Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBalu0001
csendes tag
válasz tcsaba007 #17500 üzenetére
A hangot lejjebb tudod venni, nyisd meg az app-ot toolbox->settings->voice volume.
Alapon 100%-on van.én 125$ért húztam be.Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz Fuser és Tsa #17498 üzenetére
Nem tudom ugyanaz-e az appja mint az s7-nek, ha igen 2 féleképpen, vagy toolbox rc mode-al oda irányítod ahova szeretnéd, vagy area-ban kijelölöd a helyet, clean, odamegy aztán mikor kezdene takarítani pause.
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
veterán
Rossz hír. Ali szépen ráhúzza az áfát az EU raktáras termékekre is.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Stieve
csendes tag
Sziasztok !
Gyors kérdés:
Magyarítás, frissítés szempontjából S5 Maxnál van jelentősége, hogy Eu-s verzió?
Tudnék venni egyet gyorsan de EU verziót.Köszi!
Stieve -
bigrob
őstag
-
MBalu0001
csendes tag
válasz bigrob #17507 üzenetére
Ilife, azok nem szoktak rosszak lenni..
Hozd el próbáld ki Neked megfelelne-e, ha nem jön be visszaviszed..Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
Rolinkoka
újonc
Roborock S 6 pure vagy 360 S 9. Melyiket ajáljátok? Most egy árban vannak 330 eur. Megérki?
Nálam fontos a moppolás funkció és a Google home vagy az Alexa is szempont. -
Jagi
tag
válasz mckj12 #17515 üzenetére
Sajnos hiába EU raktár ha a cég EU kívüli fizetni kell.
Nem gondoltam volna erre a megoldásra, de keresztbe húzta nekem is a terveimet.
Viszont találtam egy EU céget akinél nem kell + sarcot fizetni.
[Mi Europe Store]
Most innen lesz rúd porszívó [Dreame XR Premium] -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
S5 max
3.5.8_1482
Most érkezett, fel is engedtem a gépre. Nem tudom mi a módosítás.
Pár óra múlva indítom útjára majd kiderül. (vagy nem ) -
tag
-
MBalu0001
csendes tag
válasz Fuser és Tsa #17519 üzenetére
Ha kütyümániás Vagy, vedd az s10et, az mégiscsak a legújabb és írj majd terjedelmes beszámolót!
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
tag
-
bigrob
őstag
válasz scott_free #17522 üzenetére
Véletlenszerű, se appos irányítás. Már vissza is vittem. :)
Én is valami szisztematikust keresnék 50-60 körül, de ha kicsit többért van bestbuy azt is szívesen fogadom.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
scott_free
senior tag
válasz bigrob #17523 üzenetére
Köszi, akkor felejtős.
Ezt nézegetem a német amazonról: Tesvor M1 (4000PA) vagy innen.
A korábbi változata (X500) nagyon bejött: 60k-ért vettük másfél évvel ezelőtt, szisztematikus az is, német videós tesztekben nagyon dicsérték anno, nem is bántam meg, hogy ezt választottam (mondjuk az akksit most már cserélni kell benne, de elég sokat dolgozott ). -
bigrob
őstag
válasz scott_free #17525 üzenetére
Ez tetszik.
Mennyire valós ez az akció? Épp Montenegróban süttetem magam, de ha ezután visszamegy 110 EUR-val az ára megrendelem ismerőshöz.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz scott_free #17528 üzenetére
Időközben átbeszéltem párommal, egy olyan gépet szeretnénk aminek nem kell külön cserélgetni a por és víz tartályát, hanem ahogy porszívózik, utána fel is törli azt a maradék mikro port.
Ennek fényében milyen gépet ajánlanátok?
80nm a lakás, szőnyegek csak picik vannak 2 szoba ajtaja előtt.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Galahed
senior tag
válasz bigrob #17529 üzenetére
+ 1 szavazat a Roborock gépre (S5 max)
ha van szőnyeg és van rajta mop, akkor ne engedd fel a szőnyegre. Beállítható a no mop zone, ezt szoktam használni. (S6 maxV gépem van)
Ha szőnyeget is kell porszivóznia akkor nincs rajta mop. Nem engedem rá a koszos moppot.Felmosást ne várj tőle rendeset, gondolj bele, pár deci vizzel, ugyanazzal a kicsi ronyggyal (nem kimosva vagy cserélve) feltörölni az egész lakást?
-
mazsi
senior tag
Viomi SE
Végigolvastam a topikot, de nem láttam választ két kérdésemre. Hátha valaki tudja zsigerből a megoldást.
1) Első nap jó 100 nm poszívózás után teszteltem volna a mopot is. Sima felmosás, és kombinált poszívózás/felmosás során is pár perc után lidar hibával leállt a kicsike. 10-15x is sikerült produkálni ezt a végeredményt. Van erre bevált trükk? Vagy mindenkinek rendben működik?
2) Pár nap porszívózás után a kombinált tartályt sima portartálynak ismeri fel a gép. Emiatt már el sem indul a felmosás hogy hibával leálljon. Volt soft és hard reset, újratelepítettem a programot, de semmi változás Vegyek külön tartályt a felmosáshoz? Desztilált vízzel próbáltam, és nem is töltöttem túl a tartályt.
Bónusz kérdés is eszembe jutott: honnan érdemes letölteni a Mi Home extra verzóját ami több szerver gépeit is kezeli? Volt egy orosz program jó másfél éve erre, de most nem találtam friss verziót belőle. Foglalkozik még valaki ezzel? Most két verzió fut a telefonjaimon, de jobb lenne egyben látni a két tucat eszközt.
Végül köszönöm a tippet nektek. Egész jól elvoltunk a buta porszívónkkal az elmúlt évben, de sikerült behúzni az egyik legjobb pillanatban 198 dollárért ezt a porszívót, ráadásul két nap alatt meg is jött.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Buci7
csendes tag
Sziasztok,
van már valakinek tapasztalata az új vámolással, hogy zajlik, hol jelez a posta hogy mennyit kell befizetni ? -
Ganzer
aktív tag
Sziasztok! Egy 98 nm házban 2 macska, és nincs szőnyeg. Melyik robotporszívót ajánlanátok? A felmosás nem fontos, de az sem baj ha van, leginkább a port és a macskaszőrt kéne összeszednie.
-
Buci7
csendes tag
válasz huliganboy #17545 üzenetére
a dupla térkép, a karbantartási felület, illetve az S felmosás amik hiányoznak
-
huliganboy
addikt
Áh upgrade-t akarsz...
- Duplatérkép jó lehet, igazán S5max se teljesen oké ebben
- karbantartási felület egy plusz procedúra. Én legalább is nem arra hagyatkozom, hanem időközönként takarítom.
- S felmosást meg az S5max se tud, szerintem ott már hardver korlát van...nem? -
bandigno
senior tag
válasz huliganboy #17547 üzenetére
Az S felmosás az alap, az Y ami extra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest