- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
válasz
_Dumber_
üzenetére
Helló,
nekem két zóna van definiálva, mindkettőre szántam 3-3 órát, köztük 3 óra szünettel. A technika megindult, és amíg az aksi tartott, ment, majd hazaballagott tölteni. Mivel a schedule szerint már nem fért bele, hogy újra elinduljon, ezért csak a következő munkaciklusban indult neki, és azt is végignyomta. Volt olyan esőnap, amikor az eső hazaküldte, kivárta a 2 óra száradási időt, amit állítottam, majd kiment. Ez igaz volt akkor is, ha már csak negyed óra volt hátra az adott munkaciklusból. Heti 5 napot ment, hétvégén szabin volt. Mindig tele töltötte magát, nem számolgatott. Az ennél intelligensebb viselkedést mondjuk az általam használt IoT integrációval tudnám modellezni, de nem láttam szükségét.
Kb. szerdára már mindig nagyon egységes volt a terep, minden kihagyott kis csomó eltűnt.
Az átlagsebesség függ a fű méretétől, ugyanis adaptívan, a fű ellenállásával arányosan gyorsul/lassul. Az IoT rendszerem Grafanában jeleníti meg a mért adatokat, abból az látszik, hogy kb. 1km/h az átlag. Szemmel láthatóan lassabban ment hétfőnként, mint mondjuk csütörtökön.
Ez a tavaly augusztusi working time/ blade time/ distance mérés eredménye:
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux haladóknak
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Facebook és Messenger
- Jófogás tapasztalatok
- Projektor topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest