Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
litter
tag
Parkside 1000nm szubjektív gondolatok első robotfűnyíró felhasználóként:
Az egység bár végtelenül korrekt áron kapható és alapvetően fűvágásra alkalmas, így az AI korszakában nagyon zavar, hogy bántóan HÜLYE. Otthon rengeteg Xiaomi ökoszisztémás okoseszközt használok és napi szinten élvezem a modern technológia apró finomságait, kifinomult működését az egyes moduloknak.
Ehhez képest ez a "Smart" gép olyan, mint egy nem kívánt időutazás a múltba. A vezetékes megoldás eleve idejétmúlt, de tagolt kertemben a szűk átvezetések véget nem érő tili-toliba fulladnak, nem beszélve arról, hogy vizuálisan is csúnya látvány a sok drót. A fűnyíró teljesen koncepciótlanul, össze-vissza baszong a kijelölt hálón belül, szemlátomást fogalma nincs mit csinál, nem tudja hol van. Az általa kedvelt részeken hosszan időzik, míg más részekre alig teszi be a lábát. Idegből rohan bele újra és újra ugyanazon akadályokba, nézni is rossz, nem tudom hogy fogom kibírni évekig ezt a látványt. Könnyen elakad, elássa magát, a dróton ügyetlenül mozog. A hozzá adott "Smart" appot inkább nem is minősítem, maradjunk annyiban, hogy vicces.
Ebben az ársávban a Parkside alternatíva nélküli, engem is elcsábított a látszólagos értékajánlat és rákívántam. Viszont vannak kétségeim, hogy 2024-ben szabad-e még ezt a technológiát bárkinek megvenni. Szerintem inkább felejtsük el. Abszolút megértem azokat, akik a 150.000 Ft többszörösét szánják rá egy valóban okos fűnyíróra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest