Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

Előjött a duplikációs probléma. A megoldás borzasztó egyszerű. Beállítások->Tárhely->SD kártya leválasztása. Majd ha kész, SD kártya felcsatolása. (Első hozzászólásba beírandó, jót tenne, ha lényeges információk lennének benne, ez, az ismert hibák, tokok, mik kaphatóak hozzá, stb.)

Tapasztalataim lassan három hét távlatából. A hanghiba előfordult, de nagyon random. Simán lehetne a hálózatra fogni. Munkahelyemen a hálózatot sem dobálja el (van HSDPA is, pörög, mint a buszkerék, élvezet három megával netezni), itthon szerintem rossz a térerő, 3G is csak néha akad...

A kamera jó fényviszonyok mellett simán jó képeket csinál, a videófeltével sem rossz, de oda több fény kell, gyors mozgásnál (ha rángatod), hajlamos kockásodni a kép. Viszont a zoom érdemi. Nem romlik annyira a képminőség (fényképezés közben kerülendő, de videófelvételnél hasznos, bár ilyenkor megakad a kép), használható.

A LED nagyon hasznos, ezt alaptartozékká tenném. Akárcsak a közelség érzékelőt.

A GPS mobilnettel támogatva Google Maps-ban tíz másodperc alatt megmondta, hogy vagyok, ezzel gyakorlatilag elveri bármelyik PNA-t.

Az Intel proci ezzel a mennyiségű RAM-al, és grafikus gyorsítóval úgy teker, hogy nehéz rá szavakat találni. Néha mintha észrevennék pici röccenést, de olyan mennyiségű alkalmazás, Widget, és egyéb fut egy időben, hogy az hihetetlen. És bőséggel marad még memória (260-380 között szabad). Az üzemidőt lehet nyújtani két napnál tovább is, ha figyelsz arra, hogy csak azt hagyd bekapcsolva, amit használsz is.

Érintőképernyő. Néha azt érzem, hogy érzéketlen, néha pedig túlérzékeny. Meg kell szoknom. Rezisztív kijelzőről jövök, az teljesen más. Ez egy élmény hozzá képest. Öt ujjat biztos érzékel egyszerre (kipróbáltam a fejleszti lehetőségek között, bekapcsolva "Mutató helye" opciót. A hatodik ujjam (másik kéz), már nem fért el a kijelzőn...Hiába érzékel az Xperia S és néhány telefon tíz ujjat. Ekkora kijelzőn értelmetlen. Nem fér rá. És nem is nagyon lehet kihasználni (esetleg Cut the Rope-ban ökörködni, az megvolt :D).

Zene: nem vettem észre különbséget az N82höz képest. Sztereó BT fülest kiválóan kezeli (Nokia BH-214). Kihangosítva halkabb, mint a GT540, az N82 sztereó hangszóróit pedig értelemszerűen meg sem közelíti. Az ICS hülyesége pedig, hogy az értesítéseket és a csengőhangot nem lehet külön hangerőre szabályozni. Kirúgnám, aki ezt kitalálta, és azt is, aki jóváhagyta.

A rezgőmotor kritikán aluli, ez egy fájó pont...

Új hozzászólás Aktív témák