- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
bigdady #32892 üzenetére
A Krakenen a Funding fület ha megnyitod és kiválasztod az EUR-nál a depositot, és beírod a kívánt utalandó összeget, akkor ott alapértelmezésként a régi bejáratott Fidor Bankot hozza fel. De ha megnézed jobban, van egy kis fülecske és ha ráböksz, akkor lenyílik egy lista több lehetőséggel. Ott van köztük egy ha jól emlékszem( mert mos nem vagyok gép előtt) Frick Bank, Liechtensteini címmel. Na azt választottam. A fenti képen látható IBAN számmal megadva és a címzettként a Payward Ltd-t megadva, mögé írtam a címét is. Így nekem átment.
-
Gyurma_13
aktív tag
OTP EUR számlára szeretnék saját magamnak EUR-t utalni revolutról. Létrehozom a kedvezményezetnél magamat, és amikor beírom az IBAN számom, az OTP-s EURos számlaszámot, mindig csak HUF-ban akar utalni. Akkor is, ha az EUR-t választom a revoluton.
Mit csinálok rosszul?Megoldódott, én voltam a béna
-
Gyurma_13
aktív tag
Nekem is ez volt, késtek az sms-ek. Kb 3 óra alatt sikerült egyszer, hogy amire megkértem egy percen belül küldte.
Az előtte lévő 10-15 probálkozás mind sikertelen volt. Ki kell várni, hogy elfogyjanak a késő sms-ek, mert azok nem lesznek érvényesek. Mindig a legutolsó az érvényes, de ha késve jön, akkor nem azt pötyögöd be amire a kérelem vonatkozik.Utána az email verifikáció is ugyan úgy késett, ott is többszöri próbálkozásra sikerült csak.
Kitartónak kell lenni. Vagy érdemes korán reggel vagy este próbálkozni, ha napközben nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest