Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyleilah
friss újonc
Sziasztok,
Egy olyan kerdesem lenne, hogy a 1.5 eves Ilife V5S Pro tipusu robotporszivom egyik kefeje nem forog. Illetve minden egyes hasznalat elott meg kell huzni rajta a csavart, de par perc mukodes utan megint elforog es leall... Eloszor azt hittem, a kefevel van a gond, mert ezek mar nem a gyariak, de masik kefe rendelese utan is ugyanezt tapasztaltam sajnos. Lehetseges, hogy 1.5 ev alatt ugy elkopott a menet, hogy nem marad meg benne a csavar? Mert emlekszem, hogy korabban koppig be lehetett huzni, mig most elforog egy ido utan... 😕
Ha kopas allna a hatterben, lehet vajon ezt a reszt javitani / cserelni? Vagy az egesz kuka?? Csak mert motorikusan semmi baja... Rendszeresen van takaritva, fej cserelve benne, tolton van es legkesobb 2 naponta hasznalva van.
Elore is koszonom a segitseget!
Udv.
D. -
gorbep
senior tag
válasz VViktor2020 #16102 üzenetére
A konkrét típus felismerési algoritmusát nem ismerem, de valahonnan azonosítja a tartályt amit ráteszel. Általában optikai, villamos vagy mágneses módon. Ha én tervezném mágneses lenne. Nem hiányzik belőle valahonnan egy pici mágnespötty? Vagy nem tört le valahonnan egy pucuka, ami megnyom valahol egy mikrokapcsolót, vagy egy optónak képez akadályt? Vagy pont hogy koszos, és egy optó nem lát át rajta , ahol át kellene. Első lépés egy alapos mosás, szárítás... de a filtert vedd ki addig belőle... Ha valakinek van a közelben tartálya, egy tartály cserét is megpróbálnék. Ha azzal megy keresd meg hol az eltérés.... jó játék... de olcsóbb mint egy új tartály...
Dyleilah: egy kis csavarrögzítő csodákra képes...[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
veterán
VIOMI SE Y-type.
EU raktárból.
Kupon: 21TPAE9 + 5$ store
285.99$ILIFE H70 Handheld Vacuum Cleaner 21000Pa Strong!
EU raktárból, nagyon jó áron!
Kupon: 21TPAE3 + 5$ store
Ár: 82.99$Sietni nem sok kupon van!
3$ OFF 30$ with Code: 21TPAE3
7$ OFF 50$ with Code: 21TPAE7
9$ OFF 90$ with Code: 21TPAE9
12$ OFF 120$ with Code: 21TPAE12
50/5$ 2021OOTD5[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
őstag
-
veterán
válasz VANESSZA1 #16108 üzenetére
Egyik se szereti a magas szőnyegeket.
Max 2cm mindkettő.ILIFE A4s Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 3$ store + 12$ kedvezmény kosárba!
116.14$Többi ilife-nál is hasonló kedvezmények!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
VIOMI S9 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 2021OOTD5 +3$ store + eladói kedvezmény!
599.46$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Roborock S5 Max!
EU raktárból!
Kupon: 2021OOTD5 + 20$ store + 42$ eladói kedvezmény.
$382.99Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
S@c@
őstag
Az nornalis h a vacum mop pro ha elindul hangosabb mint amikor tolat? mintha plusz 15le-t kapna a kiskerek. Korabban 1c-m volt es az nem adott ki ilyen hangot. Az halkabb is volt talan,mondjuk az nekiment mindennek. :/
-
S@c@
őstag
válasz radi8tor #16114 üzenetére
Csak fura, mert ha csak lassan forog vagy elindul akkor szép halk, majd utána beindul es erőteljesebb hangot ad, mikor előre megy, illetve felmosásnál is. Nehéz így leírni....majd lehet teszek fel róla videót. Viszont ha ez így normális akkor elfogadom, csak a másik 1c nem ilyen volt és ezért csodálkoztam rajta.
-
S@c@
őstag
válasz bandigno #16116 üzenetére
De pont,hogy a 1c-nek nagyobb a szívóereje.
nessh: na akkor nem vagyok egyedül...előszőr azt hittem a lidar szenzor korbe korbe hangja, de nem, hanem amikor erőteljesebben megy előre. Szönyegen pl kevésbé hallni mint parketán. Gondoljátok nézzétek meg...home office alatt jön elő nyilván, mert ha melóba nem lennék nem érdekelne.
-
vrsptr
aktív tag
válasz yeezymeezy #16106 üzenetére
Mindezt $-ba Transferwise/Curve/Revolut fizetve talán még olcsóbb lett volna. Megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
senior tag
válasz Silent77 #16105 üzenetére
Sziasztok!
Ezzel van már itthon valakinek tapasztalata?
ILIFE H70 Handheld Vacuum Cleaner 21000Pa Strong!
Már vagy egy hete szemezek vele.. elég "olcsó"..
Mondjuk alin rengeteget vettek belőle, mondanám, hogy sok ember nem tévedhet, de a sok légy is.....Karácsonyra kaptunk feleségem szüleitől egy ilyen csodát. Rowenta robi..
Bevallom, kis se próbáltuk, esélytelennek tartom szegényt..
Rengeteg neki az akadály.. panel.. normál küszöb, "nappaliban" hosszabbító, laptopp kábel, két-három forgószék (fotel), asztalok, lépcsőzőgép, cserepek.. szerencsétlen, csak össze vissza pattogna szerintem..
Ha meg minden takarítás elött ezeket elpakolnám, át másik szobába.. ááá..Viszont egy ilyen kis akkus gyöszben látok némi fantáziát.. Amikor szemet szúr némi porcica, morzsa, bármi lehullott kis izé.. akkor csak elő kapnám, össze "sepregetném" a szemetet..
nem a normál porszívót üzemelném be.. (nem is szoktam csak ennyiért.. )Anyósnak Bosch álló porszívót vettünk, azt a fajtát, ami megáll a saját talpán, a közepe meg kivehetőm, mint egy morzsa porszívó..
Szóval a lényeg, vajon az általam vázolt alap dolgokra elég lehet ez a kütyü?
Belépő szinten.. (nagyon vékony szőnyeg, illetve kemény burkolat..)Vagy meg kímélném magam némi idegbajtól, és egy lépcsőt kihagynék, ha vennék inkább egy Dreame XR Premium vagy még inkább egy Dreame V11-et?
Bár ezek lényegesen drágább kategória..[ Szerkesztve ]
-
Tempes
tag
Sziasztok. Viomi SE-nél nálam nem működik valamiért a térkép menedzselése. Azt írja ki mindig, hogy nincs elég memória. Az app újra telepítése és újraindítás nem segített. Van valakinek ötlete mit kell csinálni?
-
Galgy
újonc
Sziasztok!
S5max-om van és szeretnék alliról rendelni kopó dolgokat hozzá de nem akarnám elaprózni ezért a kb 16k-s csomagot rendelném Kínából amiben minden van. A kérdésem az lenne hogy ezt megfogják vámolni a magas ár miatt?
Köszi, -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Alzán most 92 ezer Ft a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro.
Nos a kérdésem csupán annyi lenne, hogy kell-e ez a Xiaomi, 100k körüli árért, vagy vannak már hasonlóan jó robotporszívók is, 50-60 ezer ft körüli áron?
Feleségem szerint ha másnak jó az 50 ezres Rowenta, vagy Vileda, akkor nekünk miért kell 100k-ért a Xiaomi? Mivel fog többet tudni?(egyszintes ház, 70m2, 70% laminált padló és hidegburkolat. Egyetlen alacsony profilú küszöb (max. 2cm) ezen túl egy 15m2 szőnyegpadlós szoba.)
Köszi! -
tranceplanet
addikt
válasz HagaNRG #16128 üzenetére
Nincs! A nők nem értenek a robotporszívókhoz! Úgy általában a nők nem értenek a háztartási gépekhez, az egy dolog, hogy használják. Az 50 ropis rowenta egy Trabi, a Mop Pro egy Toyota Corolla. Attól, hogy valakinek jó a Trabi nem kell mindenkinek azt választania. Amúgy a Mop Pro belépő a Lidaros robotok felhozatalába. Egy Viomi SE külföldről megcsíphető 80K körül, az egy jó tudású robot. 110K körül pedig S5 Max elhozható EU raktárból. Mop Pro is jobban megéri EU raktárból! Itt a topikban találsz kuponokat!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Alis Lengyel raktáros rendelésnél normális, hogy a DHL 1 nap alatt átadta a csomagot a Magyar Postának, és azóta nem frissült a track?
2021. 03. 04. 8:00 Küldemény átadása nemzetközi szállításra
Most már kicsit idegesít.
-
vpeter3
csendes tag
Sziasztok!
Vettünk egy Xiaomi Mop Pro-t pár hete. Ma teljesen megbolondult. Elfelejtette a térképet. Visszaküldtem a dockra, rendbe jött. Ezt eljátszottuk háromszor, majd negyedikre áthelyezte a dokkot teljesen máshová a térképen.
Találkozott már valaki hasonlóval? Lehet csinálni valamit, vagy csak a térkép törlés segít?Illetve az miért van, hogy néha gond nélkül megy fel a küszöbre (általában miközben takarít), utána meg nem hajlandó (mikor csak a másik szobába küldöm)?
Köszönöm!
-
StoneBridge
senior tag
Megérkezett a Mop 2 Pro+, így elsőre besza-behu, nagyon szépen végzi a dolgát. Mi Home applikációval való összehangolás könnyen ment, beállítások sora is rendben van. Hosszú távon is reméljük sokáig elégedetten használjuk majd. Egy állóporszívó heti 3-4 alkalmas bevetéseit váltja majd.
Ezúton is nagy köszönet @Silent77 fórumtársnak a nagyon jól árasított vásárlásért az általa biztosított kuponnal.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
S@c@
őstag
válasz StoneBridge #16142 üzenetére
Leirod milyen es mik a tapasztalatok?
Ezt a tesztet talaltam rola: [link]
-
justgiveup
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. 80 ezerig mi most a best buy?
45 m2 a lakás, nyilván a nettó felület még ennél is kisebb a bútorok miatt. Padló van és csempe, nem nagyon van magas küszöb, kevés szőnyeg. Jó lenne, ha nem kéne manuálisan ide-oda pakolgatni és letudná a dolgát, amíg dolgozunk. Porszívózni és felmosni is tudjon. Külföldi vásárlás sem gond, vagy akár a használt sem.
Illetve megéri-e esetleg ennél feljebb menni árban szerintetek?
Előre is köszönöm. -
kmarci25
veterán
válasz vpeter3 #16141 üzenetére
Nem tudom, nálunk korábban a Telekom által biztosított router adta a wifit is. Egyre több wifis cucc lett itthon (kamerák, porszívó, légtisztító, ablaknyitás érzékelő, lámpa stb.) és ugyan a wifi stabil volt, mégis pl. a Mop pro egyre megbízhatatlanabb volt, megállt takarítás közben látszólag minden ok nélkül, indításkor új térképet kezdett rajzolni, ilyenek. Vettem egy új routert (egy Xiaomi-t), aminek a leírásában szerepelt, hogy direkt ilyen okosotthonos cuccokra tervezték. Azzal gond nélkül megy.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
veterán
válasz justgiveup #16144 üzenetére
Picivel több, de megéri.
Viomi se
Kupon hozzá: aeliveday2 + store kupon.Mindenkinek:
Érdemes átnézni az Ilife boltot, jó áron mennek a termékek.
Ilife store
Kupon: aeliveday2 + store kuponok, és a kosárban extra kedvezmények!
H70 80$, V3S pro 78$, A4S 111$, stb.[ Szerkesztve ]
-
shagy
tag
Sziasztok
90nm-es házba keresek mop képes, de no-mop megoldást, mert van szőnyeg, de főleg hidegburkolatra kellene. Állat nincs, gyerekek vannak.
Nagyon szimpatikus az 1C, hogy felokosodott.
Árban valahol ott keresgélek. (65-70E Ft körül)
Nem ragaszkodom a márkához, alapvetően elégedett vagyok más xiaomi termékekkel és megbízom bennük, tetszik a támogatottságuk.
Jó lenne a magyar garancia, de meggyőzhető vagyok.
Mit ajánlotok?- shagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest