- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Ez az e-bay seller (meg a többi is úgy általában véve), ha írok neki, miért nem tud vajh' annyit visszaböffenteni, hogy fapapucs, vagy b.meg, vagy akármit?
A többinél is ezt tapasztaltam, hogy csak addig ír lelkesen, meg csak addig válaszol, amíg meg nem rendelem a szarját. Ősi magyar mentalitás, de ezek szerint a világ más pontjain is akad ilyen bőven... Értem én azt, hogy más időzóna, meg fél nap eltérés van, mert ők a világ másik felén vannak, meg nyár van, stb., de azért 1-2 nap elteltével azért elvárnám a választ, ha már ezt hírdeti bőszen, fennhangon. Meg gondolom, hogy nem egy ember tolja a boltot, a kollégája is nyomhat egy reply-t nekem. De már kis hazánkban, idehaza Abszurdisztánban / Magyarisztánban hozzászoktam ehhez a mentalitáshoz, úgyhogy annyira nem is lepődöm meg, csak b@romira idegesít. Annyira fáj neki válaszolni egy kérdőmondatra? Vagy ennyire nem számít a vevő, miután már rendelt? Vagy ennyire nem online (ezt kizárnám egy ilyen kaliberű e-bay seller (ráadásul bolt)) esetében? Vagy idegesítem a kérdéseimmel? Mert akkor meg nem kell árulni, és hírdetni, hogy gyors válasz, meg max 24h-n belül, stb. Na mind1, az ilyeneket sosem fogom megérteni, a másik kínaival is mit szívtam a Sonim-al kapcsolatban...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest