Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zegzugos kertbe sajnos nem igazán jó választás egyik "kaotikus" útvonalú gép sem -- oda térképes kell.
A Parkside-okat az árkategóriájukban kell értékelni. Másfélszer, akár kétszer ennyi pénzért is kaphatsz olyan gépet, amelyik semmilyen szempontból nem jobb.
A vezetékes megoldás pedig a jelen realitása. Azért "szabad" megvenni ezt a technológiát, mert jelenleg ez az általános. A kapható gépek nagyon kevés egzotikus és egyben méregdrága kivétellel vezetékesek, és nagy többségük random kóvályog a területén.
A vezeték egyébként nyár végére el fog szépen tűnni a nyesedék és egyéb növényi maradványok alatt, nem fog látszani.
MaCS
-
WiZARD
veterán
-
süti5
őstag
Parkside nekem bevált, szuperül működik. Utólag is kapsz hozzá olcsón nagy akksit, én is ezt tettem, alapból 4 ah-s járt hozzá, ezzel 4 órát működik kb. utána megy töltőre, a 8ah-s-sal 8 órát bír.
Egyszerű, stramm gépnek látom, nem az ilyen kifinomult, mindent állítgató emberek gépe szerintem, de a célra tökéletesen megfelel. Van applikáció, egy-kétszer elakad pl. új nagy vakondtúrásban, de ennyi hiba volt eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Kukirin G2 elektromos roller
- Rockrider AM50s enduro 27,5 - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest