- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Keef_Lee #800 üzenetére
Tapasztalat kiegészítése bő 1 hét használat Landxcape után:
kb. 300 m2-t nyír. Beállítása 600 m2.
kb. 2 óra hosszát nyír összesen. Ha nincs tenni valója, mert nem nő a fű, vagy előtte már mással lenyírtam a beüzemelése előtt, akkor pont ennyit egyszerre is tud. Teht e helyére balalgva többet azon a napon nem indul.
Ha jobban kell nyírnia, akkor hol 1,5 órát, hol 1óra 45percet megy. Ezt követően töltés és a 2 órából visszamaradt időt folytatja.
Tehát, amire itt néhányan panaszkodtak, hogy nem folytatja a töltés után: az beállítás (m2) és feltétel (milyen gyorsan merül, azaz ellenállás mekkora) függő. Teljesen rendben van.
A fű a nyíráson belül egyenletes. Van benne gaz is bőven. Az is ugyanakkora
Pénteken esett szépen kiírta, hogy érzékelte az esőszenzor. Szombat-vasárnap a jelenlegi beállításával nem dolgozik. Hétfőre bőven ki is száradt, 9-kor meg is kezdte a munkát.
Ma egy kicsit lekapartam a késeiről a poros-fűleves kemény szutykot, így ismét élesen vág.
Nekem teljesen megfelelő ez a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest