Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym147
üzenetére
Én igen, pár órán belül válaszoltak. Mondjuk én csak egy olyan ártatlan kérdést tettem fel, hogy hol a magyar dokumentáció, és hogy nem tudtam a regisztrációnál sem kiválasztani Magyarországot, pedig hazai vásárlás, és még a dobozon is lehet elvétve magyar szöveget találni

Vicces volt, hogy angolul írtam, de google fordítóval válaszoltak magyarul:
"Hölgyeim és Uraim,
kérjük, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségi adatokkal:
worx-service@ewskft.hu+36 1 999 6110
Monday to Friday: 8:30 - 17:00, Friday: 8:30 - 14:00Andor u. 60
1119 Budapest
Hungary"Esetleg náluk érdeklődj, nekem annyira nem volt fontos az egész (tökéletes az angol doksi is, sőt, sok esetben érthetőbb mint a magyar), csak kíváncsi voltam hogy mit írnak.
Szerintem is van valami az akkuddal, 10% körül indul haza, de annyival még rengeteget kellene mennie, pláne hogy ilyenkor nem is nyír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs