Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• danjeee

csendes tag

Sziasztok!
    Mint régi NSA210 tulaj kérdezni szeretnék,hátha segíttetek.Az új fw ami jelenleg nem elérheto a hivatalos site-on a 4.21-felraktam rendben ,minden mukodik is ,de nem hajlandó megosztani a kulso USB a DLNAban a kulso HDD-n levo dolgokat.Hiába frissítem az adatbázist, hiába indítom újra százor,2 napot kínlódtam vele,de semmi!Downgradeltem a 4.20-asra és minden OK! Viszont elojott egy gond,bejelentkezés után nem jelenik meg a belépo képernyo ahol lehet file-okat mozgatni másolni ( a nagy ikonos részre gondolok,amik a képernyo kozepén vannak),csak fekete háttér van.Ha mégegyszer ráklikkelek a linkre akkor bejon az admin menu ,ahol lehet configolni,az mukodik rendben.
    Viszon a másolás hálózaton keresztul siralmasan lassú , pedig Gigabites hálóm van,ezért kellene a a NAS saját filekezeloje USB-n keresztuli másolásra!
    Tud valaki segíteni!?
    Amit próbáltam vissza 4.10 majd 4.20 ugyan az a hiba,ha felrakom a 4.21-et akkor elojon az ikonos menu,de nem megy a DLNA kulso USBrol.Próbáltam a hálózaton tobb gépen is kulonbozo rendszereken és mind XP mind Win7 alól ugyan ez a hibajelenség!
    Amúgy nagyon jó kis masina,1 éve nem fagyott le soha pedig rengeteteg megy,lassan még a torrentklienst is megszoktam,a transmissiont nem tudtam feltenni,én még BAsic és Pascalt tanultam anno,a Linux meg még nagyon új nekem!:-)

Új hozzászólás Aktív témák