudok válaszolok. Mire megveszed, talán végzek a magyarítással (kb 98 %-nál járok), és már magyarul használhatod az appban.
Kb így néz ki [kép] -
frenk74
tag
válasz
Tomassino_81 #19131 üzenetére
Az akksi bírni fogja, ne aggódj.
Először vedd meg a készüléket. A gyárilag a csomagolásban lévő kiegészítők (forgókefe, főkefe, hepa szűrő, mop 1-1 db)sokáig bírják. Ha bejön a gép rendelsz hozzá, ha nem, eladod. 1 hónap használat után rendeltem hozzá kiegészítőket Ali-ról. Futár hozta 21 nap után, de még mindig a gyári cuccok vannak benne, szinte új állapotban.
Aztán lehet cicomázni :-) , rendelhető hozzá matrica (pl: amerika kapitány pajzsa). -
Tomassino_81
újonc
válasz
frenk74 #19126 üzenetére
Köszi szépen a válaszod
! Nálunk nincs szintkülönbség, küszöb, + nem kell a multimap sem. Kb. 80 négyzttmétert kellene takarítania, remélem az akksija tudja is (ez alapján papíron majdnem 2x jobb, mint a Viomi). Tudnál ajánlani kiegészítőket, amivel érdemes lenne megrendelni?
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi mop 1c már harmadjára kezdi előlről a feltérképezést, mert valahol megakad a szőnyegben az oldalsó kefe, felkiált, hogy takarítsuk meg, nincs semmi baja, gomb megnyom, hogy folytasd, fordul kettőt, majd azt hazudja, hogy ez egy új hely és elkezdi elölről a térképezést. Kezd egy kicsit idegesíteni. -
frenk74
tag
válasz
Tomassino_81 #19122 üzenetére
Az F9 kamerával, giroszkóppal tájékozódik (elég jól), a másik kettő Ldr szenzoros (lézer). A ldr elvileg finomabb, pontosabb térképezést, manőverezést tud, viszont a szenzor miatt kb 1,5 cm-el magasabb a gép (meg az ára is pár ezerrel). F9 szívóerőben jobb, picit hangosabb, viszont csak 1 térképet tud menteni (több szintes háznál nem ideális). Nálam stabilan működik. Aztán van még az ár. Én 70-nél húztam meg a határt, még azt is sokalltam érte, de megérte. Mióta megvan csilli-villi a lakás. Ha rádobok még 10 vagy 100-200 ezret, nem kapok annyival többet (annyiért kiüríti a portartályt automatán egy nagyobb tartályba, amit majd megint te ürítesz ki? Lézeres navigálással hatékonyabb, gyorsabb - nem lóverseny, amúgy sem vagyok otthon mikor dolgozik)
Lehet sorolni, hasonlítgatni. Azt tanácsolom először ne a pénzt határozd meg, hanem, hogy mit tudjon, mi az ami neked mindenképpen kell bele. Innen indulj tovább. -
spiky03
veterán
Lehet kezd megőrülni a Mop Pronk.
Már több alkalommal csinált olyat, hogy nem ment be a kiválasztott szobába, hanem csak burkolat váltóig.
Amikor végzett a takarítással és visszament a helyére utána vsak azt a szobát kijelölve akkor ment csak be.Valamint a tegnapi takarításnal össze vissza kolbászolt.
Lehet kellene neki egy áramtalanítását? Vagy esetleg egy térkép törlés és újra rajzolás?
Vagy van valami egyéb ötlet?
Köszönöm
-
Tomassino_81
újonc
válasz
frenk74 #19121 üzenetére
Szia frenk74,
Szeretném megkérdezni tőled, mint aktív használójától, mégis miben tud kevesebbet ez a Dreame F9 a fórumon főleg ajánlott Viomi SE (jelenleg nem kapható), vagy S5 Max (kb. dupla áron megy) robotoknál?
Megtennéd, hogy eligazítasz? Első ilyen masinánk lenne, ahogy már többen is írták a bőség zavarával küszködöm. Feleslegesen nem szeretnénk kiadni többet ilyen készülékre és természetesen tudom, hogy a kézi takarítást nem tudja kiváltani.Köszi és üdv!
-
-
Tonyk
veterán
válasz
DeathAdder #19118 üzenetére
"az ő kedvéért nem jelszavazom le a hálózatot"
majd amikor az utcáról/szomszédból valaki gyerekp@rn@t vagy drogot árul az ip címedről, majd akkor le fogod jeszavazni, viszont akkor már késő lesz. -
DeathAdder
veterán
Hali
Ezzel a népszerű Xiaomi Mop Essentiallal adódott egy kis bajom, nem értettem mit mondott mielőtt megállt volna, mert a másik szobában voltam, de azóta a start után elindul majd azonnal megáll.
Hard reset megvolt, semmi nem változott, tisztán van tartva a gép. Aztán rájöttem, ha lecsatolom róla a felmosót akkor szépen működik, amint visszateszem ismét 1 pillanatra elkezdi a takarítást majd megáll, semmit nem mond, csak megáll.
Semmilyen app nincs telepítve, mert jelszavas wifivel hajlandó csak működni, és az ő kedvéért nem jelszavazom le a hálózatot.Valaki járt már így esetleg? Nem nagyon tudom mitévő legyek ¯\_(ツ)_/¯
-
kirkri
addikt
válasz
Bazsee71 #19115 üzenetére
Szerintem itt a topikban senkinek sincs (volt) mindkettő, mert a komolyabb robotok egyaránt jók, inkább csak funkciókban térnek el egymástól, ahogy írtad is. Szóval vagy vársz vele, hogy hátha egy következő modell minden elvárásnak megfelel, vagy ráböksz az egyikre.
Nagyon nem lehet vele mellélőni.
-
kirkri
addikt
Erre szerintem nem akartak üzemidőt beállítani, úgy voltak vele, hogy különböző felületeken különböző mértékben használódik el, figyelje a felhasználó, hogy milyen állapotban van.
A többi alkatrész elhasználódását meg csak az üzemidőből számítja, az is csak egy hozzávetőleges támpont lehet. -
Bazsee71
őstag
válasz
humigabi #19107 üzenetére
Köszi a tippet, ami nekem lejött a kettő kapcsán:
- Dreame Z10 PRO árban majdnem fele az S7-nek, nagyobb szívóerő, fejlettebb érzékelő rendszer (extra szenzorok),
- Roborock S7 erősebb akku, fejlettebb felmosó funkció, nagyobb víztartály, fejlettebb főkefe.Csábítana a Z10 már csak az ára miatt, de a felmosó funkció még az S7 felé húz. Lehet kicsit kivárok, hátha tavasszal kigurítanak egy S8-ast.
-
Van 10$-os allowance kupon ami viszi a porszívókat. VIP szint függő.
[link]
[link]
[link]Dreame F9 2 in 1 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGHU1312 + 10$ allowance kupon
175.99$Xiaomi Mijia STYTJ02HZM 1T Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGHUG58876 + 10$ allowance kupon!
269.99$Yeedi Mop Station Self cleaning Robot Vacuum Cleaner
EU raktárból!
Kupon: BGCZYEEDMP + 10$ allowance kupon
589.99$Xiaomi Mijia MJSTS1 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGCZPLMP +10$ allowance kupon.
$402.40 -
Robertó79
tag
Sziasztok porszívó vásárlás előtt álok és lenne néhány kérdésem!
A lakás ahol használva lenne szinteltolásos!
A xiaomi vacum mop az kezel két térképet?
Mi van ha nem használom az aplikációt hanem csak felrakom a másik szintre és bekapcsolom!
A két szint között kb 25 cm különbség van, ha készítek egy nem tul meredek rámpát zon fel tud menni?
Köszönöm előre is a segítséget. -
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Pár napja jött szembe a Roomba i7+ és Braava Jet M6 páros, utána kezdtem el olvasni a fórumot, és szembe jött a Roborock S7.
Az iRobot szett 460e, a Xiaomi gépe dokkolóval 330e. Még így is jelentős a különbség, vajon tud ennyivel többet a drágábbik?
70 m2-es a lakás, küszöb nincs, szőnyeg is csak egy kicsi a leendő gyerekszobában. Egyrészt tetszik, hogy a Roborcok egyedül megoldja mindkét fázist (kevesebb helyet is kér), másrészt nem vagyok híve az all-in-one eszközöknek. Persze lehet, hogy ez a robotporszívóknál másképp megy, ezért is kérdezném, hogy a leírtak alapján mi a véleményetek?
Esetleg van másik ajánlott típus?
-
Nordic
Közösségépítő
Na addig gondolkoztam meg olvasgattam, hogy a robotporszívóra szánt keretet megtoldottam kicsit, és megrendeltem egy S5 Max-ot. Remélem nem fogok csalódni.
-
Luigi962
őstag
Van valakinek tapasztalata a Viomi S9 UV vagy a Dreame Z 10 Proval?
-
válasz
hodostamas #19101 üzenetére
Szívesen, most van egy pár kupon.
Porszívót nem láttam jó áron, de nézzetek szét, hátha.
Aliexpress kuponok Dec 6-10!
$2/$15: GIFT2n
$3/$25: 12DEC3
$6/$45: GIFT6n
$7/$50: 12DEC7
$10/$80: GIFT10n
$12/$80: 12DEC12B
$16/130: 12DEC16
$25/200: 12DEC25
$36.89/$270: SECRET2600
$200/20: AETECHS
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest