- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
Köszi a gyors választ!
3. Nekem az már elég, ha valahogy át lehet tenni szöveget, vagy grafikát másik jegyzetbe. Nem lesz rá sokszor szükségem, csak a lehetőség legyen meg.
4. Végül is az sem gond, ha az RM2-n nem tudom szerkeszteni, mert igazán csak a szövegtörzs a lényeg, szerkesztésre jó az asztali gép, vagy a laptop is. Nekem kézi jegyzetként is tökéletesen megfelel, csak ne kelljen keresgélnem a papírjaim között, egy helyen megtaláljam, amire szükségem van.
5. Ha jobban belegondolok, most is A/4 lapokra rajzolom a felméréseimet, csak a papíron nem tudok belenagyítani, ha egy kisebb részletet jobban ki akarok rajzolni.
Én nagyon sokat ülök asztali gép előtt, ritkábban laptop előtt és már a szemem is egyre jobban romlik. Ezért kifejezetten szemkímélő e-papír technológiás kütyüt keresek. Az sem baj, ha sötétben nem tudom használni, legalább nem rontja a szemem és néha rákényszerülök a pihenésre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Milyen egeret válasszak?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest