- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
housejoy
tag
sziasztok ! 2 kérdésem lenne a tisztelt társasághoz
nekem csak rootolva van a telefon, ha lecseréltetem mielőtt beviszem elég a super user progiba kipipálni az un-root funkciót és teljes gyári visszaállítást ?
a másik : nekem gps problémáim vannak meg 1-2 olyan dolog ami csak időszakos,rosszul hallanak stb,viszont attól félek ha ezzel beviszem 100% akkor teljesen tökéletes lesz és felesleges kört teszek nem cserélik. van valakinek valami javaslata mit tegyek vagy lehet tenni a telóval hogy tutira cseréljék? eddig csak azért nem vittem vissza nehogy úgy járjak mint páran akiknél már sok esetben a 2.-3. példány van ,viszont már nem kell attól tartani hogy ugyanilyen telót adnak ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest