Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
haimon97
csendes tag
válasz
haimon97
üzenetére
SSH-n keresztül mkdir-rel létrehozok az md0 gyökerébe egy folder-t, ezt a Share alatt megosztom (Make share public).
mount -o loop -t iso9660 /ISO_file_helye/iso_file_neve.iso /mnt/HD_a2/letrehozott_folder_neveAddig sikerült jutni, hogy ssh alól látom a mountolt iso tartalmát, de hálózaton keresztül nem, ezt hogy lehet megoldani?
Jelenleg sajnos még a megosztásban sem tudok foldert létrehozni a hálózat felől. -
veze
őstag
válasz
haimon97
üzenetére
ha nason van az iso és pc-n akarod lejátszani felesleges mountolni nason belül..
pc-n egyszerüen megnyitod egy lejátszóval és megnézed
vagy akár egy tízezer forintos medialejatszó nekem pl himedia200B
is lejatsza közvetlen iso-bol -
csozsi
tag
válasz
haimon97
üzenetére
Akkor most lehet, hogy nem értem, mit szeretnél.
A nason lévő iso fájlt hálón keresztül képes lejátszani a windows alatt a vlc player.
Egy iso lejátszást tudó hardveres player is képes erre, ha ftp-n megadod neki az elérést, ha tud webes felületet, akkor a megosztott könyvtárakból le kéne tudni játszani esetleg. -
Zamery
senior tag
válasz
haimon97
üzenetére
Hát, ha elmondanád hogy pontosan mit szeretnél csinálni, akkor lehet hogy tudnánk segíteni. Én olyat már csináltam, hogy egy DVD-t (.iso-ban volt mentve) megosztottam a NAS-ról, és a Buzz Player nevű programmal tudtam nézni a DVD-t egy iPad-ról.
-
Zamery
senior tag
válasz
haimon97
üzenetére
Ha egy hálózaton vannak a gépek akkor a NAS webes felületén belépve: Adminisztráció --> Karbantartás --> Leállítás. Legalábbis NSA-210-en ez így van. Gondolom a 310-nek sem különbözik sokban a kezelőfelülete.
Ha nincsenek egy hálózaton akkor DynDNS-el kellene operálni, és ha már el tudod érni a NAS-t az internet felől, akkor ugyan úgy le lehet állítani a webes kezelővel.
De be lehet azt is állítani, hogy egy adott időben kikapcsoljon, ha ez megoldás.
-
veze
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple TV+
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- JBL Charge 5
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi