- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csozsi
tag
válasz
Claude Leon #2347 üzenetére
Nem, ez már a vinyóra telepített verzió volt, abban a hiszemben, hogy megoldódnak a sebesség gondok.
-
csozsi
tag
válasz
Claude Leon #2332 üzenetére
Nos ezt megtettem, az egész start mappa tartalmával., és így totál leállt az ffp működése.
Negatívum: nem tudom elérni telneten,és ssh-n a rendszert. (és nem férek hozzá bizonyos fontos adatokhoz, melyek tartalmazták az ffp tevékenységét.
Pozitívum: 26000 kb/s körüli sebességgel tudok másolni róla, miközben egy dvd struktúrájú filmet nézek róla. A másolás ideje alatt a processzorterhelés 98-100%-os, utána 2 (kettő!!!) %, amit nem láttam már kb egy éve.Mivel új eszköz váltotta fel, a benne lévő 2 terás vinyók "más, fontosabb beosztást" kaptak, így a készülék akár eladóvá is válhat, ha valakit érdekel. 2011.08.03-i vásárlás. Dobozában.
-
csozsi
tag
válasz
Claude Leon #2332 üzenetére
Igen, hiszen az egész téma arról szól.
Köszönöm. -
csozsi
tag
Mivel a linux távol áll tőlem, így csak az innen nyert tudással konfigoltam a nas-t. Felkerült a hdd-re a kliens.
ssh-n ugyan le tudom állítani, de ha újraindítom, akkor megint elkezd dolgozni.
Hogy tudom leállítani az automatikus indulást, ill. hdd csere után mi marad meg belőle? (úgy gondolom semmi, de a biztonság kedvéért kérdezem.) -
csozsi
tag
válasz
pacman789 #2313 üzenetére
Nem villanyászboltban kell venni a Cat5 feliratú cérnát, hanem a megfelelő helyen, a megfelelő minőségű (és vastagságú) kábelt.
Megy azon a gigabit (értékű) adat, ahogy kell.
Nálam ugyanazon a rendszeren minden gép között, bármelyik hálókábelemmel (bóti, "gyári", ill. saját krimpelésű) száguld az adat, kivéve ha a zyxelemről szeretném megszerezni. -
csozsi
tag
válasz
Anonymus23 #2311 üzenetére
Dvd-s verziót vettem, outletből, olcsóért, vinyók nélkül.
Bár neked eredetileg az általad választott masinát ajánlottam, mert abban még erősebb a proci, mint az LG-ben. -
csozsi
tag
válasz
Anonymus23 #2227 üzenetére
Lehet, hogy érdemes: http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2012/01/25/zyxel-nsa310-review/2
Én a táblázatban lévő LG-t szereztem be az nsa-221 helyett.
Ég és föld a különbség. (És gyárilag Transmission fut rajta.)Az újabb eszközben kb 4-szer gyorsabb proci van, a tesztjeimen hibátlanul teljesített.
De be kell szereznem minimum ugyanannyi vinyót, mint az eddigi nasomban volt, hogy legyen hová áthelyezni a meglévő (és seedelendő) cuccokat. (iszonyat sokáig fog tartani, az eddigi tapasztalataim alapján)
Az biztos, hogy semmilyen energiatakarékos, avagy green nem jöhet szóba, mert az LG oldalán tiltólistásak, és kezdetek óta gyanús, hogy a szett gyengén muzsikál a "csillagok együttállása" okán. (Zyxelnél ugyanakkor a javasoltak között van) -
csozsi
tag
válasz
avena71 #2182 üzenetére
Milyen irtószert használsz?
Nem csak vírusirtó kell, hanem Hijackthis, vagy hasonló, ami kiszűri az induló progikat.
Ugyanis több gonoszka képes megelőzni a vírusirtó működését, illetve pár, magát vírusirtónak feltüntető program még több gondot okoz.
Az Avast ingyenes irtószer pl. képes a rendszer indulása előtti átvizsgálásra is, tehát semmi nem tud elindulni rajta kívül. Nem magától, hanem parancsra, alkalmanként.
Érdemes még átnézni a gépet AdAware, és Spybot & Destroy spyware irtókkal is. -
csozsi
tag
válasz
gumimaci1235 #2174 üzenetére
FefeeX hozzászólásából nyílik Bélaaaa írása.
Töltsük le a többi szükséges programot is a készítők honlapjáról:
Folytassuk alkalmazásaink telepítésével.
Telepítés ugyanúgy, mint a pendrájvra.
Mielőtt belevágsz, a még működő pendrávról MC-rel készíts másolatot az alábbi mappákról:
http://logout.hu/tema/re_zyxel_nsa-210_es_a_transmission/hsz_2172-2172.html
Célszerű a NAS általad sűrűn használt könyvtárába, hogy könnyen megtaláld. -
csozsi
tag
válasz
Coolby84 #2123 üzenetére
Talán neked is segít, keresgéltem kitömörítésügyileg.
Innen jutottam elegendő infóhoz.
Ami nekünk kell (szerintem, de majd okosabb kijavít):wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
chmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh
uwsiteloader.sh
( Ezt kell látnod menetközben. )Select all sites. (Use up, down, tab, spacebar) Select yes when asked to update the list.
Use Slacker to install the packages:
slacker -i
Select those packages:
memiks:libsigc++
memiks:nzbget-0.8.0
memiks:par
memiks:par2cmdline
memiks:unrar
Ha ezzel megvagy, vagy futtatod a MC-t, vagy parancssorból éred el a letöltött cucc könyvtárát.
Ott kiadod az unrar e letöltöttfilm.rar parancsot, és az kicsomagol ugyanabba a könyvtárba.
Innen a letöltöttfilm.iso-t persze el kell pakolni, mert felborítja a torrent struktúrát, vagy legalábbis régebben (windows + u-torrent esetében) volt ilyen esetem. Nálam kb 15-20 perc egy 4,5-es dvd kicsomagolása. -
csozsi
tag
MC-vel lehet e rar-ba tömörített és darabolt fájlokat fogyaszthatóvá varázsolni?
Gz-be összecsomagolta, de nem arra van szükségem. -
csozsi
tag
Ááááh... csak a "szokásos".
Még a transmission.sh scriptet kell szerkesztenünk, hogy minden jól működjön:
vi /ffp/start/transmission.sh
Keressük meg a transmission_home sort, és írjuk át erre:
TRANSMISSION_HOME=/ffp/tm/.transmission-daemon
A másik sor, amit kezelésbe kell venni az a user=nobody sor, ezt írjuk át transmissionra:
user=transmissionMindent átmásoltam a régi rendszerből, csak ezt nem.
Tehát szükségünk van a régi rendszerből a következő fájlokra:
/ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json
/ffp/start/transmission.sh
fájlokra, valamint a
/ffp/tm/.transmission-daemon/resume és
/ffp/tm/.transmission-daemon/torrents
könyvtárak tartalmára. -
csozsi
tag
Ha nincs bajom, csinálok magamnak.
NSA-221, az új firmware-t kb egy hónapja felraktam, TM projekt azóta áll.
Tegnap megkapta a vinyóra való TM-t, ment minden, ahogy kell, torrentek beindultak.
Ma reggel újraindítom a masinát, mert visszatettem a helyére.
Azóta nem elérhető a torrentkliens, és a beállításokban a többi csomag nem hagyja magát telepíteni.
Mit rontottam el, avagy mivel menthető a helyzet? -
csozsi
tag
A téma megjelenése óta foglalkozom ugyanezzel a problémával, szintén NSA-221. A beépített kliens nem jó semmire, bár egy "gyári" ajánlást kaptam arra, hogy a torrentek seedelése ne álljon meg, ha kész a letöltés. Helyette TM: Az viszont még kideríthetetlen számú aktív/passzív torrent esetén lefagy. (Passzív ez esetben annyi, hogy ha nem érte el az általam beállított seed-értéket, addig nyitva van, és vihető.)
Ha lecsökkentem 10-20 darabra, akkor ez a hibajelenség nincs.
Ez mellett még olyan gondom is van, hogy amíg a TM-usb használatban van (futó torrent nélkül is), addig a NAS-ról lejátszás akadozik, a fájlmásolás kínszenvedés, igen lassan lehet a NAS-ról bármely gépre adatot átvinni. a NAS processzorhasználata az egekben.
A gépek között ugyanakkor a megfelelő sebességgel megy.
A TM-usb-t eltávolítva nincs probléma a sebességgel, a prociterhelés minimális. -
csozsi
tag
Biztos nem ez a gond, mert ilyen eltűnést korábbi verziónál is lehetett tapasztalni, úgy, hogy nincs webes hozzáférés engedélyezve.
Nálam legfőbb gond az, ha egyszerre sok torrent "fut", ami nem jelent valódi futást, egyszerűen csak annyit, hogy nem érte még el a kijelölt seed százalékot, és vár, hogy vigyék.
Általában ilyen esetekben nálam felborul az egész, pár újraindítás után hozzáférek, és ezután pihenőre teszem a rég kért torrenteket, ekkor helyreáll a rend. -
csozsi
tag
Ezekből a linuxos szarakodásokból elég régóta elegem van már, úgyhogy egy mikroszerver lesz előbb-utóbb üzembe helyezve.
MC alatt másolva az ékezetes fájlnevek tönkrementek (én magam ritkán teszek így, de ettől még érkeznek ilyenek).
Ami két pc között 50-60ezer kbyte/sec-cel megy, az a Zyxelem, és pc között max. 12ezer. -
csozsi
tag
Elnézést, ha volt már tárgyalva, de azért megkérdezem.
Ha a Zyxel usb portjára dugok egy külső vinyót, arra hogy tudok másolni/áthelyezni a belső vinyóról közvetlenül? (és fordítva is, mert arra is szükség van.)
Csak a putty - midnight commander kombóval?
MC-ből pc-s linuxok alatt használtam már, de az komfortosabbnak tűnik, mint amit az usb-stickre feltelepítettünk.szerk.
Mindez azért kell, mert a hálón iszonyat lassúnak tűnik nagyobb, vagy sok fájl mozgatása, főleg akkor, amikor a stickről fut a Transmission is.
Meg hát ne kelljen még egy gépet órákon át bekapcsolva tartani ez miatt.
Gigabites háló, gigabites routerrel.
A router már cserélve a Zyxel helyett egy Netgear, mert a Zyxel belehalt az ilyen műveletekbe, -
csozsi
tag
Hmm... Érdekes. Akkor valami a régebbi verzióban lehetett, most látom benne az összes olyan beállítást, amit egyértelműen a pc-re telepített kezelőben állítottam be.
Amikor legelőször használtam TM-et más nason, akkor a webesen semmit nem bírtunk állítani, és a pc-s kliensről vagy nem tudtunk még, vagy nem volt. -
csozsi
tag
válasz
haimon97 #717 üzenetére
Akkor most lehet, hogy nem értem, mit szeretnél.
A nason lévő iso fájlt hálón keresztül képes lejátszani a windows alatt a vlc player.
Egy iso lejátszást tudó hardveres player is képes erre, ha ftp-n megadod neki az elérést, ha tud webes felületet, akkor a megosztott könyvtárakból le kéne tudni játszani esetleg. -
csozsi
tag
válasz
djtrancevo #714 üzenetére
Az pont nem tud visszatölteni, csak addig, amíg letöltesz.
Buta, mint a tök. -
csozsi
tag
válasz
djtrancevo #701 üzenetére
Mégis, mennyi töltődött vissza?
Ezek a beállítások hogy állnak? -
csozsi
tag
válasz
k.daniel91 #668 üzenetére
340GD-t találtam, 540-est nem. http://www.tp-link.com/resources/simulator/TL-WR340GD/userRpm/index.htm
Az address lease time lényegtelen, ha fix ip-címet adsz. Ami lényeges, hogy a fix ip-cím kívül essen az alapértelmezett tartományon, ami pl 192.168.1.100-192.168.1.199
Mondjuk pl a 192.168.1.200-at add a nasnak.
Ezt az addigi torrentezős gépeknél is így volt érdemes csinálni.
Ettől még belső hálón elérhető, dyndnsnek megadható. -
csozsi
tag
Megnyugodtam, "megoldódott" minden.
A jbod filerendszerű kötetek közül az elsődleges vinyó élete negyedik hónapjában elhalálozott. Így nem csak a rajta, hanem a második vinyón lévő adatok is elérhetetlenek, amit tegnap még láttam. Így "csak" 3 terányi a veszteség, kiíratlan, megnézetlen letöltésekkel. -
csozsi
tag
Az adatvesztés mellett még probléma, hogy a "hely nem megbízható".
Visszatettem egy régebbi firmwaret (vinyók nincsenek bent), és ez az üzenet megszűnt.
Mi támadhatta meg a nast, és miért pont a download könyvtár hiányzik?Az ubuntuval majd megküzdök, mert itthon csak egy új verzióra frissült telepítés van, abban meg semmit nem találok a régihez képest. Aztán kéne még 2 teránál több szabad hely valamin, hogy menteni lehessen a menthetőt. Most nem szaladok a boltba...
-
csozsi
tag
Belső vinyó (2). Nem rémlik a "linux alatt" dolog. Átrakjam a vinyókat, vagy csak egy linux disztrib alól nézzem meg? Beraktam a régi transmissionos usb-t, és az alól sem látszik. Minden más megvan, csak a download könyvtár, és a tartalma hiányzik. "Térfogatra" megvan, mert a nas szerint foglalt a hely.
-
csozsi
tag
Úgy néz ki, hogy a múltkor felrakott transmission usb-n lesz a gond, ssh-val sem lehet elérni. Visszadugtam a régi usb-sticket, megy az ssh.
Elindítottam az MC-t, és ott sincs meg a download könyvtáram. Mit tegyek? -
csozsi
tag
Na erre varrjunk gombot...
Reggelre elérhetetlen a Transmission a NAS-on, ha a webes felületet akarom megnyitni, akkor minden böngésző pánikol, hogy nem megbízható az oldal.
Akár a saját fájl böngészőjével, akár Commanderrel megyek a meghajtóra, nincs ott a download könyvtár a helyén.
Ha a nas beállításait nézem, akkor a hely foglalt a vinyó(ko)n.kb 2,5 tera bukna. -
csozsi
tag
Úgy tűnik, 8-assal itt is jó.
Arra jutottam, hogy ha a mysql, és egyéb webszerveres alkalmazásokat leállítom, akkor az adatátvitel megjavul, a ~400 kbyte/s helyett 11-12000-rel megy.
Már csak a processzor használatra leszek kíváncsi, mert most másolás alatt még 100%-on pörög, de előtte 75% környékén állt.
Majd ugyanezt Transmissionnal együtt is megnézem. -
csozsi
tag
Elvileg...
Tegnap bekapcsoltam a 9-es jumbot, és behalt a router.
Még upnp gondom is van, mert hiába van a routeren beállítva, a nas szerint nincs upnp a hálózaton.
A routeren nem találtam jumbora utaló beállítási lehetőséget. (vagy nem ezen a néven van.)
Még egy: újabban a nas procija 100%-on van állandóan. -
csozsi
tag
Valakinek van ötlete a lassú másolásra?
Találtam pár dolgot, csak nem tudom, mit kezdjek vele:
[Firmware Übersicht für NSA-Serie *Neue Versionen ONLINE*]
[NSA-210/221/320 // Durchsatz Werte]
[Slow Performance on NSA221]A Médiaszervert kikapcsoltam, de látványos javulást nem hozott.
-
csozsi
tag
Nem pont a Transmission, de a Zyxel (nsa221) okozza az újabb gondomat. Adott mellé egy Zyxel nbg4615-ös router.
A torrentek a megfelelő sebességgel töltődnek le a nasra, de amikor át akarom másolni bármely itthon fellehető vezetékes, vagy vezeték nélküli gépre kiírás céljából, az valami katasztrófa. Akár órákat is igénybe vesz egy-egy iso file másolása.
Míg a gépek között ugyanezen iso másolása 1-2 percet vesz igénybe a gigabites hálózaton.
Mi lehet az oka? -
csozsi
tag
Az acronisom valamiért nem látja a kisebbik pendriveot, annak win98 alá is kellett valami segédprogi.
Közben megtaláltam a hibá(ma)t.Ha megnyitjuk az .sh scriptet
akkor az elején a /transmission_home/ sort kell megváltoztatni, hogy a
beállításoknak megfelelő legyen:vi /ffp/start/transmission.sh
TRANSMISSION_HOME=/mnt/HD_02/.transmission-daemonhelyett
TRANSMISSION_HOME=/ffp/tm/.transmission-daemonEzt hagytam ki a nagy sietségben, és ahová az elérési út mutatott, az biz az az alapállapotot (127.0.0.1) hívta meg. Ekkor én hiába küzdök az általam beállított értékekkel.
-
csozsi
tag
Az került fel, amire a linked mutatott még tegnapelőtt.
A jelszó, a fhnév, és az ip-cím arra van állítva, amire nekem van szükségem, és mint írtam, elvileg ugyanaz van mindkét usb-kulcson, de ezek szerint mégsem. Mindkettőt a múlt héten telepítettem, torrentadatokat átmentettem, de a 403-as hibánál elakadtam. -
csozsi
tag
Kezdem nem érteni a dolgot.
Az alap gond az volt, hogy nem mennek a torrentek, arra hivatkozva, hogy nincs ott az állomány, vagy a könyvtár (természetesen minden ott van, ahol lennie kell). Ez pár hetes folyamatos működés után jött elő.
Az FFP egy SD kártyát fogadó usb-stickről futott (Kingston olvasó, 1gigás EMTEC kártya). Oké, lecserélem egy pendrivera (Sandisk Cruzer micro), ami a kezem ügyébe esett. Erről eddig úgy tűnik, kifogástalanul fut, de a 128 MEGÁS mérete már az MC telepítésekor kevésnek bizonyult.
Elővettem egy 1 gigásat (Kingston), lehet, hogy gondja van, mert minden formázni akarta az első csatlakoztatáskor.
Formázás után megkapta a szükséges fájlokat, be a nasba, de az órák alatt sem kelt fel a "system led villogása" állapotból.
Irány a bolt, vettem egy 4 gigás (Sandisk), majd egy 2 gigás (Kingston) sticket, ez utóbbit azért, mert feleslegesnek éreztem, hogy egy 4-es fityegjen feleslegesen a NAS-ban, amikor az másra is alkalmas.
A témaindító leírásból készítettem egy szövegfájlt, amiben csak a célkönyvtár, és az engedélyezett ip-cím a különbség, így copy-paste módszerrel pillanatok alatt megvagyok a gépelés helyett.
Már nem ugrik be a sok cserebere között, hogy a 4-essel mire jutottam, de a 2 gigás drive a telepítéskor ilyen hibaüzenetet ad:
[20:57:55.489] UDP Failed to set receive buffer: requested 4194304, got 208896 (tr-udp.c:75)
[20:57:55.489] UDP Please add the line "net.core.rmem_max = 4194304" to /etc/sysctl.conf (tr-udp.c:80)
[20:57:55.490] UDP Failed to set send buffer: requested 1048576, got 208896 (tr-udp.c:86)
[20:57:55.490] UDP Please add the line "net.core.wmem_max = 1048576" to /etc/sysctl.conf (tr-udp.c:91)(nem tudom, mit kezdjek vele)
Látszólag nem okoz gondot.
Reboot után felkel a nas, a saját beállításait tudom kezelni gond nélkül.
Csak épp nem érem el a nas-t se x.x.x.x:9091-gyel, sem a Transmission klienssel, mert 403-as hibát dob, mondván, nincs engedélyezve a fehérlista, valamint az ip-cím.
Mint írtam copy-paste-os a telepítés, tehát azonos a működővel.
Ha behívom a settings.json-t, rendben lévőnek tűnik benne minden.
Mit ronthatok el mégis? -
csozsi
tag
Köszönöm, rápróbálok.
Időközben kapott egy teljes resetet az NSA221-em, mert a saját torrentkliense sem volt a helyzet magaslatán. Mert, mint kiderült, ott is csak gyűjtötte az információt, elfogadta az új torrent hozzáadását, csak épp adatforgalom nem volt mellé.
A gáz, hogy most épp nem érem el a transmissiont pc-ről. -
csozsi
tag
Ezt kívántam elkerülni, azért kérdeztem azt, amit.Nincs sehol egy jegyzetfájl, ami tárolja a kliens állapotát?
Met a "add hozzá a torrentet megint és kész, egy újraellenőrzés után menni fog megint." nem mókás 10-15-nél több esetben. (most majdnem a tízszereséről van szó)
Valaminek pedig illene lennie, hiszen a letöltött állományokat képes nyilvántartani, és beszól, ha hiányol valamit. -
csozsi
tag
Mielőtt újrahúznám az egészet, hogy tudom lementeni a torrent-listát, hogy azt visszatöltve folytathassam, ahol abbahagytam?
-
csozsi
tag
Mielőtt nekiesnék, itt a logfile:
Some logfile administration...
rm /mnt/parnerkey/ffpboot.log.9.gz
mv /mnt/parnerkey/ffpboot.log.8.gz /mnt/parnerkey/ffpboot.log.9.gz
mv /mnt/parnerkey/ffpboot.log.7.gz /mnt/parnerkey/ffpboot.log.8.gz
mv /mnt/parnerkey/ffpboot.log.6.gz /mnt/parnerkey/ffpboot.log.7.gz
mv /mnt/parnerkey/ffpboot.log.5.gz /mnt/parnerkey/ffpboot.log.6.gz
mv /mnt/parnerkey/ffpboot.log.4.gz /mnt/parnerkey/ffpboot.log.5.gz
mv /mnt/parnerkey/ffpboot.log.3.gz /mnt/parnerkey/ffpboot.log.4.gz
mv /mnt/parnerkey/ffpboot.log.2.gz /mnt/parnerkey/ffpboot.log.3.gz
mv /mnt/parnerkey/ffpboot.log.1.gz /mnt/parnerkey/ffpboot.log.2.gz
cat /mnt/parnerkey/ffpboot.log | gzip -c >/mnt/parnerkey/ffpboot.log.1.gz
Script fun_plug.sh version 20110712 running from /mnt/parnerkey
ffpstick started at Thu Sep 15 14:43:07 GMT 2011
Try to determine NAS type...type NSA221, fw V4.20(AFM.0)
Find the current usb device...usb device is /dev/sdd1 on device /dev/sdd
No after_booting.sh in the root of the ffpstick found
This is not the first run, or FFP is supposed to run from a different place
Copy myself to /tmp...And execute...
/tmp/.ffpstick/fun_plug.sh BackgroundPolling -d /dev/sdd -n NSA221 -f "V4.20(AFM.0)" -l &
Script fun_plug.sh version 20110712 running from /tmp/.ffpstick
Wait for the stick to be mounted again by the firmware...
Probe all mount points 0 seconds...
probe /proc/bus/usb...
probe /dev/pts...
probe /zyxel/mnt/info...
probe /zyxel/mnt/NAND...
probe /zyxel/mnt/sysdisk...
probe /usr/local/etc...
probe /usr/local/var...
probe /usr/local/dmsf...
probe /etc/zyxel...
probe /i-data/85f921da...
No /anymountpoint/ffproot/after_booting.sh found
Probe all mount points 10 seconds...
probe /proc/bus/usb...
probe /dev/pts...
probe /zyxel/mnt/info...
probe /zyxel/mnt/NAND...
probe /usr/local/etc...
probe /usr/local/var...
probe /usr/local/dmsf...
probe /etc/zyxel...
No /anymountpoint/ffproot/after_booting.sh found
Probe all mount points 20 seconds...
probe /proc/bus/usb...
probe /dev/pts...
probe /zyxel/mnt/info...
probe /zyxel/mnt/NAND...
probe /usr/local/etc...
probe /usr/local/var...
probe /usr/local/dmsf...
probe /etc/zyxel...
probe /e-data/4E3B-95A5...
found ffpstick on /e-data/4E3B-95A5, moving logfile
probe /e-data/ff45f92d-a9c9-4c51-8c3f-4e7e6e02157b...
found ffproot on /e-data/ff45f92d-a9c9-4c51-8c3f-4e7e6e02157b/ffproot
probe /usr/local/zy-pkgs...
probe /etc/zyxel/zy-pkgs...
probe /usr/local/apache/htdocs/zyxel/pkg...
probe /usr/lib/locale/locale-archive...
probe /i-data/85f921da/admin/zy-pkgs/gallery/modules...
probe /i-data/85f921da/admin/zy-pkgs/gallery/themes...
Starting /e-data/ff45f92d-a9c9-4c51-8c3f-4e7e6e02157b/ffproot/after_booting.sh version 20110712 at Thu Sep 15 16:44:12 DGMT 2011...
Will chroot ffp on /e-data/ff45f92d-a9c9-4c51-8c3f-4e7e6e02157b/ffproot
Generate helper file /e-data/ff45f92d-a9c9-4c51-8c3f-4e7e6e02157b/ffproot/tmp/.ffpstick/...done
Start execute_outside_chroot Helper...
Starting /e-data/ff45f92d-a9c9-4c51-8c3f-4e7e6e02157b/ffproot/after_booting.sh version 20110712 at Thu Sep 15 16:44:13 DGMT 2011...
done
CopySymlink /i-data/md0 /e-data/ff45f92d-a9c9-4c51-8c3f-4e7e6e02157b/ffproot/mnt/HD_a2
ln -s /etc/zyxel/storage/sysvol /e-data/ff45f92d-a9c9-4c51-8c3f-4e7e6e02157b/ffproot/mnt/HD_a2
ln: /e-data/ff45f92d-a9c9-4c51-8c3f-4e7e6e02157b/ffproot/mnt/HD_a2/sysvol: File exists
* /ffp/start/syslogd.sh inactive
* /ffp/start/SERVERS.sh inactive
* /ffp/start/portmap.sh inactive
* /ffp/start/unfsd.sh inactive
* /ffp/start/transmission.sh ...
Starting transmission-daemon
* /ffp/start/nfsd.sh inactive
* /ffp/start/ntpd.sh inactive
* /ffp/start/LOGIN.sh inactive
* /ffp/start/telnetd.sh ...
Starting /ffp/sbin/telnetd -l /ffp/bin/sh
* /ffp/start/sshd.sh ...
Starting /ffp/sbin/sshd
* /ffp/start/rsyncd.sh inactive
* /ffp/start/mediatomb.sh inactive
* /ffp/start/kickwebs.sh inactive
* /ffp/start/lighttpd.sh inactive
* /ffp/start/inetd.sh inactive -
csozsi
tag
Üdv. NSA-221-en használom kb másfél hónapja ezt a pendriveos megoldást.
Két napja viszont bármit kijelölök letöltésre, az "Could not connect totracker".
Míg bármelyik a hálózaton lévő gépen, ha elindítom ugyanazt a letöltést, szó nélkül végrehajtja a műveletet.
Mi lehet a gond?
Érdemesebb lenne e a pendrive helyett a NAS-ra telepíteni a klienst, ha igen, akkor hogyan?
A válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Transmission torrent kliens telepítése ZyXEL NSA-210-re
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest