Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Emlékeztek amikor tisztáztuk a piacos félreértést, még én segítettem neki akkut találni olcsón. Aztán itt meghirdetett egy samu n400ast. Én írtam neki, hogy mondjon egy árat kell, erre ő, hogy most szervizben van aztán meg, hogy rossz a gépe jegelné a dolgot. Én még egy párszor írtam neki de semmi válasz. Aztán a másik nevemmel bejelentkezve
jelentkeztem hirdetésére amire rögtön válaszolt, és így aztán felfedtem magam és rákérdeztem hogy mi miért nem válaszolt őszintém, hogy nem adja már el. Erre ő "egészségedre, fenntartom azt, hogy annak válaszolok, akinek akarok.
Ha valaki nem veszi észre, hogy nem reagálok neki, akkor felőlem írhat, ameddig akar."
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jelentkeztem hirdetésére amire rögtön válaszolt, és így aztán felfedtem magam és rákérdeztem hogy mi miért nem válaszolt őszintém, hogy nem adja már el. Erre ő "egészségedre, fenntartom azt, hogy annak válaszolok, akinek akarok.