- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #7411 üzenetére
Érdekes mód anno első ROM csere után jött elő, akkor annyira sűrű lett hirtelen, hogy azóta leszoktam a 'Mindig' beállításról. Így igazán nagyon ritkán jön elő, több nap is eltelik hiba nélkül. Azonban, mint látszik, előfordulhat, hogy két ébresztés közt nem alszik el a WiFi, így néha még emellett a beállítás mellett is előfordul.
Nálam még extraként akkor szokott behülyülni az értintőképernyő, amikor hívnak. Ilyenkor, főleg, ha éppen hozzáérek a kijelzőhöz (zsebre dugott kéz) és úgy kezd el csörögni, van hogy érzéketlen. Néha meg benyomva marad a kis kör és csak össze-vissza megy, ha hozzáérek, nem a jó irányba. Egy képernyő ki-bekapcs. segít rajta, és fel tudom venni a hívást hiba nélkül, szóval ez annyira nem zavaró.
xSide: Ezt (wideband) kipróbáltam én is, és ahogy te is mondtad, nekem is lehet csak a placebo miatt, de mintha jobb lett volna
Igazából csodát úgy sem tudsz vele művelni, mert a GSM is sávkorlátos, méghozzá ha jól tudom 4 kHz a sávszélessége.
Azt pontosan hogyan is oldottad meg a Next rom picasa szinkronizációjával, hogy ne legyenek pixelesek a hívóképek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest