Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabiro
friss újonc
Sziasztok, Remarkable 2 vagy Onyx Boox Air2 vásárláson gondolkozom és kérnék egy kis segítséget a tulajdonosoktól: Lehet ezeken a készülékeken kényelmesen A4 -es méretű jegyzetlapokra jegyzetelni? Értem, hogy fizikailag kisebb, mint az A4-es, de arra gondolok, hogy elfektetve kiadja az A4-es szélességet így tele tudok írni egy kb fél A4-es oldalt, majd ha leérek a képernyő aljáig, akkor legörgetek, hogy a lap alját is teleírhassam és csak utána beszúrni egy új lapot. Nem tudom érthető-e a kérdés, kicsit le vagyok fáradva, de szóval az a lényeg, hogy egy képernyő az egy lap lesz-e a pdf-ben, vagy lapon belül fektetett módban lehet-e a lapot fel-le görgetni jegyzetelés közben.
Másik kérdés: Valaki tud segíteni egy R2 rendelési linkkel?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest