- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #18877 üzenetére
Itt vagyok a fórumon, közben értesítősávon kiírja mit küldtek üzenetben Facebook Massangerbe, lehúztam a sávot, válaszoltam az üzenetre. Megnyomtam a Home gombot, rányomtam a minire, ugyanúgy a fórum van előttem, nem tölt újra. De olyat is szoktam, hogy ha van frissítés valamelyik alkalmazáshoz, akkor azt elindítom, és amig letölti és telepíti pl. egy 10 megás appot, addig netezem közben végig. Akkor nem ez a multitasking? Ha nem akkor rosszul tudtam, elnézést! És itt semmi trollkodás nincs, halálosan komolyan mondom amit írok.
N900-at láttam már képekről.
Nekem az opera minivel semmi bajom, a képminőség kiválóra van állítba benne. Van olyan nem is egyszer, hogy 4-5 lap van megnyitva benne nekem.
Az opera mobile-t próbáltam korábban, de nekem nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest