- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
igen , én használom az összes csatlakozási lehetőségeit egyidőben Mivel egy első és egy hátsó USB csatlakozó van rajta, és ez nekem kevés, a hátsóba egy 4-es USB hub -ot dugtam. ebben van a nyomtató, és külső hdd idönként pendrive is (elöl pedig az ffpstick pendrive) nincs probléma velük kezeli mindet. én ntfs fájlrendszert használok a külsö hdd-n de elvileg az ext3 sem gond a nas szoftvere is felkinálja formázásra.
másolási sebességről annyit hogy pl belsö hd-ről az eSataba vagy USB -be dugott külső hdd-re, vagy visszafelé, továbbá eSata - USB vonatkozásban egyaránt nincs gyorsulás a hálózati sebességhez képest. Igaz, ezt pC-n keresztül ( win vagy linux) valamilyen fájlkezelőből végzi az ember
kompatibilitásról: 2 TB -os külsö lemezzel nem probáltam lévén nincs.. Ez alatt többfélével, ujabbakkal, régebbiekkel és ( kompatibilitási listától függetlenül) nekem semelyikkel nem volt gondom
Ékezetekkel nekem sem volt gondom. Olyan volt hogy távoli másik gépröl mentem rá FTP-n és azon a gépen nem minden karatert jelenített meg rendesen, noha pl az én gépeimen igen (ezen a gépen nyilván más kódtábla volt) aztán át állítopttam a nas FTP beállításánál az ftp nél alkalmazott kódtáblát (onnan távolról), aztán az is jó lett. de ez egy egyedi eset volt, ettől még az ékezetes karaktereket is rendesen kezeli
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest