- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
Vasárnap telepítettem a sajátomat. Mi lenne benne a nehéz? Ebéddel együtt 3 óra alatt megvolt. Utána 2 cölöpöt raktam arrébb 3 centivel, hogy ne akadjon a bokor aljában el.
Igaz ez csak egyszerű Landxcape, de a telepítésen nem változtat.Tapasztalat:
600 nm-re beállítva a menüben 2 óra hosszán keresztül megy. Utána 1h10min töltés, majd újra elindul, de csak végig ment a határolón és újra dokkolt.
Dolga ugyan már nem volt, mert már lenyírta addigra a most éppen, hogy növekedő füvet, de azt olvastam, hogy így beállítva a töltés után folytatnia kellene.A dokkolón néha ránézve látom, hogy néha rátölt. Ez gondolom folyamatosan a töltöttség esése miatt van a pihi időszakban, de az akku élettartamnak nem tudom, hogy mennyit tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest