- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #208 üzenetére
Azt nem mondom, hogy a Skate teljesítménye elég lenne számomra, de pl. öcsém Xperia Ray-e talán már igen. A rendszer szépen teszi a dolgát, folyamatos a működés, nem akadozik, netezés sem lassú, tud 720p-ben videót felvenni, lejátszás sem gond neki.
Ezeket szerintem a GXI is simán tudja. Nekem nem kell vigye a legújabb, leghardverigényesebb játékokat, de az alap programok (mint pl. skype és társai) ne okozzanak neki gondot. Amitől kicsit félek, az a kijelző és a kamera. Valahol olvastam, hogy a Grand X kijelzőjére azt írták, hogy nagyon kevés a fényereje, kinti napfénynél (de talán már világosabb fényviszonyok mellett is) teljesen láthatatlan. Kamera megint csak érdekes lesz, ugyanis a Grand X-ben nem valami acélos. Aztán lehet, hogy a 8MP-es kameramodul jobb lesz, ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby rádiós topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LED világítás a lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Project Trident - Void Linux
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest