- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
válasz
Anonymus23 #411 üzenetére
A win7 alap tűzfala van, ezt kikapcsoltam. A NOD32 le van állítva. A NAS Starter program rendszergazdaként van elindítva, xp sp2 kompatibilis módban.
Ez még az első telepítése lenne, nem is a frimware frissítése. Megvettem, kibontottam, beletettem a HDD-t bekapcsoltam.
Megtalálta a rendszer a NSA210-et (a NAS ábrája piros vonallal van összekötve, nem zölddel)
Kijelölöm, jelzi, hogy a rendszer még nincs inicializálva. Akkor ezt választom, nyilván enélkül nem tudnám használni. Akkor a következő képernyő az inicializáló varázsló. A hálózat beállításánál (első lépés a négyből) az automatikus IP címkipsztát választom...
Itt a next lenyomása után hosszú percekig (5-10-20) írja, hogy a hálózat beállítása. Ha ez lefut, akkor kitallózhatom, melyik frimware települjön az eszközre (a Zyxel honlapjáról a legfrissebb változatot is leszedtem, de a gyári telepítő cd-n is ez van) Ezt kitallózom, next, a folyamatjelző azt mutatja, hogy az inicializálás gyorsan megtörténik, majd a frimware transfer jönne, ekkor vált át nagyjából 30%-ra, és utána nem történik semmi... most éppen két órája áll ebben az állapotban.Az eszközhöz egy 1 terrás WD HD-t vettem, amit a szerelési utmutató szerint behelyeztem, (ezzel előtte nem kell semmit csinálni, igaz?)
A SYS lámpa jelenleg folyamtos zöld szinben világít, a HDD is (volt már pirosban is néha)
A tűzfal le van lőve, de a router ugye itt van, nyitva az internet fel (ezt itt nem kell megakadályozni, igaz? ) Egy netgear WPN824-be van bekötve.
A routeren látom, hogy csatlakozva van.. de mivel nem sikerül rá programot telepíteni, el sem tudom érni.. Gondolom (remélem ezzel nem hülyeséget mondok) amíg nem inicializálom, és legalább egy frimware nem települ az eszközre, a nsa21-es felületen sem tudom elérni..szóval egyenlőre mmost itt állok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest