Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Az OTP teljesen más téma, és ott csak a bank saját kártyái között tudsz tranzakciót végezni.
A Booking.com cucca pedig ugyanúgy bankszámlára utal, csak a kártyaszám alapján próbálja beazonosítani a számlát, ami a pénzintézetek oldaláról nem minden esetben támogatott.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
takcslajos1
tag
Nekem eddig mindig sikerült, bármely bank automatájánál. Sőt, csak Revolutrol veszek fel pénzt, mert hiába a 150 ezer forintos havi 2 ingyen pénzfelvétel, a számlavezetés akkor 0 ft, ha nem veszek fel KP-t. (Különben a felvett pénz és az adott havi jóváírás hányadosával, de legfeljebb 1-el szorozzák az amúgy eléggé magas számlavezetési dijat, mely hányados ugye esetemben nulla.)
A havi 200 Euróban meg bőven benne vagyok, alkalmanként kell 1-2000 forint jó kis jalapeñora a piacon[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
Az alap hogy mindig a helyi valutában veszel vel pénzt, vagy vásárolsz, nem engeded a DCC-t.
https://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_currency_conversion -
anadroid
senior tag
OTP-s ATM-ből, összesen három van az országban, ebből 2 Budapesten. Ezek nem kaszálnak meg.
Az OTP oldalán megtalálod őket.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
KTU
addikt
6db OTP Euro ATM van Bp.-en.
kb. fél éve néztem kerestem az oldalukon, akkor a kecskeméti automaták hiányosan és rosszul is voltak feltüntetve,
ahogy nézem,kó most elég jól összeszedték."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
vnorbi
aktív tag
Nálam is ez volt. Folyamatosan figyeltem a netbankot a kód miatt hétfő óta, és még ma délelőtt is csak 3500 forint volt az előjegyzett kártyaforgalom. Mostanra meg lekönyvelt a bank kétszer 3500 forintot úgy, hogy egyébként nem volt rá fedezet (ennyit arról, hogy majd webkártyáról töltjük, amiről nem fog tudni többet leszedni, mint engednénk).
A Revolut egyenlegen viszont csak az egyszer írták jóvá a két levonást.
Ez nagyon nem szimpatikus, mert ha ilyen hibák miatt százezres mínuszokat hoz nekem össze, akkor arra bank olyan hitelkamatot rányom, hogy csak nézek.
-
ritaus
újonc
-
Lex Icon
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ÚJ Xiaomi 14 12GB/512GB Fekete okostelefon ÚJ
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- iPhone 14 Pro Max 1TB! Karcmentes! Üvegfólia! Apple Számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest