- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danikem
csendes tag
Roborock S5 Max fehér Lengyelországból - roborock global store [link]
-12$ ALIEXPRESSBF12
-16$ select coupon
-38.75$ (-10%) 1937 Coin felhasználásval Mobil app-ból.
Total: 320.73$ -
Orion köd
csendes újonc
válasz
kmarci25 #14076 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet és nekem is S5 Maxom van. Nem tudtam még kipróbálni, mert a tetőtérben most egy kis felújítás zajlik, de utána szeretném ott is használni. Meg nem is mertem még, mert olyan jó kis térképet csináltunk, ő is meg én is, a no-mop zónáimmal, meg a virtuális falaimmal, nem szeretném, ha eltűnne.
Az egyébként gondot okoz, ha resetálni kell a wifit? Törlődik a térkép, vagy mi lehet? Ha hosszabb ideig kimarad a wifi,akkor mi történik? Mondjuk egy áramszünet után nem áll helyre a router, ilyen volt már nálunk nem egyszer.
Arra is gondoltam, hogy az egyik szinten a MiHome appban (most ezt használom) párosítom az egyik wifivel, a másikon a Roborock appban a másikkal. -
ben11
őstag
válasz
csszorsi #14087 üzenetére
Globalnál a mi home appban működik a robot magyar régióra állítva. Egyébként szerepe két ponton érdekes.
1. A globál és nem globál okos otthon kütyüket egyszerre nem tudod kezelni az appon belül, csak régióváltogatással.
2. A globál/nem globál robotokra eltérően érkeznek frissítések (sok global mop pro tulaj ezen bosszankodik), mop 1c-nél nem volt gond ezzel. -
Reggel 9:00-tól alis kuponok:
80/8$: 2020FRIDAY
50/7$: ALIEXPRESSBF7
90/9$: ALIEXPRESSBF9
110/12$ ALIEXPRESSBF12ILIFE A4s Robot Vacuum Cleaner
EU raktrából, 113.99$ Kupon: ALIEXPRESSBF12Viomi SE
Kupon: ALIEXPRESSBF12 + 8$ Select kupon
279.99$Roborock S5 Max
Kupon: ALIEXPRESSBF12 + 16$ Select kupon
359.49 -
csszorsi
csendes tag
válasz
rayoliviero #14080 üzenetére
Mennyi a gari euronicsba?
Pont most néztem a Xiaomishop is leárazta ü0ra 2 év garival az 1C t😊
Én notebook.hu ról rendeltem de csak 1 év garit adnak rá🙄 mondjuk csak 69.900volt -
csszorsi
csendes tag
Hello, honnan lehet tudni, hogy global verzio e a xiaomi robot?
Most rendeltem notebook.hu ról, 1C t, picit elbizonytalanodtam. Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha nem global akkor azt honnan tudom? És mi lehet a gáz vele? 🙄Köszi -
luciferk
senior tag
válasz
rayoliviero #14084 üzenetére
Lehet, hogy szorúl valahol a főkefe vagy még be kell járatódnia az 1C-nek? Az 1C tulajok biztosan tudnak írni erről a hibáról ha volt már hasonló tapasztalatuk.
-
ben11
őstag
válasz
Sokaknak (köztük nekem is) nagyon bevált ez a típus.
-
luciferk
senior tag
válasz
Majd a pozitív-negatív tapasztalataidat oszd meg velünk, nekem is útban van az 1C, remélem nem vállasztottunk rosszul
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #14079 üzenetére
Végül Xiaomi Mop 1C-t vettem az Euronicsban 80-ért. Az Aldisnál a sok garit sajnálom, 3 év.
-
spiky03
veterán
Ugye ha új helyre rakom a dokkolót, akkor törölni kell a térképet és újra megcsinálni?
Mert át szeretném majd helyezni.
Vagy magától felismeri, hogy hol van? -
pooty
tag
válasz
erikke17 #14075 üzenetére
Ahogy látom kb 150ezer most. Viszont nem tud semmilyen fajta szisztematikus útvonal tervezést, se térkép kezelést... Cserébe tud magyarul beszélni és 10 év szervízgari van rá... hát nem tudom. Egy 50ezer forintos Xiaomi Mijia G1es is tud már félszisztematikusan működni és a szervizt leszámítva simán tudja a rowenta szintjét.
-
kmarci25
veterán
S5 max vajon mit szól ahhoz, ha a két szinten két külön wifi hálózat van? Ez így nem lesz jó, igaz?
-
erikke17
őstag
Sziasztok. Egyik ismerősom szeretne robot porszívót javasoltam neki Xiaomit ár értékben úgye jó nekem is az van Gen1-es. Ő ezt nézte ki és ragaszkodik is hozzá ROWENTA RR7267WH X-PLORER SERIE 40 2V1
Szerintetek?
Előre is köszönöm -
Sziasztok!
Egy 50-55nm2-es, egy szintes házra keresnék robotporszívót, a keret maximum 120k.
Fontos hogy legyen no go zóna, és hogy tudjon felmosni és a csere alkatrészek könnyen beszerezhetőek legyenek.
Kisállat nincs, kihívást jelentő szőnyegek sincsenek.
A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro-t néztem ki. Van esetleg ettől jobb ebben a kategóriában? -
rayoliviero
veterán
válasz
tobias88888 #14072 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
-
tobias88888
őstag
válasz
rayoliviero #14069 üzenetére
Árukereső Árdiagramja a barátod: [link] . Egy éve 90 volt újonnan -> nem éri meg
-
Zeki
nagyúr
válasz
rayoliviero #14069 üzenetére
Túl sok a porszívó, kevesen járnak ide. Facebook csoportokat is keress. Vásárlós, üzletes csoportokat. Én most a Xiomit ajánlanám.
-
Sziasztok!
Mi Robot Vacuumhoz keresnék főkefe+szűrő+oldalkefe kombót.Annyi találat van aliexpressen ,van valakinek tuti jóáras ?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #14068 üzenetére
[link] Ezt az Electroluxot megérheti? Ez drágább, mint az előző, de új. Viszont információt semmit nem találok róla itt a topikban.
-
rayoliviero
veterán
Használtan érdemes lehet venni A4S robotporszívót 45 nm-es lakásba? 32000-ért árulják. Kínából nem szeretnék rendelni.
-
Zeki
nagyúr
Viomi SE.
A felső szinten is úgy csinált térképet, hogy ott volt a töltő. Most csak felvittem, hogy egy szobát porszívózzon fel. Körbemrntvs szélein, majd szépen felporszívózott, de utána kereste a töltőt mint rémült gyerek sz anyukáját. Ment mindenfele, nem találta. Kb 2 perc után félreállt. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
Segesvarya86 #14062 üzenetére
Persze, tudja. A no go zóna egész addig a térképen marad, míg ki nem törlöd onnan. De tud több térképet is kezelni, így megoldható az is, hogy ne kelljen mindig kijelölni a tiltott területet, csak térképet kell váltani. (Bár szerintem egyszerüen a no go zónát kitörölni, rárakni, mint térképet váltani. Nálam legalábbis elsőre mindig hibát dob térképváltásra, kétszer kell eljátszani, aztán szót fogad.)
-
Segesvarya86
csendes tag
Sziasztok,
robot porszívó vásárlás előtt állok kérlek segítsetek dönteni, 73 m2 küszöb nincs, normál padló és alacsony szőnyeg. 2 változat között vacilálok: Viomi SE, Roborock S5 Max. Szeretném használni a mop funkciót, de a szőnyegekre kellene vigyázni. Viomi SE esetében megoldható hogy 1. Körben elküldöm porszívózni mindent, utána külön felmosni és teszek no go zonet a szőnyegre? Ezt meg tudja jegyezni vagy mindig kell a no go zonet újra állítani? Értem ezalatt 2 térképet ment el?
Megéri az S5 Max a kb. 50k felárat? Ha tényleg meg éri akkor inkább egyszer veszek drágábbat.
köszönöm -
Zeki
nagyúr
Nem volt áram alatt a dokkoló, elindítottam hogy egy szobát porszívózzon ki, majd elmentem itthonról. Nire hazajöttem, a nappaliban állt, nem ment vissza a dokkolóhoz, nem talált oda.
Jóval odébb ment. Viomi SE. -
AndrewBlase
senior tag
Üdv.
Tesóm fejébe vette, hogy ő is beszerez (hazai helyi forrásból, mivel ódzkodik a netes vásárlástól) 2 robotot. (Eltolt szintes ház, nem akarja cipelgetni őket.)
Ezt a két példányt szemelte ki:
Navon Relax Clean and Wash
Sencor SRV 4250SLAz elsőről annyit találtam, hogy eléggé butácska, porszívózni és feltörölni egyszerre nem tud, csak távirányítóról vezérelhető. (Ez menne a lenti szintre)
A másik már egy kicsit komolyabban tűnik.
Ezekről van valami vélemény, tapasztalat, infó? -
eJeti
csendes tag
Adott egy néhány hetes "Xiaomi Mijia STYJ02YM V2 pro mi robot Vacuum Cleaner".
Csak úgy tudtam párosítani az app-al, hogy Kínai régiót választottam.
Kínai-t beszél, de ez nem zavar.
Eddig is rém lassú volt mire betöltötte a térképet (3-5 perc).
De ma.. Ma az app azzal fogadott hogy jelentkezzek be, de ezután sem mutat saját eszközt "(My devices (0)"), "No home environment info" miközben van egy teljes térképem.
Tapasztalja ezt más is?
Átmeneti probléma?
Tudok tenni valamit?Köszi.
-
Tanczi01
tag
Roborock S50-ünk van. 18as hibát mond. Szívómotor probléma. Volt valakinek ilyen problémája?
-
ben11
őstag
válasz
Smith Ügynök #14050 üzenetére
Nálunk nincs sok szőnyeg, azokra szoktam külön ráküldeni Robertot turbo módban.
-
válasz
eddig én is kizárólag turbóban használtam, de most beszarattak, úgyhogy lejjebb veszem
-
Galahed
senior tag
válasz
Nálam csak a szőnyegen kapcsolja be automatikusan a maxot. A többi helyen bőven elég a normál fokozat. (igaz 2500Pa a max, igy ehet, hogy a normál is magasabb értéken van...) (S6maxV)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest