Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• litter

tag

Parkside 1000nm szubjektív gondolatok első robotfűnyíró felhasználóként:

Az egység bár végtelenül korrekt áron kapható és alapvetően fűvágásra alkalmas, így az AI korszakában nagyon zavar, hogy bántóan HÜLYE. Otthon rengeteg Xiaomi ökoszisztémás okoseszközt használok és napi szinten élvezem a modern technológia apró finomságait, kifinomult működését az egyes moduloknak.

Ehhez képest ez a "Smart" gép olyan, mint egy nem kívánt időutazás a múltba. A vezetékes megoldás eleve idejétmúlt, de tagolt kertemben a szűk átvezetések véget nem érő tili-toliba fulladnak, nem beszélve arról, hogy vizuálisan is csúnya látvány a sok drót. A fűnyíró teljesen koncepciótlanul, össze-vissza baszong a kijelölt hálón belül, szemlátomást fogalma nincs mit csinál, nem tudja hol van. Az általa kedvelt részeken hosszan időzik, míg más részekre alig teszi be a lábát. Idegből rohan bele újra és újra ugyanazon akadályokba, nézni is rossz, nem tudom hogy fogom kibírni évekig ezt a látványt. Könnyen elakad, elássa magát, a dróton ügyetlenül mozog. A hozzá adott "Smart" appot inkább nem is minősítem, maradjunk annyiban, hogy vicces.

Ebben az ársávban a Parkside alternatíva nélküli, engem is elcsábított a látszólagos értékajánlat és rákívántam. Viszont vannak kétségeim, hogy 2024-ben szabad-e még ezt a technológiát bárkinek megvenni. Szerintem inkább felejtsük el. Abszolút megértem azokat, akik a 150.000 Ft többszörösét szánják rá egy valóban okos fűnyíróra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés