Hirdetés
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz paparazzi2 #17901 üzenetére
így már ok!
Szívesen!Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Isikamika
tag
Sziasztok!
Az már tuti hogy xiaomi, de minél több tesztet nézek annál jobban nem tudok dönteni.
Ami eddig ár/értékben megfogott az robot vscum mop pro.
Viszont sokan a roborock -ot istenítik. Azok közül s6 pure ami beleférne a keretbe .
Nem igazàn látok általános felhasználásban nagy különbséget .
Esetleg pro-kontra érvek , vagy egy teljesen mád tipus ha ajánlotok, írtok azt megköszönném! -
MBalu0001
csendes tag
-
Galahed
senior tag
-
MBalu0001
csendes tag
válasz Isikamika #17911 üzenetére
Igazából s5 max, s6 pure, s6maxv, s7..ezekkel azért nem nagyon tudsz mellé lőni..
Galahed
Az s6 a régebbi mint az s5max, az s6 pure újabb, nem?
Nem tudom biztosan...[ Szerkesztve ]
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
L4mie
veterán
válasz MBalu0001 #17907 üzenetére
jaja csatlakozom, tegnapi teljes porszívózás parancsra ezt csinálta....A nagy pirosak a tükrös gardrób miatt vannak, a room1-ben meg karám van oda nem tud bemenni.
Lassan kap egy factory resetet hátha megokosodik tőle[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
ket_kerek
csendes tag
válasz Galahed #17910 üzenetére
Egyetértek, az S5max nekem is a legjobb ár/érték arányú robotnak tűnt.
Az S7-ben nekem az lett volna az extra, hogy felemeli a rongyot (mop), így tud felmosós üzemben is kihagyni területeket a felmosásból, de átmegy vagy akár fel is porszívozza. A többinél ha fent van a rongy, akkor nem tud átmenni no mop zonán, csak kikerülni azt, ha lehet.
A 360 S10 amit én választottam, alacsonyabb (rejtett radar), nálam ez fontos volt, hogy ez pont befér több bútor alá.
A S6 max pedig kamerás, van akit ez zavar, van akinek előny. Távolról körül tudsz nézni a lakásban a robottal, kvázi távfelügyeletet lát el. (és közben reménykedsz, hogy más ezt nem tudja megtenni :-)A 17813-as hozzászolásomban van pár robot összehaonlító videó
pl.: Roborock S7 vs. S5 Max vs. S6 MaxV Robot Vacuum Comparison -
Galahed
senior tag
válasz ket_kerek #17917 üzenetére
"A S6 max pedig kamerás, van akit ez zavar, van akinek előny. Távolról körül tudsz nézni a lakásban a robottal, kvázi távfelügyeletet lát el. (és közben reménykedsz, hogy más ezt nem tudja megtenni :-)"
Ha aktiv a kamera amit bill. kombinácoóval lehet aktiválni a roboton, máshol nem, akkor utána még a női hang X másodpercenként közli velem, hogy a kamera aktiv... Sajnos ezt a hangot nem tudom kikapcsolni sem...
Szóval elég nehéz másvalakinek szétnézni a lakásban. -
ket_kerek
csendes tag
-
veterán
Próbáltam jobb árat S5 maxra, de nem adtak.
Nem mintha ez nem lenne jó, de 339 jobban hangzott volna.
EVE plus-ra adtak picit jobb árat.Viomi SE Upgraded Version!
EU raktárból! Megrendeléskor válasszuk Kínát! Lengyel raktárból fogják küldeni!
Kupon: 8AESELETED19
215.37$ROIDMI EVE Plus Dust Collecting Cleaner!
EU raktárból! Ingyenes szállítás választható!
Kupon: BGANI043
$389.99Roborock S5 Max Laser Navigation Robot Wet and Dry Vacuum Cleaner!
Eu raktárbó!
Kupon: BGHU0778 vagy BGANI044
349.99$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
sxxorp
őstag
válasz Rellind #17920 üzenetére
Ne szivasd Nekem nemrég volt kisebb szívleállásom, mentünk volna túrázni, indulás előtt pár perccel robotbarát pakolás -> app: Not connected... Beugrott az elején az a szenvedés, amikor a hálózatra kellett kapcsolni ETÁ-t... bele sem fogtam (közben eszembe jutott, hogy 'a (volt-UPC, mostmár) Vodafone hűségidő lejárta utáni bevett áremelés (2099Ft->2170), erre én: na, körbenézek a piacon, itt a Digi is...->Voda: meg akarjuk tartani: dupla sávszél és 2170Ft->1780'-sztori miatt valamit átállítottak a routerben, nem ETA lett Alzheimer-es), de gondoltam manuálisan elindítom, hátha megoldja... Elindult látszólag magabiztosan. Este hazaérek, a dokkolón ül, hm jó jel. Páro(sí/ozta)tás, ahogy anno is kellett volna 2 perc, csatlakozás után ott a takarítás krónikája térképpel, minden OK volt Ezek szerint offline is teljesen jól végzi a dolgát, max. nem láttam rá távolról hol is tart.
-
sxxorp
őstag
Tessék? Pontosan mi is a kérdésed?
Az ETA egy cseh gyártmányú robotporszívó, amire pár hónapja érkezett egy jelentős leárazás az Alzától. Az érdeklődőket az az bizarr jelenség fogadta, hogy bár a gyártó régóta ismert régiós szereplő a piacon, ezen újabb termékvonalával konkrétan senkinek nem volt tapasztalata, amit megoszthatott volna az alaposabban érdeklődőkkel. Szöges ellentétben a piacot elárasztó kínai típusokkal.
Így eléggé lutrinak tűnt a típust választani, pedig van, akinek vonzó a 2 éves hazai garancia azzal a tétellel szemben, hogy a kínai webshop-ból rendelt robotporszívóra költött pénzed felejtsd el... A patthelyzetet oldotta a 14 napos elállási jog, és páran úgy döntöttünk, hogy a tudásához képest kedvező ár, és a 2 éves hazai garancia miatt megéri a próba, legfeljebb visszavisszük (mert megtehetjük). Csak magam nevében mondhatom: eddig maradéktalanul bevált.
Viszont neked olyanod van a fórum révén, ami nekünk nem volt: számos felhasználó tapasztalata. Az általad kinézett típus az, amire az utóbbi időben (nem olvastam vissza a topikot, volt-e másik ilyen régebben) több negatív visszajelzés is érkezett. Én nem kockáztatnék. -
KrAt
veterán
válasz sxxorp #17924 üzenetére
Jaaaa, mert így, hogy az etások csendben vannak kiegészítés volt, azt hittem, hogy az valami "alfaja" a Mop Pro-nak Benéztem, szorri.
Olvasgatom régóta a topicot, eddig csak 1 személyes tapasztalat van, Tesómnak a mop pro minimális idegeskedéssel megy jó ideje.
Most ezek alapján mi ajánlott 100 körül? Előny lenne itthonról beszerezni, de nem feltétel. Csak porszívózni kell, 1 szint, 90+ nm, semmi extra, 1 kis szőnyeg, mindenhol laminált vagy kő.
-
Isikamika
tag
Még mindig keresem a befutót!
Minél több tesztet,véleményt olvasok annál jobban elveszek!
Nagy eséllyel az s5 max marad - ez akit eddig senki nem tüntetett fel negatív színben!
Külföldi vásárlás esetén bármi nemű hátrány van e? ( gari, stb)
Ha kintről rendelem mire kell figyelni?
köszi -
veterán
válasz Isikamika #17927 üzenetére
Nincs hátrány a garit leszámítva. Garancia van, de nincs róla tapasztalat. Leglaább is nem sok.
Ha fontos a gari akkor itthon vedd.
Pár poszttal fentebb ott van s5 max jó áron. Annál jobb ár mostanság nem várható. Jobb kupont se adtak rá.
Másra nem kell figyelni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Isikamika #17927 üzenetére
Szia!
Én vagyok még így! Követem a topikot régebb óta, a gari miatt én itthonról venném mindenféleképpen, de azért a 4 közül nehezen tudok választani:
Xiaomi Roborock S5 Max
iRobot Roomba 976 vagy adjak többet az i3, vagy i7 ért?!
Szerintem egy kisebb 50négyzetméteres lakótelepi lakásba elég lenne az olcsóbb verzió is, de mégis no...
Ti mit gondoltok? Xiaomi, vagy ad annyival többet az iRobot ? Asszonykámat meglepném valamelyikkel.[ Szerkesztve ]
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
KilgoreTrout
senior tag
-
olajbogyo
aktív tag
Köszönöm mindkettőtök segítő válaszát. Megfontolom, a méretbeli tanácsokat, mert az az igazság, hogy volna mit kerülgetnie a kis "jószágnak".
Vannak széklábak is rendesen.....
Még egyszer, köszönöm!Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
Isikamika
tag
Főként azokat kérdezem akiknek személyes tapasztalata van(de természetesen azokat is akik igen csak otthon mozognak ezekben tipusokban) viomi se-vel , bármifélet (negatív-pozitív) megtudna erősíteni,vagy lebeszélni róla. Silent77 fórumtárs nagyon jó kuponokat hozott rá,de a másik egy s5max os gép is látómezőben van és hihetetlen,de megy az agyalás,hogy 40e ft különbség megérné e ,hogy azt válasszam,vagy teljesen elégedett leszek az olcsóbb géppel is.
Köszi -
veterán
A mop pro picit jobb árat kapott!
Viomi SE Upgraded Version!
EU raktárból! Megrendeléskor válasszuk Kínát! Lengyel raktárból fogják küldeni!
Kupon: 8AESELETED19
215.37$ROIDMI EVE Plus Dust Collecting Cleaner!
EU raktárból! Ingyenes szállítás választható!
Kupon: BGANI043
$389.99Roborock S5 Max Laser Navigation Robot Wet and Dry Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGHU0778 vagy BGANI044
349.99$Xiaomi Mijia Mop Pro STYJ02YM!
EU raktárból!
Kupon: BGANI064
235.99$Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGANI039
559.99$Alis kuponok
[link]
[link]
$4/40 – 99SD04
$5/40 – 99SD05
$6/50 – 99SD6
$9/80 – 99SD09
$10/80 – 99SD10
$13/110 – 99SDB13
$13/130 – 99SD013
$15/130 – 99SD15
16/150 – 99SD16
Kupon $50/6: 8AESELETED6
Kupon $90/11: 8AESELETED11
Kupon $120/14: 8AESELETED14
Kupon $160/19: 8AESELETED19Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem a youtube videókat, összehasonlítottak pár porszívót, tárgyak kikerülése szempontjából (360/s6max/dreame l10 pro). A videók alapján az L10 pro a "legjobb".
Ez a mai aktuális porszívó kínálat esetén még megállja a helyét?
(Kutyaszőr miatt vagyunk keresésben, 1 nagy szőnyeg (8mm-es), egy étkezőasztal székekkel lenne az akadály. Küszöb nincs, csak térelválasztó (~5mm) )
Valószínűleg magyar beszerzésen gondolkodunk és 130k huf-ban. -
Czombi
csendes tag
válasz Isikamika #17933 üzenetére
Szia,én is a Viomi SE és az S5max között vacilláltam sokáig,pont amiatt hogy megéri e azt a plusz pénzt.Végül is az SE mellett döntöttem.Aliról rendeltem Silent77 kuponjával,4 nap alatt meg is jött.Beüzemeltem és azóta is hibátlanul teszi a dolgát naponta többször is.Tökéletesen kerül ki bármit,finoman ütközik,egyáltalán nem hangos a legerősebb fokozatban sem,nyilván akkor már van hangja de nem vészes.Én a feltörléssel is meg vagyok elégedve.50 m2 -t 77 perc alatt fel porszívózott-mosott y modban.kb 50% ig merült le.
Nekem tökéletesen megfelel nem bántam meg hogy az SE-t választottam.Bátran merem ajánlani.Viszont az is igaz hogy az S5maxal nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Aflamin
tag
válasz mézespálinka #17936 üzenetére
Üdv!
A Dreame l10 pro 129.490 Ft a kontraktor.hu-n.
(de ittasan nem vezethetsz, mézespálinka ) -
mézespálinka
senior tag
válasz Aflamin #17939 üzenetére
Igen, néztem én is. Csak azt nem tudom, hogy a videókban látott eredmények megállják-e még a helyüket. Sajnos nem mai videók, azóta kijött egy csomó máshoz egy csomó frissítés, némelyik jobb lett némelyik nem (hsz-ok alapján). Így nem nagyon tudom, hogy aktuális-e még az az állás, hogy ez kerüli legjobban a tárgyakat és számok alapján nagyobb a szívóereje. :S
-
Aflamin
tag
válasz mézespálinka #17940 üzenetére
Eddig még nem olvastam rosszat a masináról. Nézegettem én is még júniusban, de egy kevésbé "okos" iRobot E5 mellett döntöttem.
-
-
olajbogyo
aktív tag
Utolsó kérdéssel még zargatnálak benneteket. Az érdekelne, hogy az S5 max, kontra irobot roomba 976 között van valamilyen említést érdemlő jelentős különbség pl a mobilos app kezelhetősége, melyik jobb, egyszerűbb...stb. Tudom, hogy az irobot nem tud felmosni, de az igazából most nem érdekes. A porszívózás milyensége között gondolom ezen a szinten már nem lehet nagy eltérés. De úgy a mindennapos használatban melyik a felhasználóbarátabb cuccos? Azzal, amit az irobotos kereskedő mond azzal én nem tudok mit kezdeni, nekem nem döntő. Nevezetesen azt mondta, hogy a roborock az középszint, az irobot pedig prémium kategória, ezért ne is hasonlítsam össze a kettőt....?!
No, ennek fényében ti hogyan látjátok?( a tesztekből nekem úgy tűnik, hogy az s5 is prémium) Mert már majdnem megvettem az S5 maxot. Igérem, ez az utolsó kérdésem( már ami a megveendő gép márkáját illeti).Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
Galahed
senior tag
válasz olajbogyo #17944 üzenetére
Nekem volt/van mindkettő (iRobot, Roborock)azaz jelenleg egy S6 maxV elődje egy iRobot 760 -as volt.
A te esetedben az S5 max -ot választanám a kettő közül, az iRobot-ban a nevet kell megfizetni. Az hogy prémium, megmondom becsülettel én nemigazán láttam anyaghasználatban különbséget, és a Roborock app pedig szerintem minden igényt kielégit.
(én nem a Mi Home appot használom, mert annak néhány funkciója elmarad(hiányzik) az S6 maxV esetében.)Az iRobot 976-os, kamerával próbál tájékozódni , ami sohasem lesz olyan pontos , mint a Roborock LIDAR -os megoldása (lézeres letapogatás), főleg nem szürkületben, sötétben.
Előnyére legyen mondva az iRobotnak, az a szabadulás technikája, amivel a váratlan, szorult helyzeteket képes megoldani, pl kiszabadulni egy feltekert hosszabbítóból, vagy egyéb földön hagyott "csapdákból".
az én iRobotom közel 10 évet szolgált, szerettem.(aztán kiszáradtak benne a kondenzátorok) A jelenlegi S6maxV kb 1 éve teszi a dolgát rendesen, nem volt vele gondom.[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Galahed #17945 üzenetére
Köszönöm szépen, a részletes beszámolót! Akkor ez el is dőlt. Most már, csak meg kell vegyem anyucikámnak. Ez a magyarításos okosság garanciavesztéssel jár? Vagy nyugodtan meglehet csinálni?
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
Gzolo
senior tag
válasz olajbogyo #17944 üzenetére
Igaz én Roidmi Eve Plus-t vettem (de iRobot 976 és Roborock is esélyes volt, Roidmi ugyannaban az árban volt akkor Euronicsban), mert a Roomba nem rajzol térképet, virtuális falakat plusz műanyag vacakkal kell kijelölni, és emiatt úgy gondoltam, hogy nem lehet vele célzott takarítás csinálni a lakás adott pontján. Pl nálunk rendszeresen van, hogy csak a sűrűn használt szobákra küldöm rá, a többiben nem pakolok azért el, hogy végig tudjon menni. Plusz ahogy nézem, a 976 nem szisztematikusan megy.
iRobot-nál ezt a funkciót az i3 szériától felfele tudják, az viszont már egészen más árszint.
[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
Köszönöm neked is....
Most voltam egy ismerősnél, akinek ilyen van [link] (Xiaomi Roidmi EVE Plus). Nagyon meg akart róla győzni, hogy ez a legjobb xiaomi. Nos, szerintem biztosan jó, de, az azóta meglesett videó tesztek alapján is ez jött le, hogy azért a Roborock egy feljebb kalibrált masina. Adtak neki hozzá annyi plusz kiegészítőt, hogy nekem már, csak az is azt jelzi, hogy egy kicsit butább eszköz az. Nem tudom a Roborock is ugyanilyen hangos e? Mert, azért ez az önürítős szerkezet nekem annak tűnt, bár ha nem vagy otthon akkor mindegy is. Nagyon úgy látom, azért vette azt, mert ott 2 doboz cuccot hozott a futár....
Amúgy nem egy elvetendő cucc az sem. Sőt, kifejezeten megvan annak is az előnye, de a jobb térképkezelés a Roborock javára( ezt mondták a tesztben) szerintem többet jelent, már legalább is szerintem. Köszönöm még egyszer mindenkinek a jó tanácsokat!Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
Winner_hun
titán
Viomi SE, térképet már el is felejtette, átvariálta, vehetem fel újra... jó lenne ha a térképnek lenne írásvédett módja és az alapján navigálna, nem saját kútfőből.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
BiP
nagyúr
válasz Silent77 #17904 üzenetére
Revolut nem volt, de megette a Maestro kártyát.
Ma meg is jött a csomag, magyar részről MPL hozta.
Többieknek: banggood, 6-ai rendelés, cseh raktár, Roborock S7.
Köszi még egyszer a kupont és a tippeket, így azért határozottan kedvezőbb ár volt, mint a magyar márkaboltban. (168e vs. 229e)A bangood ügyfélszolgálat nagyon készséges volt a színváltással kapcsolatban, de a rendelésnél végig fekete maradt.
Kibontás és használat után majd osztok meg tapasztalatokat, ha valaki kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest