- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabiro
friss újonc
Sziasztok,
Köszi a válaszokat! Onyx tulajok közül esetleg valaki ránézne a kérdésre és megírná, hogy ott hogy működik? -
gabiro
friss újonc
Sziasztok, Remarkable 2 vagy Onyx Boox Air2 vásárláson gondolkozom és kérnék egy kis segítséget a tulajdonosoktól: Lehet ezeken a készülékeken kényelmesen A4 -es méretű jegyzetlapokra jegyzetelni? Értem, hogy fizikailag kisebb, mint az A4-es, de arra gondolok, hogy elfektetve kiadja az A4-es szélességet így tele tudok írni egy kb fél A4-es oldalt, majd ha leérek a képernyő aljáig, akkor legörgetek, hogy a lap alját is teleírhassam és csak utána beszúrni egy új lapot. Nem tudom érthető-e a kérdés, kicsit le vagyok fáradva, de szóval az a lényeg, hogy egy képernyő az egy lap lesz-e a pdf-ben, vagy lapon belül fektetett módban lehet-e a lapot fel-le görgetni jegyzetelés közben.
Másik kérdés: Valaki tud segíteni egy R2 rendelési linkkel?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest