Új hozzászólás Aktív témák

• Robbertho

aktív tag

válasz atillaahun #7411 üzenetére

Érdekes mód anno első ROM csere után jött elő, akkor annyira sűrű lett hirtelen, hogy azóta leszoktam a 'Mindig' beállításról. Így igazán nagyon ritkán jön elő, több nap is eltelik hiba nélkül. Azonban, mint látszik, előfordulhat, hogy két ébresztés közt nem alszik el a WiFi, így néha még emellett a beállítás mellett is előfordul.

Nálam még extraként akkor szokott behülyülni az értintőképernyő, amikor hívnak. Ilyenkor, főleg, ha éppen hozzáérek a kijelzőhöz (zsebre dugott kéz) és úgy kezd el csörögni, van hogy érzéketlen. Néha meg benyomva marad a kis kör és csak össze-vissza megy, ha hozzáérek, nem a jó irányba. Egy képernyő ki-bekapcs. segít rajta, és fel tudom venni a hívást hiba nélkül, szóval ez annyira nem zavaró. :)

xSide: Ezt (wideband) kipróbáltam én is, és ahogy te is mondtad, nekem is lehet csak a placebo miatt, de mintha jobb lett volna :) Igazából csodát úgy sem tudsz vele művelni, mert a GSM is sávkorlátos, méghozzá ha jól tudom 4 kHz a sávszélessége.

Azt pontosan hogyan is oldottad meg a Next rom picasa szinkronizációjával, hogy ne legyenek pixelesek a hívóképek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés