Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Apuval készítettünk egy ilyen táblázatot, oszt azt köllött..

Szóval nagyon ráértem, és végeztem egye tesztet. A cél az volt, hogy a Monzo kártyámon 10£ jelenjen meg a tranzakció végén. Két "feltöltési" lehetőséget teszteltem:
1. TW -> Monzo közvetlen feltöltés TW alkalmazásból
2. Revolut top-up Ft hitelkártyáról közvetlenül (Curve nélkül), majd -> Monzo bank transfer Revolut alkalmazásbólAz utalás mindkét esetben 01.28.-án történt, bár az 1. napközben a 2. pedig este így adódhat némi eltérés az árfolyam különbözetből, de szerintem ez elhanyagolható. Majd ma megnéztem a számlatörténetet a bankomnál, mert gondoltam hogy a 2 esetben várható hogy többet fognak végül könyvelni mint az utalás napján történt levonás. Az alábbi táblázat szerint alakultak a költségek:
Konklúzió: bár Revoluttal kicsit macerásabb az átutalás, még mindig olcsóbb, mint TW-vel.
Amint megérkezik a Curve kártyám, készítek majd egy olyan tesztet is, amiben a Revolut-ra Curve káryáról fogok top-upolni úgy, hogy a Curve alá lesz beillesztve a Ft hitelkártyám. Ott várhatóan még nagyobb lesz majd a különbség a TW -> Monzo verzióhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest