Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz Zamery #387 üzenetére

igen , én használom az összes csatlakozási lehetőségeit egyidőben Mivel egy első és egy hátsó USB csatlakozó van rajta, és ez nekem kevés, a hátsóba egy 4-es USB hub -ot dugtam. ebben van a nyomtató, és külső hdd idönként pendrive is (elöl pedig az ffpstick pendrive) nincs probléma velük kezeli mindet. én ntfs fájlrendszert használok a külsö hdd-n de elvileg az ext3 sem gond a nas szoftvere is felkinálja formázásra.
    másolási sebességről annyit hogy pl belsö hd-ről az eSataba vagy USB -be dugott külső hdd-re, vagy visszafelé, továbbá eSata - USB vonatkozásban egyaránt nincs gyorsulás a hálózati sebességhez képest. Igaz, ezt pC-n keresztül ( win vagy linux) valamilyen fájlkezelőből végzi az ember
    kompatibilitásról: 2 TB -os külsö lemezzel nem probáltam lévén nincs.. Ez alatt többfélével, ujabbakkal, régebbiekkel és ( kompatibilitási listától függetlenül) nekem semelyikkel nem volt gondom
    Ékezetekkel nekem sem volt gondom. Olyan volt hogy távoli másik gépröl mentem rá FTP-n és azon a gépen nem minden karatert jelenített meg rendesen, noha pl az én gépeimen igen (ezen a gépen nyilván más kódtábla volt) aztán át állítopttam a nas FTP beállításánál az ftp nél alkalmazott kódtáblát (onnan távolról), aztán az is jó lett. de ez egy egyedi eset volt, ettől még az ékezetes karaktereket is rendesen kezeli

Új hozzászólás Aktív témák